Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

Lapcytės ilsisi smile.gif
user posted image
Lisitėja - aš čia neseniai objektyviu žvilgsniu apžiūrėjau savo sofkę: vienam gale pagalvė numesta - negaliu išmesti nes Grikis įsikirtęs jos laikosi, baisiai jam ana patinka; kitam sofos gale dekuties patiestas - irgi negaliu išmesti nes Grikis su Kruopa toj sofos pusėj irgi miega, be dekučio visa sofa būtų gauruota. Apie dekučius spintoje ir vonioje ant džiovyklės išvis tyliu doh.gif Orams atšalus prisiminiau kad turiu natūralios vilnos pagalvėlę, galvojau išsitrauksiu, po nugara pasikišiu ar ką g.gif Nu tai ką, vos Kruopa pamatė, tiesiog iš rankų tą pagalvėlę man išlupo ir miega dabar su Grikiu pkaitom ant jos o aš tik šalia sėdžiu doh.gif Žodžiu apžiūrėjau savo dekiais nuklotą triobą objektyviu žvilgsniu ir perjungiau į subjektyvų režimą smile.gif
Atsakyti
Kruopcytė susikusi į pagranduką wub.gif

Magnuna, gal tu pamąstyk apie vilnonę liemenę, bent jau jos tau nenuvilks biggrin.gif

Pas mane pledukai yra visur nepriklausomai nuo sezono, tiesiog patogu, atvėsus vakarais, ištiesi ranką op ir apsikloji biggrin.gif O ir princesėms yra kur palysti, pasišildyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 18 spalio 2015 - 14:43
QUOTE(Magnuna @ 2015 10 18, 14:56)
Neeeeee, katės neūna nefotogeniškos  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif būna būna, va Zugi tai labai nefotogeniška. Pagaut ją gražiai yra sudėtinga, nes tai žvilgsnis žvairas, tai ausys priglaustos.

QUOTE(busycat @ 2015 10 18, 14:57)
*Šponkiuk, nebejuokink objektyvo su tokiais pareiškimais cool.gif

**Kaip tavo savijauta, skauda gal mažiau?

* tongue.gif
** aha pilvo kaip ir nebeskauda, tik labai panorėjus galiu pajaust, kad kažkiek maudžia. Nugara irgi beveik neskauda. MB labiausiai bijo, kad nebūt kokių bėdų su nugara ir atsitiktų taip, kad nebegalėčiau sportuot.

QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 10 18, 15:25)
Truputuką supavydėjau Šponkiukui trijų šildytuvų,  ax.gif kad maniškis taip gulėtų.Gal tau jau nieko nebeskauda po tokio gydymo ?
Pastebėjau ,kad pas visas ant baldų pledukų pritiesiota doh.gif

tai, kad čia retenybė biggrin.gif jei kas guli šalia, tai Zugi. O pedukai tai tam, kad būt kuo apsiklot, nes katinai tai nešildo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 10 18, 14:40)
Magnuna, gal tu pamąstyk apie vilnonę liemenę, bent jau jos tau nenuvilks biggrin.gif

g.gif bijau, kad nureketuotų ir liemenę biggrin.gif tikra kailiniuota mafija pas man namuose biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, aš su bėdom verysad.gif

Sunegalavo Mažas prieš kelias dienas. Karščiavo, neėdė.. Dabar jau atsigavęs, linksmesnis, jau ir pavalgė, ir su Dina palakstė. Tai manau, kad jau prašokom. Bėda ta, kad turiu šiandien suleisti jam vaistus. Ir negaliu doh.gif Maniau, kad galėsiu, bet negaliu prisiversti. Jau vos nežliumbiu iš piktumo, kad tokia ištižėlė esu. Ir neturiu ko paprašyt..

Nu bliamba, įspirkit man kas nors subinėn..
Atsakyti
QUOTE(*Smilga* @ 2015 10 18, 15:58)
Sveikos, aš su bėdom  verysad.gif

Sunegalavo Mažas prieš kelias dienas. Karščiavo, neėdė.. Dabar jau atsigavęs, linksmesnis, jau ir pavalgė, ir su Dina palakstė. Tai manau, kad jau prašokom. Bėda ta, kad turiu šiandien suleisti jam vaistus. Ir negaliu  doh.gif  Maniau, kad galėsiu, bet negaliu prisiversti. Jau vos nežliumbiu iš piktumo, kad tokia ištižėlė esu. Ir neturiu ko paprašyt..

Nu bliamba, įspirkit man kas nors subinėn..

Spiriu. Smarkiai. MARŠ. Leisti vaistų.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 18 spalio 2015 - 15:01
A nu ka staigiai susiimi į nagą. Jei dabar to nepadarysi, gailėsiesi kad nepadarei!!! Ištižėlė. Susiimk, supyk ant savo bejėgiškumo, špricą į rankas, klostę padarai, bac ir gatova mad.gif

P.S. paskui kai bakstelsi, atsiprašysiu už spyrįtopsecret.gif, bet kol to nepadarei :beeee:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 18 spalio 2015 - 15:04
Ateinu ir aš įspirti - greit viską padarai kaip Busy nupasakojo. Bedi, duri, suleidi ir ateini mums papaskoti kad viskas pavyko smile.gif
Atsakyti
Įtariu po tokio mano spyrio Smilga nebepasirodys niekada unsure.gif

Prisiminiau, kai man teko savo kūdikiui dar kūdikystėje vaistus leisti... brrrr... prisimenu kaip iki šiol, kaip ranka ir bejėgiškai krinta atgal. Bet paskui susiėmiau, ir susitvarkiau biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės. Atsiprašinėt už spyrius nereikia, aš jų nusipelniau.

Jau suleidau. Bet eina sau, kiek mano nervų ląstelių žuvo. O Mažas net nekrūptelėjo, šaunuolis. Nes jei būtų kniaukęs, ar spurdėjęs, tai supanikavus ištraukčiau adatą atgal doh.gif
Atsakyti
Ale tai kokia šaunolė 4u.gif Už spyri atsikrapštau, bet veiksmingas buvo biggrin.gif

Mažui sveikatos balionėlis 4u.gif
Atsakyti
Smilga, tau ir Mažui 4u.gif

Zugatum žvairatum
user posted image
Atsakyti