Apie ką tylim?

Aš tai sedžiu tyli, su teta sloga pašonėj... Nesileidžiu į kalbas, gal dar prie konors kito ta tetulė nuslinks

Aš irgi tik ką su teta sloga atsisveikinau, bet tylėjimo virusas kaip tai nesitraukia..
Prisiskaičius, kaip jūs čia antistresinį spalvinimą praktikuojat, užsimaniau ir aš. Nulėkiau į vietinį Pegasą, nudžiugau, pamačiusi, kad ir mūsų kaime tokių knygelių apstu. Bet pavarčius vieną, kitą.. kažkaip neliko ūpo nusipirkti. Spalvinti aš mėgstu. Bet tie paveikslėliai man pasirodė tookie chaotiški, kad man vien žiūrint į juos stresas ima
Neįsivaizduoju, kaip toks spalvinimas gali stresą nuimt
Prisiskaičius, kaip jūs čia antistresinį spalvinimą praktikuojat, užsimaniau ir aš. Nulėkiau į vietinį Pegasą, nudžiugau, pamačiusi, kad ir mūsų kaime tokių knygelių apstu. Bet pavarčius vieną, kitą.. kažkaip neliko ūpo nusipirkti. Spalvinti aš mėgstu. Bet tie paveikslėliai man pasirodė tookie chaotiški, kad man vien žiūrint į juos stresas ima

Man tai apie spalvinimą tik pasvajot, nes tuoj pieštukai bus konfiskuoti ir visi piešiniai nuspalvinti per 5 min ypač meniškai,ir dar taip išradingai kad turbūt nei viena net nesugalvotumėt taip ...
o aš tyliu apie dovanėlę , kurios sulaukiau iš tolimosios Šiaurės Pietų... Dabar suku galvą kaip "atsikeršinti"

QUOTE(vilkra @ 2015 10 15, 17:50)
o aš tyliu apie dovanėlę , kurios sulaukiau iš tolimosios Šiaurės Pietų... Dabar suku galvą kaip "atsikeršinti" 

Tu netylek, dar geriau parooo

Weronika, sveikatytes
Smilga, o tu negalvodama spalvink

Va nieko sudetingo:

QUOTE(Šponkiukas @ 2015 10 15, 19:00)
Parooo negaliu- ryšys tarp fotiko ir kompo sutrikęs- laidas nelabai nori info prdavinėti.
bet turinčiuom vaizduotę - galiu nupasakoti- Kas atsimenat medinį angelą su kate ant rankų? tai va gavau tokį tik su paukščiais

O čia kai kas prisiderino akių spalvą- prie glostančių rankų :

susirangyti- bet kokia kaina :

Labas vakaras , gal kuri kauniete siuo metu globoja koki katuka-beduli , padovanociau virbac nutri-plus gel
QUOTE(Vikuute @ 2015 10 15, 20:07)
Labas vakaras , gal kuri kauniete siuo metu globoja koki katuka-beduli , padovanociau virbac nutri-plus gel
Diinka

Aciu , kad priminet
nebeprireike mum

QUOTE(Vikuute @ 2015 10 15, 20:23)
Pasirodykit

Ir ne tik katinu

Vikuute kodėl nebeprireikė maistelio ? Gal katytė neapsiprato mieste ?