Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

Erendira, ačiū kad parašei, o tai jau buvau sunerimus. Ir toliau tikimės gerų žinių kas dieną 4u.gif Kai tiek daug žmonių linki Runceliui sveikatos, tai negali nesuveikti 4u.gif Lauksim žinių ir vakare kaip diena praėjo 4u.gif
Nikita koketiškai lūpytes. t. y. pucus papūtusi biggrin.gif
Vėtra - gerai, akd Vasiukui akytę atleidžia. Manu, kad vistik užsigavo akį, jei būtų gleivinės alergija, tai turėjo parausti abi akys. Truputis ramybės, vaistukai ir viskas susitvarkys 4u.gif
Atsakyti
Тikrai, po tokiu bedeliu reikia laiko. Laikykites ir sveikit 4u.gif drinks_cheers.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Aciu Magnuciuk, gydomes drinks_cheers.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Erendirai ir Vetriukui po 4u.gif

Atsikeliau nuo sofkes vadinasi:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 10 18, 12:56)
Atsikeliau nuo sofkes vadinasi:

lotuliukas.gif ir maniškė visada užima mano vietą, matyt geroj vietoj sėdžiu biggrin.gif
Šponkiuk kažkaip neatsimenu ar tu savo globotinius jau išdalinai? Liko tik tavo trijulė?
Atsakyti
Erendira 4u.gif Reikia tikėti geriausiu

Vėtra, gal susižeidę akį. Kiara būna pasikaso nesėkmingai 4u.gif

Jungiamės prie sekmadieniaujančių

Kiara, kaldrų karalystėje

user posted image

Ir Tutė Smarkutė, išvyta iš ten

user posted image
Atsakyti
Šponkiuk - lotuliukas.gif oi kaip aš tave suprantu biggrin.gif
Tutukas atrodo pasipiktinusi, kad ją iš Kaldrų Karalystės išvijo biggrin.gif
Kiara tai teisingai sekmadieniauja thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 18 spalio 2015 - 12:23
Pasipiktinusi truputuką, sukosi aplink tą karalystę, bandė išsiburbuliuoti šiltą vietą ir šnipštas. Kiara liko kieta ir nepalenkiama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 10 18, 13:04)
lotuliukas.gif  ir maniškė visada užima mano vietą, matyt geroj vietoj sėdžiu biggrin.gif
Šponkiuk kažkaip neatsimenu ar tu savo globotinius jau išdalinai? Liko tik tavo trijulė?

Pas mane namuose tik maniškės (buvom sutarę, kad namuose ne daugiau 3, tad globomis kaip ir baigėmė, dabar tik kieminukų reikalai), o pas kieme dirbančią moterį su kuria ir sprendžiam kiemo reikalus, kaip darbuotojas jau patapo Paška, 3 merginos visos padovanotos. Reiks užsukt kada pafotografuoti iš naujo. Dienos metu jis vaikšto laisvas, vakarais tenka į narvą uždaryt. Bet jis jau įprato prie tokio rėžimo. Paška:

user posted image
Atsakyti
Pamenat, kalbėjot apie tai, kad nefotogeniškos.. tai va net tokia dama kaip Bugi būna nefotogeniška biggrin.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 18 spalio 2015 - 13:36
Neeeeee, katės neūna nefotogeniškos schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šponkiuk, nebejuokink objektyvo su tokiais pareiškimais cool.gif

Kaip tavo savijauta, skauda gal mažiau?
Atsakyti
Apsikuopiau pirkią ir jungiuosi prie jūsų 4u.gif
Truputuką supavydėjau Šponkiukui trijų šildytuvų, ax.gif kad maniškis taip gulėtų.Gal tau jau nieko nebeskauda po tokio gydymo ?
Pastebėjau ,kad pas visas ant baldų pledukų pritiesiota doh.gif Mano namuose tas pats, matai kieta šoniukams ant sofos ar pufo doh.gif

Kaip Runcelis?Insultas sunki liga, reikia laiko atsigavimui, o dar būna liekamieji reiškiniai.Bet kai katinas namuose gyvena tai nieko bausaus.

Dėl Vosyliaus akytės manau, kad tai elementarus uždegimas.O gal kur voko kraščiuką užsikabino ir įsidrėskė doh.gif .Galima kreiptis į Jakovo kliniką pas gyd.Liną.Kiek skaičiau, kad jie su gyd.Diržinausku vieni kiečiausių LT.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 18 spalio 2015 - 14:26