Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

Labas rytas- pietūs 4u.gif

QUOTE(Erendira @ 2015 10 12, 08:44)
dar aprūvinau nuotrauką iš šeštadienio renginio, nes aš ten su saulės akiniais ir geriu kavą, tai matyti tik plaukai ir raudoni nagai hihihi.gif

Jau nužiūrėjau FB, ale tikrai tik nagai ir ragai tesimato- vykusi nuotrauka bigsmile.gif
Prisiminiau, kaip kažkada draugė mane pajūryje fotkino, pozavau pozavau ten visaip kaip, sukinėjausi, staipiausi. O summa summarum draugė atrinko vieną jos nuomone neblogą foto, kur aš buvau nugara į objektyvą. bigsmile.gif

QUOTE(Nikuna @ 2015 10 12, 09:42)
veidrodžiai man tik užpakalį didina, pavydi, matyt  topsecret.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Erendira @ 2015 10 12, 10:19)
turi... blusų  blink.gif 

kas čia per blusų sezonas- tai Kivis, tai Feliksiukas. Matyt blusos jaučia artėjant šalčius, tai desperatiškai į kates kimba ir namo į šilumą traukia. doh.gif
Papildyta:
Savaitgalį draugė su dukra užsuko papietauti, žiūri virtuvėje pro langą, stebisi:" Bet tai kaip dar jūsų gėlės nenušalusios bujoja?". Vyras išdidžiai atsako:" Čia žiemkenčiai pas mus." biggrin.gif
user posted image
O čia šio skaistaus saulėto ryto gabaliukas:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 12 spalio 2015 - 11:27
Aist, žiekmenčiai hihihi.gif Bet atrodo gerai thumbup.gif

Aš stebiuosi gamtos atsparumu - ryte pasižiūriu - trešnių lapukai net skaidrūs, kaip sušalę atrodo, o dar nė vienas nenugelto, net po kokių 5 užšalimo ciklų g.gif

Buvau namuose pakeist mažulkai šildymo pūslę - tai ta nieko nesiklaususi išsiropštė iš rūsio, ot aktyvistė biggrin.gif na, kaip nors išsikarantinuosim... O taip gaila ją ten vieną palikt, tokia miela kleckė rolleyes.gif
Atsakyti
Aist - žiemkenčiai atrodo narsiai biggrin.gif biggrin.gif
Erendira - parodyk mažylę prie progos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 10 12, 14:21)
Aist - žiemkenčiai atrodo narsiai  biggrin.gif  biggrin.gif
Erendira - parodyk mažylę prie progos  smile.gif

Vakare gal pafotografuosiu - tamsoka rūsyje fotosesijai. Bet jau toookia mažytė blink.gif kam ranka pakilo nuo mamos ją paimti blink.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
Diinka, na, bet jau ta dūminė Pelenė wub.gif
Atsakyti
Teta Erendira, tai čia aš pelenė g.gif

user posted image
Atsakyti
Dinkos dūminukę wub.gif

Grįžau. Nu ką niekas neaišku. Karujas geras, sisiukas geras. Skauda toliau.

siuntimas pas radiologą ir echoskopuotoją. Ale kur dabar užsirašyt, kad eilės nebūtų kosminio ilgio? g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Diinkos dūminukė wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif O jeigu dar būtų pūkuota, tai... rolleyes.gif

Šponkiuk, o kurioj vietoj tau skauda? Ir aš ištisai/kasdien? Aš kai buvau jaunesnė irgi ligos ieškojau, nes kaip tada atrodė dažnokai skaudėdavo pilvo apačią...Kai "užaugau" supratau, kad skaudėdavo kas mėnesį per ovuliaciją, nors kitos išvis nieko nejaučia blush2.gif

O man nieko neskauda cool.gif

user posted image
Atsakyti
pamiršau pasigirti...vos neužsimušiau...viskas įvyko taip greit kad net nesupratau, kaip aš tąkoją ant laiptų kryptelėjau, pirmas nulėkė kulniukas, o paskui pamačiau, kad krentu ant nosies...spėjau persigriupuoti.....ir ką koja iki kelionio mėlyna dar su ikirtimais....prodžioj tik širdis drebėjo...dabar jau koją skauda, bet baigėsi tikrai laimingai.....kažkaip traumos mane užpuolė
Atsakyti
oj, Diinka, gerai, kad pakankamai laimingai pasibaigė

o man skauda daugmaž klubų aukštyje, nuo pilvo vidurio kažkur po 5cm į šoną. skauda nuolatos nuo tada kai aptūrėjau ūmų skausmą. Ginekologiškai patikrina, tikrai su tuo nesusiję (naudojama KT, tai ovuliacijų nėra smile.gif )
Atsakyti
Jatus Diinka, laikykis, kas cia tau g.gif
Tikrai, dumine katyte nereali thumbup.gif Jau snukutis koks rimtas thumbup.gif

Merginos, kad gali katinai pestis as suprantu, bet kad kuokstelis is Vosylkos snukucio ispestas, niekaip nesuprantu. Staselis tikrai nepiktybinis, nesuprantu kaip jiems taip cia gavos verysad.gif O gal ne Stasiukas, bet pats sau tai neissipese.

Atsakyti