Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

QUOTE(Colomba @ 2015 10 06, 14:52)
Didžioji dauguma žolės nepripažįsta. Taip pat dalis gauna spec maistą. Tai gauna pastą ir ramu biggrin.gif
Pabandyk gal Bezopet? Tik kiek pamenu pastą remokenduoja duoti 1-2k per savaitę.

Ar tavo merginos bent kiek susidraugavo?

Nu draugauja per 2 metrus. Jei per metrą - urzgia. verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaites 4u.gif

Kaip Runciukui naktele praejo?

Vosylka stipriai akyte pagerejo. Jau atsimerkia. Dar paraudus. Bet jau daug geriau. Dar gydysiu siandien. O ryt gal jau net nebreiks.

Galvojau vakar atsigulus nuo ko cia taip. Jei alergija, tai nuo ko. Ir prisiminiau. Kadangi siuo metu pinigeliu stygius blush2.gif O pasibaige guliasiukai RC, nupirkau Wiskas guliaso. Jis pigiau, ir ji anksciau Vosylka esdavo. Tik kai susirgo kepenu liga, as isemiau is asortimento Wiskas. Na susiemiau ir uzsakiau is Nesefauna guliasu (yra ar nera pinigeliu, bet kaciai neede tai nebus). Bet siandien ir ryt pabaigsiu maitint Wiskas. Duodu tik po viena pakeli dviems katukams. Na gal ne nuo to akyte, labai to tikiuosi.
Dar uzsakiau Hepatic maisa 2 kg. Cia special Vasiukui. Jam tinka. Ir kartais tarpe pirkimu kitu RC, imaisau ta Hepatic. O Staseliui jau pripirkau Meinam nuo metu. Didesnes granules. Gar per anksti, metai tik lapkricio 9, bet nupirkau, ir eda puikiausiai. Kaip manot, blogai? Nes pripirkau 3/400 gr.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Aš irgi laukiu žinių apie Runcelį.

Gerai kad Vosyliui pagerėjo akytė 4u.gif Jau nespėliok nuo ko pasidarė, nerasi priežasties o bus tik spėlionės. Jei kartosis tai galėsi atsekti ar nuo maisto. Svarbu kad neblogėja. O kaip Stasiui ar pagydei akytes ?
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 10 18, 10:36)
Labas rytas 4u.gif
Aš irgi laukiu žinių apie Runcelį.

Gerai kad Vosyliui pagerėjo akytė  4u.gif Jau nespėliok nuo ko pasidarė, nerasi priežasties o bus tik spėlionės. Jei kartosis tai galėsi atsekti ar nuo maisto. Svarbu kad neblogėja. O kaip Stasiui ar pagydei akytes ?

Nea, nepagyde unsure.gif Jau zinok nuleidau rankas. Sakiau pavalinesiu karts nuo karto su ramuneliais ir viskas. Nes tik tepu vaistus - gerai, nebetepu - traiskanoja. Ir kvepuoja jis sunkiau. Knarkia kartais. Na gal cia siaip, tokia jo mada nezinau. Bet lyg prisnusta ir kaip vyras- knarkia:)
O del Vasiuko - manau susitvarkys drinks_cheers.gif

Kaip Nikitukas gyvena? Karaliauja? bigsmile.gif

Papildyta:
Tiesa, sianakt Colomba sapnavau doh.gif Ir is kur tas sapnas, ne galvojau ne ka. AIskiausiai maciau ja sapne. Labai graziai atrode. Ka ji te veike mano sapne, neklauskit, nebatsimenu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Runculiui glebys sveikatytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif

kazin, gydytojai sutiktu Sirses siules istraukti po 9 dienu, ne po 10 g.gif
ryt pas dantista man, niekaip nespesiu iki klinikos.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2015 10 18, 11:15)
Sveikos,
Runculiui glebys sveikatytes  4u.gif  4u.gif  4u.gif

kazin, gydytojai sutiktu Sirses siules istraukti po 9 dienu, ne po 10  g.gif
ryt pas dantista man, niekaip nespesiu iki klinikos..  unsure.gif

O Tu paskambink jam, paklausk mirksiukas.gif drinks_cheers.gif Manau aiskiau bus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pikų*dama čia jau turi spresti vetas apžiūrėjęs. O tu vežk po 11 dienų, aš Nikitai specialiai uždėjau kelias dienas smile.gif

QUOTE(Vėtra.l @ 2015 10 18, 10:08)
Nea, nepagyde unsure.gif Jau zinok nuleidau rankas.

Kaip Nikitukas gyvena? Karaliauja? bigsmile.gif

Tai ne kas Stasiukui...blogai kad trūkumas pinigėlių, bet kai aš tokia paranojikė, tai ieškočiau būdų kaip nuvežti Diržinauskui kad nustatytų priežastį.

Nikita karaliauja toliau, nuleidau ir aš rankas biggrin.gif Tariamės gražiuoju kiek įmanoma arba išnešu.

Aš labai gera... wub.gif
user posted image

Aaa sakai buvau užsimerkusi, o dabar gerai?
user posted image
Atsakyti
Apie Runcelį ilgai nėra žinių ...
Atsakyti
Labai laukiu ir aš žinių apie Runcelį
Atsakyti
Galiu vezti nuo lapkricio 1 d. pas Dirzinauska. Tik yra kita problema. Jis dirba tik 1-5 niais. O as galiu tik 6-7 - nį, nes dirbu ir niekaip kitaip negaliu nuvaziuot. O kad kas svetimas veztu, tai negaliu ir pagalvot. Gydytojas siule palaukt, kol jo kokie klientai vaziuos i Kauna pas ji. Ne, sau atsakiau, kad man taip netinka.
Gal kada kokia diena issprusiu neapmokamu. ZIuresiu
Atsakyti
Na, mes jau iš klinikos. Šiandien jau abi akytės reaguoja į šviesą beveik normaliai (vakar reagavo tik viena.) Elgesys vis toks pat vangus, reikia įtikinėti ėsti. Ryt jau nereiks į kliniką, namie vaistus leisimės. Ir lauksim.
Atsakyti
Svarbu gerėja Runceliui 4u.gif 4u.gif reikia laiko kaip ir žmonėms kad atsigautų, svarbu nepasikartotų. Sveikit, stiprybės abiems 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti