Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

Sveiki. Čia tokia pražuvėlė jums rašo smile.gif Nuoširdžiai prisipažįstu - sąžinė stipresnė už mane pačią, užgraužė ji mane. Nuolat apie jus pagalvoju, bet vis nerandu įkvėpimo parašyti, senokai beskaitinėjau forumą, nebevarčiau katinukų nuotraukų.
O ir savų katinų nefotkinau. Bet vieną dieną jau supratau, kad nebeištversiu. O jei įlysiu pas jus, tai jau būtinai reiks pasirodyt. Nuotraukų padariau keletą, tik kad įgūdžių nelikę, nemoku taip gražiai fotkinti, kaip kad šios temutės pradžioj mačiau Feliksiuką nupaveiksluotą - visaip ten vieną akį merkiantį smile.gif
Tad štai:
Leilutė "mažoji" mūsų. Gabaritais lenkia Fibi, ėdrumas neišpasakytas, pagatava net po peiliu palyst, kad tik čiuptų mėsos gabaliuką, kurį pjaustau. Gerai, kad turi draugę, kuri bent kieme priverčia prasimankštinti, po kiemą pagainioja ir į medį įveja. Fotografuojant su Leila susitarėm, kad įtrauks pilvuką ir nekvėpuos. Sąžiningai stengėsi. Matosi?
user posted image
Ši vieta, vos pastatėme stulpus, tapo labai mėgiama mano katukių. Vis kuri nors tupi.
user posted image
Fibi. Kaip visuomet - ypač išlaikyta ir graži... per atstumą biggrin.gif Praktiškai susikalbam žvilgsniais ir mintimis. Dažniausiai laiką leidžia lauke, užsuka tik paėsti arba, garsiai miaukdama pilna burna, užnešti šeimai lauktuvių (pelių, paukštukų..). Bet visuomet 21 val. prisistato namo ir keliauja tiesiai į dukros lovą, kur miega tol, kol visi keliamės (nors ir iki 10 val.) smile.gif
user posted image
Dukros liūdesiui (nes neateina ant pagalvės), atrado supamą lovytę, prastumdė joje miegojusius minkštukus ir ten dažnai parpia netgi visą naktį! biggrin.gif
user posted image
Bandysiu dar paskaitinėt, pažįstamus ūsus apžiūrėt ir su naujom nosiukėm susipažint. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 10 12, 15:01)
o man skauda daugmaž klubų aukštyje, nuo pilvo vidurio kažkur po 5cm į šoną. skauda nuolatos nuo tada kai aptūrėjau ūmų skausmą. Ginekologiškai patikrina, tikrai su tuo nesusiję (naudojama KT, tai ovuliacijų nėra smile.gif )

O žarnos nesiūlė ryti? Gal kokia žaizdelė yra dvylikapirštėje? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 12 spalio 2015 - 14:05
Odilija, kokia Leilute su Fibi grazuoles wub.gif wub.gif wub.gif Leila uzaugus jau panele. Visai mazos atsimenu foto, dar kai panos pratinos viena prie kitos bigsmile.gif
O vaikiska lovyte lygiai tokia pat ir mes turejom bigsmile.gif Super tokia, nei per daug isilinguoja, na tiek kiek reikia stabilumui thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki.ieskojau savo katukui draskykles.radau lb geros kokybes dideles tik po 30euru.bet reik pirkti 5 vnt gal kas noretu prisijunkt.cia nemoku idet nuotrauka.parasykit emeila visiems atsiusiu nuotraukas
Atsakyti
Kodėl kačiukai taip greitai auga? Lygiai prieš metus mes Leilą va štai tokią parsivežėm tongue.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Odilija5 @ 2015 10 12, 15:02)
Dukros liūdesiui (nes neateina ant pagalvės), atrado supamą lovytę, prastumdė joje miegojusius minkštukus ir ten dažnai parpia netgi visą naktį!  biggrin.gif

Ne, nu tokios lovos tai net ir aš norėčiau bigsmile.gif tokia patogi atrodo Fibytei biggrin.gif

O Leila tikrai labai gera pozuotoja, anei jokio lašinio nematyt, prašom nestatyt katytės į nemalonias situacijas ir duot mėsytės iki soties mirksiukas.gif
Atsakyti
Va. Ateinu- kai nieko šiuose namuose nebūna... g.gif Teks ateiti kitu metu.

Odilija5 Tikrai kaip metai greitai pakeičia kačiukus.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 12 spalio 2015 - 17:13
Odilija su Fibi ir Leila pasirodė bigsmile.gif sveikos parėjusios 4u.gif biggrin.gif Vaje kaip mažoji Leila išaugo ir išgražėjo, kokia graži katūnė pasidarė wub.gif Fibi kaip ir anksčiau, puikiai žino savo vertę ir išlaiko savigarbą thumbup.gif o Fibs supama lova tikrai labai patogi atrodo biggrin.gif
Aš irgi kai fotografuojuosi įtraukiu pilvą, bet tada šoneliai iškrenta unsure.gif
user posted image
Vilkra - jau kitas metas atėjo - pareik į namus biggrin.gif
Šponkiuk - gerai kad kraujo tyrimai geri ir reik toliau ieškoti priežasties, nes jeigu skauda, tai negerai taip palikti neišsiaiškinus. Gausi absoliučiai visapusiškai išsitirti 4u.gif
Diinka - vajėtus blink.gif kai žinau kokie pas jumis laiptai ir įsivaizdavau kaip tu žemyn nosim krenti doh.gif ojej blink.gif gerai kad nieko nesusilaužei o mėlynėm atsipirkai 4u.gif 4u.gif 4u.gif baisu ir pagalvoti kaip galėjo būti
Atsakyti
user posted image Užkrito gabalėlis dangaus lotuliukas.gif
Jau šalta, tai persikraustė į pietinę pusę, tikras murkometras(barometras)

Leilos tobula katiniška sėdėsena wub.gif Odilija5, prašom rodytis dažniau, patinka paganyti akis į svetimus katukus blush2.gif

Kas ten kabinėjasi prie Grikučio pilvuko?Toks katinas ir turi būti, dyyydelis ir aptakus wub.gif

Diinka, matyt dienos tokios, visur kliūvančios.Gerai, kad nieko nesusilaužei, mėlynės praeis.

Šponkiuk, o tulžies pūslėje akmenų ieškojo?Gal čia bėda?Jei darys echoskopiją, tikrai turėtų rasti g.gif

Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 10 12, 19:15)

Vilkra - jau kitas metas atėjo - pareik į namus  biggrin.gif

Va par4jau.. Ar dar kas yr?
Atsakyti
Labai grazios leila su Fibi 4u.gif

Diinkos chebra ispudinga turetu greitai surasti savo seimas 4u.gif

Jetus Grikis sumo veisles katinas, ryskiai matosi kad salia panda gulejus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2015 10 12, 19:02)
Va par4jau.. Ar dar kas yr?

yra, yra smile.gif mes su Kruopa į SM rašom
user posted image
Mam, Grikio nuotrauką įdėjai, dabar mano nuotrauką įdėk
user posted image
Nėra naujų mano nuotraukų? blink.gif blink.gif Vajėzau, mam, kaip taip gali būti? blink.gif
user posted image
Sagyt - drinks_cheers.gif įtariu Grikis iš pradžių norėjo gimti panda, bet paskutiniu momentu persigalvojo biggrin.gif
Dangaus gabalytis ant Moliuko biggrin.gif
Atsakyti