Įkraunama...
Įkraunama...

Rytų Londonas kviečia..

Ech tas gimdymas vistiek labai sudetingas dalykas, kiek medicina pazengusi butu i prieki, o moterims vistiek nemazai iskentet reikia.
Nova liux kad siuncia issitirt. Nesenai buvo straipsnis kad gp yra mokami pinigai kad tik nesiustu savo pacientu tyrimams, kazkaip ziauru atrodo unsure.gif
Oras lauke fainas, nusipjoviau zole, nuroviau vasarines geles, tik labai slapia kieme, o nakciai ir rytojui rodo lietu, tai isvis viskas plauks.

Ai dar vakar siulu ziurejau, tu kur Giega rodei tai tik kaina likusi ir tuscia lentyna, nepasiseke zodziu rolleyes.gif Dar tokius tamsiai melynus pakilojau, bet tuo metu nesugalvojau ka su jais daryt, nepirkau, o namie uzmaciau suknele superine kad butu galima is ju numegzt, bet jauciu suknelei reik kokiu 10 matkeliu g.gif o gal ir dar daugiau.
Atsakyti
Jo,tos blizgancios mocheros tik ir buvo 7 matkeliai nukainuoti..Kitos spalvos nenukainuotos,o nukainuotus as visus susirinkau biggrin.gif Mezgu labai kiaurarasciu,bet ir tai abejoju ar uzteksiu siulu ax.gif Ko gero rankoves bus 3/4...

Man ir sunui pritruko siulu grynai rankovem..Jo labai stori,tai pagal gramus turejo uztekt,bet pagal metraza neuztenka...Tai reik 3 dasipirkt...Buvau sestad,bet juodi ispirkti buvo..Zadejo,kaip siandien ryt naujai uzvezt...
Atsakyti
Man reikia kieme geles persisodint. Lavanda tiek isbujojo, mano rozes uzgoze doh.gif noriu prie tvoros ikist, tegul auga ten rolleyes.gif kad tik nelytu savaitgali
Atsakyti
Kolkas savaitgali be lietaus rodo, sestadieni net 18 silumos. Lavanda ir pas mane labai isbujojo, taip graziai susodinau ciobreliu, oregano krumelius kartu, o lavanda kaip dejo plestis, isnyko ir ciobreliai, ir oreganas. Reik jai vietos nemazai paskirt.
Atsakyti
Uzsisake MB rugstyniu sriubos ir butinai su kiausiniu uzplaktu, ir dar kad butu kaip turi but laugh.gif skaitau intike kaip ten ta kiausini teisingai imontuot i sriuba.
Atsakyti
Tai ar suradai kaip ta kiausini imontuot biggrin.gif kokia skani sriuba tongue.gif
Visa diena meta kazkoki zaidima kai bandau isilogint i sm doh.gif nachiort tos reklamos doh.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Sriuba gavosi gerai biggrin.gif Siandien galvoju gal kept bulka su nutela, tik nerandu to recepto kur vaiksciojo fb, kaip ten susukt reikia g.gif
Atsakyti
Kažkada vaikams viriau rugštynių sriubą, tai valgė perkreiptais žandais lotuliukas.gif

GIEGA, ar pagimdė?
Atsakyti
LAbukas

QUOTE(Heida @ 2015 10 28, 10:16)
Labas rytas.
Sriuba gavosi gerai  biggrin.gif  Siandien galvoju gal kept bulka su nutela, tik nerandu to recepto kur vaiksciojo fb, kaip ten susukt reikia  g.gif

Nekepk,neskani schmoll.gif Pernai as keliau...Tik atrodo graziai,o skonio schmoll.gif Nutelos ant paprastos bulkos riekeles uzsitepus,daug skaniau,nei ta nutela iskepa...Ir tie blynai kazkokie atskiri...Vnz suvalgyt suvalgem,bet daugiau nebekepciau...

Kepk varskes apkepa su kond pienu-labai skanus gavos mirksiukas.gif

Rugstyniu sriuba irgi schmoll.gif Kaip ir kokiu dilgeliu,burokeliu jaunu lapuku...Nepernesu tu plaukiojanciu zoliu...Nors vaikai papraso,bet as neverdu,nei isivaizduoju kaip virt biggrin.gif

QUOTE(Limcamca @ 2015 10 28, 10:30)

GIEGA, ar pagimdė?

Aga,pagimde.VAkar per ta valanda ir pagimde..Berniukas Matas 3440 wub.gif Daugiau nesnekejau,nes ten labai rysio nera,kas antra zodi supranti.O is ligonines paleis tik ryt poryt,nes kazkokia infekcija pasigavo...
Atsakyti
Vaikai mano nevalgo rugstyniu sriubos schmoll.gif man ji tokia valgoma, bet ne per daznai, skaniausia man vistienos su pupelem.
Klausykit, ar reaguosit kazkaip i PSO pranesima del perdirbtos ir raudonos mesos? Ar mazinsit kumpio, desros, desreliu vartojima?
Atsakyti
Pas mus einamiausia burokeliu sriuba su bet kuo biggrin.gif Ar su galkutem,ar su sonkauliais,as su mesos gabaliukais,jei tingejau sumalt biggrin.gif

Nezinau kaip cia reaguot g.gif Man artodo ta vezi ir oras sukelt gali...Nepasakyciau,kad mes labai daug valgom rukytu dersu,mesu...Tai visiskai atsisakyt ju irgi nezadu...
Atsakyti
Na mes ir perkalbejom namie, kad nieko naujo kaip ir nepasake, gi jau buvo vajus pries kiek metu iskiles del rukytu gaminiu, kad juos isvis uzdraust, bet tarsi paveldas ir bla bla, ejo ir praejo. Is esmes nieko nera sveika, ant tos pacios lasisos varo kad uzauginta ant hormonu, vaisiai , darzoves nupurksti nuo ligu ir kenkeju, patresti kuo tik imanoma.Riesutai ir tie nuo grybu ir pelesiu apdoroti, nieko ir nelieka, nebent pats kaime viska auginsi.

Sakai nieko gero ta bulka g.gif kazka kita reiks sugalvot. O kas per apkepas su kondensuotu ?
Atsakyti