Labas rytas
Oi balionų žaidimai

Maniškiai baliono neįvertino. Gal dėl tol, kad tas neatsargiai užgriuvo ant Pedriuko?

Žodžiu, Pedras su Feliksėliu įtariai uostė, uostė ir nusprendė, kad neverta prasidėti
Aist - ačiūūū

Skanu, prašom dar
Liūdesys irgi būsena, kartais visai reikalinga, sakyčiau. Tiesiog bent jau tam, kad iš kito kampo pamatytum daiktus/dalykus... aš visai sutariu su saulėtos ir spalvotos spalio dienos lidesėliu, kad pasakyčiau labanakt gamtai (nors mielai leisčiausi su ja į "bemieges" dienas - amžinas vasaras

)
blogiau, kai liūdesio sūpynės užstringa ties "labai liūdna-liudna". Tikiuosi, tu supiesi kitose
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 10 07, 09:11)
o man skauda toliau, tik tokį skausmą jau galimą kęsti. panašu, kad moteriškos problemos, nes skauda dabar abiejose pusėse, tame pačiam aukštyje.
užsirašiau rytojui pas ginekologę.
tai jau eik... aš kartą per ciklą su tuo susiduriu per ovuliaciją. Gydytojai skundžiausi, o ta patarė džiaugtis, kad organizmas apie viską informuoja. O viskas dėl to, kad aš tiesiog kažkada praigonoravau panašų skausmą ir trūkusi cista suplėšė kiaušidę. Viskas dabar gerai, tik galėjau gi ir be operacijų apsieit
Кто гордая??? Я-гордая??? Да нет...мы, царицы, бабы простые!...