Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

Labas rytas.

Šponkiukai kaip sveikata?

Aist šaunus pasakojimas. Dalis apie Čijos šikimo maišelį be galo prajuokino biggrin.gif Labai gražūs vaizdai, užsimaniau aplankyti Milaną. Terapinė knyga atrodo super.
Ir linkiu, kad liūdesys kuo greičiau pasitrauktų. 4u.gif

Azucena džiaugiuosi, kad viskas gerai tavo mamai.
Atsakyti
Aist, šaunus pasakojimas, gaila, kad su liūdesio prieskoniu 4u.gif

Azu, nufotkink knygą smile.gif

o man skauda toliau, tik tokį skausmą jau galimą kęsti. panašu, kad moteriškos problemos, nes skauda dabar abiejose pusėse, tame pačiam aukštyje. užsirašiau rytojui pas ginekologę.
Atsakyti
Magiški gyvūnai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
http://www.alfa.lt/s...laimekite-knyga
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Oi balionų žaidimai thumbup.gif Maniškiai baliono neįvertino. Gal dėl tol, kad tas neatsargiai užgriuvo ant Pedriuko? g.gif Žodžiu, Pedras su Feliksėliu įtariai uostė, uostė ir nusprendė, kad neverta prasidėti irnesakyk.gif

Aist - ačiūūū 4u.gif Skanu, prašom dar rolleyes.gif
Liūdesys irgi būsena, kartais visai reikalinga, sakyčiau. Tiesiog bent jau tam, kad iš kito kampo pamatytum daiktus/dalykus... aš visai sutariu su saulėtos ir spalvotos spalio dienos lidesėliu, kad pasakyčiau labanakt gamtai (nors mielai leisčiausi su ja į "bemieges" dienas - amžinas vasaras blush2.gif )
blogiau, kai liūdesio sūpynės užstringa ties "labai liūdna-liudna". Tikiuosi, tu supiesi kitose 4u.gif

QUOTE(Šponkiukas @ 2015 10 07, 09:11)
o man skauda toliau, tik tokį skausmą jau galimą kęsti. panašu, kad moteriškos problemos, nes skauda dabar abiejose pusėse, tame pačiam aukštyje. užsirašiau rytojui pas ginekologę.

tai jau eik... aš kartą per ciklą su tuo susiduriu per ovuliaciją. Gydytojai skundžiausi, o ta patarė džiaugtis, kad organizmas apie viską informuoja. O viskas dėl to, kad aš tiesiog kažkada praigonoravau panašų skausmą ir trūkusi cista suplėšė kiaušidę. Viskas dabar gerai, tik galėjau gi ir be operacijų apsieit rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas naujoje temoje 4u.gif

Visoms liūdinčioms - geros nuotaikos 4u.gif Negaluojančioms - sveikatos 4u.gif O sau pasilinkėsiu vilties blush2.gif Nes jau man atrodo, kad niekada nebegalėsiu dirbti, pliurpti su kolegomis, dalyvauti pilnai visuomeniniame gyvenime blush2.gif

O čia vakar vakaro Kivio džiaugsmai, kad vaikai nuėjo miegoti ir atsilaisvino tėčio glėbys biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kivuka, kodėl?
Atsakyti
Kivutis wub.gif
Maniskiai irgi labai vertina seimininko glebi wub.gif

Aist, neliudek console.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2015 10 07, 09:49)
Kivuka, kodėl?

Beveik trys metai sėdžiu su vaikais namie...Šiomis dienomis rašysiu prašymą atleidimui iš esamo darbo, nes grįžti be šansų su tokiu darbo grafiku ir vaikų sirgimais...Paeina savaitę į darželį (ir tai tik po 2-3 val) ir dvi savaites namie tupim, nes serga. Jau labai noriu dirbti, bent pusę etato, kad prasiblaškyti, pabendrauti su žmonėmis, bet yra kaip yra...O dirbti ir atiduoti savo atlyginimą auklei, kuri neaišku kaip prižiūrės vaikus - manęs nevilioja... Tai va taip sau sėdžiu kasdien namie ir svajoju, kada galėsiu būti ne vien tik mama blush2.gif
Atsakyti
Aist, perskaiciau nuo pradzios iki pabaigos. Nuginklavai mane paskutine pastraipa. S.P. eilerasciu. Labai grazu. Susimasciau...kartais daina "paslepia" prasmingus zodzius. Daugiau girdziu muzika, nei pati teksta. O kai taip parasei, juodu ant balto, nuskambejo labai naujai...Grazu
Atsakyti
Kivuka, et, aš jau galvojau sveikinti reiks su numatomu pagausėjimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 10 07, 10:06)
Kivuka, et, aš jau galvojau sveikinti reiks su numatomu pagausėjimu smile.gif

Oi, neeeee biggrin.gif Daugiau jokių gausėjimų ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2015 10 07, 09:55)
Beveik trys metai sėdžiu su vaikais namie...Šiomis dienomis rašysiu prašymą atleidimui iš esamo darbo, nes grįžti be šansų su tokiu darbo grafiku ir vaikų sirgimais...Paeina savaitę į darželį (ir tai tik po 2-3 val) ir dvi savaites namie tupim, nes serga. Jau labai noriu dirbti, bent pusę etato, kad prasiblaškyti, pabendrauti su žmonėmis, bet yra kaip yra...O dirbti ir atiduoti savo atlyginimą auklei, kuri neaišku kaip prižiūrės vaikus - manęs nevilioja... Tai va taip sau sėdžiu kasdien namie ir svajoju, kada galėsiu būti ne vien tik mama  blush2.gif

Vilties aišku, reikia, tik nevartok čia žodžio "niekada" - labai jau nevietoj mirksiukas.gif 4u.gif tie vaikai taip greit užauga irnesakyk.gif, kad paskui tie keli metai namie vienas juokas atrodo. Aišku, dabar tau rodosi kitaip, nes rutina neįkvepia, bet, patikėk, kai su vaikais gali matytis tik po darbo, o plius dar ruoša visokia ant galvos, imi ilgėtis laiko, kuri galėjai leisti tik su jais, nes dabar to laiko ir jėgų turi ryškiai per mažai... taip kad viskas dar susiklostys, tik nenuteik savęs, kad yra blogai smile.gif

(jei tave padrąsins - išsiskyriau kai Rut nebuvo ir 4, neturėjau būsto, turėjau nekaip apmokamą darbą ir Rut nemažai sirgo, o kur dar neduodantis ramiai gyventi ir vaiko neišlaikantis diedas... žodžiu puikus komplektukas kasdienei laimei smile.gif ir nieko, viskas praėjo, pasaulis nesugriuvo, gyvenimas gražus bigsmile.gif tik reikia palaukt mirksiukas.gif )
Atsakyti