Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

deja , iskeliavo ir stebi mus is auksciau
Atsakyti
Ui, kazkaip nepagalvojau, kad gali buti blogoji nebeprireike reiksme doh.gif

Uzjauciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 15 spalio 2015 - 19:56
Sveikos merginos ziuriu visos apsikretr spalvinimais, o man kaip tik atejo ir geliniai tusinukai 24 spalvu ir Busy knyga tik kazko galvojau ji didesne, o atejo kaip knyga dydzio. Va tau ir ebay perki nematydamas. Bet siaip labai faina. Aš spalvinau dvi dienas iš eilės raminausi... dėl mamos
Atsakyti
[url=http://www.part.lt/perziura/0457a16384e78d9dca2ee3743ab311af431.jpg]user posted image
pasirodom , tik siandien sugebejau perziureti foto...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vikuute: 15 spalio 2015 - 20:05
QUOTE(Vikuute @ 2015 10 15, 21:03)

pasirodom , tik siandien sugebejau perziureti foto...

Užjaučiu 4u.gif Aš dar iki šiol ramiai negaliu žiūrėti į vienos iš savo išėjusiųjų katyčių nuotraukas.. beje- irgi trispalviukė tamsiausytė... unsure.gif
Atsakyti
na man trispalves kates silpnybe , jauciu kazkokia mistika nuo ju sklindancia ...slapta tikiuosi , kad nutiks taip , kaip buvo iskeliavus vaikystes sunytei , zadejom nieko nebelaikyti -mociute sake niekada nebus suns namuose , bet atsirado labia greitai
Atsakyti
Labas rytas
Vikuute - užjaučiu dėl katukės,dauguma iš mūsų esam tai patyrusios ir suprantam kaip sunku būna 4u.gif
Šponkiuko nuspalvintas piešinukas man labai patiko thumbup.gif
Tetulė sloga bando ir prie manęs prisėsti, kol kas man dar pavyksta ją atkalbėti kad su man nebus įdomu smile.gif
Weronica kažkaip numuilino mano siūlymą Kondolizos žuvytes parodyti smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
nieko aš nenumuilinau, o tiesiog nemoku nufotkint, vat tongue.gif bet jei labai įdomu, tai imat ryklį, susimažinat iki 20 cm dydžio ir gaunasi viena mano akvariumo žuvis mirksiukas.gif

Šponkiaus spalvinys wub.gif

Trišė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 16 spalio 2015 - 08:14
QUOTE(Weronica @ 2015 10 16, 09:12)
Labas rytas,
nieko aš nenumuilinau, o tiesiog nemoku nufotkint, vat tongue.gif 

Dar ir taip gali būti šiais technikos laikais g.gif g.gif lotuliukas.gif
Dabar ir man įdomu pasidarė tos žuvytės, vis tik ne mažos ir dar kaip rykliukai. Turėsi parodyti vis tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 10 16, 09:27)
Dar ir taip gali būti šiais technikos laikais g.gif  g.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif
apsiginsiu, čia ne technikoj esmė, o fotomodeliai visiškai nemoka pozuot, yra baisiai greiti ir visos foto gauna išsilieję, kad ir kokiu rėžimu befotkinčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2015 10 16, 09:35)
biggrin.gif
apsiginsiu, čia ne technikoj esmė, o fotomodeliai visiškai nemoka pozuot, yra baisiai greiti ir visos foto gauna išsilieję, kad ir kokiu rėžimu befotkinčiau ax.gif

Fotografuok, kai namuose bus visiškai tamsu su įjungtu akvariumo apšvietimu be blykstės
Atsakyti
Aaaa supratau...kažkaip nepagalvojau apie modelius biggrin.gif Mažai murzės foto keli, tai pamaniau kad ...
Atsakyti