QUOTE(Agnnyte @ 2015 12 31, 11:31)
Na, man su rengimu yra sunku - šunys du, jie žaidžia tarpusavy. Ir ne kaip vaikai smėlio dėžėj, o su kojom ir ypač - su dantim. Drasko viską, net antkaklius erkinius kartais nukanda vienas kitam. Taigi, man geriau šlapio šuns kvapas, negu pinigų gailestis už brangų rūbą
Čipavimas ir skiepijimas paprastai vyksta kartu. Tam, kad būtų išduodama nauja knygelė ir joje jau matytųsi ir čipo numeris, ir skiepai. Tam, kad būtų galima identifikuoti konkretų šunį ir jo skiepus. Nes sena skiepų knygelė nebetenka galios. Apie tvarką konkrečiau žino veterinarai.
Aš tai palaukčiau birželio ir viską normaliai susitvarkysi.
a,nu čia gali būt problema

dantukų egzamino joks skuduras ilgai neišlaikys
tai tikriausiai ir lauksiu,ko čia skubėt. Nemanau,kad čia kažkoks blogis tas palaukimas-šuo prižiūrėtas, pabėgt (tfu tfu tfu) šansas minimalus,nes nepaleidžiu...čia kažkada nutrūko metalinė pavadžio dalis-susidėvėjo.Tai sustojo ir palaukė mamkos , kol pririšiu
QUOTE(vikaliu @ 2015 12 31, 11:40)
O vat su gamtiniais reikalais nekas, nes nerandam žolės, kur būt galima pasysiot
vo kad tave...gausi kokios dirbtinės žolės kilimuką pirkt
QUOTE(Manifesto @ 2015 12 31, 11:51)
Maniškė pagal kailį tai plikė, palyginus su jūsiške kompanija. O ir skaičiau kažkur, kad trumpaplaukius, esant šalčiams, reikia rengt.

Kuddliams, aišku, jokių bėdų tie šalčiai neatneša
man tai gaila tų plikų mažų šuniukų-ypač piktinuos,kai išeina kokia centnerinė babsė visa apsitūlojus kailiniais,kepurėm,o tie visi stirniukai be nieko drebena,kojytes kiloja
Mano pusiau kudlius jau pagyvenęs-jei matysiu,kad šalta,rengsiu ir nesuksiu galvos ar man gražu,ar ne. Juo labiau,kad turėjo bėdų su sąnariukais - noriu pasaugot šunelį,kad kuo ilgiau su manim dar pagyventų
Savo laiku atgyveno lauke ir per šalčius, bet dabar galiu jam kitokias sąlygas suteikt-tai kodėl gi ne.
Va medžiojau jautieną turguj savo brangiausiam-jeeezusmarija,kaip sunku...iš kelinto karto tik gavau,vis neatveža pastaruoju metu tų atraižų...tai tikra šio žodžio prasme prieš šeinant į darbą einu į medžioklę