Įkraunama...
Įkraunama...

Rytų Londonas kviečia..

QUOTE(Heida @ 2015 10 21, 13:26)
Laba, nu ka, niliotnaja pagoda, sildyma ijungiau, ziemos sezonas prasidejo. Laukiu kol laikrodi atsuks, labai man truksta ryte tos valandos pamiegot.
Giega, o Zaklina mokina vaikus vazinet dviraciu ar cia tik reklamai papozavo?

Oi,sildymas jau kada ijungtas biggrin.gif
O as visai nenoriu atsukt tos valandos schmoll.gif MAn geriau ilgesnis vakaras,nei svinta anksti...

Ten tik pozavo.Siaip nemokina vaiku,nors gal kai kada ir mokina,nes ji ten viska daro biggrin.gif Reikia-dviracius nuomuoja,reikia-priziuri kad kas neveiksciotu nevietoj,reikia-kava daro...KArta gulbe gane,nes ta is kazkokio prudelio i gatve pasivaiksciot isejo...Bande ja parvaryt atgal,bet ta snypscia...Tai iskviete tuos PDSA..Kol atvaziavo,gane,kad kas neuzvaziuotu ant jos lotuliukas.gif

Ai,Ryanairas ir Wizzairas nuolaidas paleides mirksiukas.gif Vakar ir siandien.Ziurekites biluetu mirksiukas.gif As va gruodzio 11-13 dviem zmonems return nupirkau uz 124sv mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 21 spalio 2015 - 17:24
Jo, maciau bilietus. Dantis grieziu, kt kelione jau nupirkta.
Atsakyti
As dar ir sausiui pasiemiau dviem return uz 112sv mirksiukas.gif Svogerio 45metis bus mirksiukas.gif Su juo susiskambinom,bet kitiems sveciams bus siurprizas lotuliukas.gif
Atsakyti
Rašiau klientėms, bet gal ir čia kam aktualu:
Dėmesio visiems EBAY mylėtojams: - ebay TIK ŠIANDIEN išleis spec. nuolaidos kodą. Kodas bus paskelbtas 4 UK laiku, LT laiku 18 val. Šis kodas suteiks 20 proc. nuolaidą visoms prekėms, kurios kainuos ne mažiau nei 20 svarų. 20 svarų galite sudaryti iš skirtingų prekių, svarbu jas sudėti į krepšelį ir mokėti vienu metu. Kodas galios tik iki 22 val vakaro, LT laiku 00.00. Kodas galioja tik ebay.co.uk
Atsakyti
Laba diena 4u.gif Laiko trukumas tai totalus, galvoju, o kazin kaip as su 2 vaikais apsisuksiu a ? g.gif

QUOTE(Limcamca @ 2015 10 18, 11:42)
Giega, tai ar pasieme Lotuliukas medzius? Tu mums papasakok, storule ji?

Nugis turi snipa biggrin.gif tai naudokis paslaugomis biggrin.gif
Storule storule, net labai. Nors pirmadieni pamatavo pilva tai 34 cm sake on the dot. Va grynai toks koks turi buti. biggrin.gif Tik man pritruksta jegu kartais ji panesti laugh.gif Ir dar sake labai tidy bump, tai nelabai supratau ka turi omeny... nu sako nera jokiu striju, forma tik priklijuota prie kuno ir viskas... blyn sakau tu cia man neprikarksek cool.gif cool.gif jau turiu 14 kg pliuso blink.gif nors kokie 3 kg turbot kojose nes siandien net I Ugg'sus neikisau doh.gif

QUOTE(giega @ 2015 10 18, 11:49)
Labukas
Ne,dar nepasieme biggrin.gif Nu grazi nestuke biggrin.gif Nera labai stora,bet kai ji pati smulki,tai stora

Labai korektiska ta musu giega .. aciu 4u.gif

QUOTE(*nova* @ 2015 10 20, 13:55)
Sveikos

Del meeto, reiktu tikrai paskubet, del Lotuliuko  4u.gif  gal si savaitgali  g.gif

Si savaitgali tai mamyte su sese atvaziuoja, nors ka tik ses parase kad mama susirgo doh.gif
O paskui tai taip 4u.gif
Siulau lapkricio 7diena, bet visos uzsibookinat ir nekeiciat, nes cia paskutine data kada galiu laugh.gif Ir tai melsiuos kad nebutu ta diena operacija paskelbta, nes tada meetas bus Queens'o valgykloj lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Limcamca, tau reikia i Lidla, italu dienos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2015 10 22, 16:03)
Limcamca, tau reikia i Lidla, italu dienos  biggrin.gif

Oi, man italai patinka, irgi patinka, tik kad i Lidle nenuvarysiu, teks Limcamcai vienai eit smile.gif
Atsakyti
Labas,

Pagaliau savaitgalis, ir vaiku atostogos thumbup.gif

QUOTE(Lotuliuke @ 2015 10 22, 16:15)
Siulau lapkricio 7diena, bet visos uzsibookinat ir nekeiciat, nes cia paskutine data kada galiu laugh.gif 

As out, nes man mazylio gimtadienis. Party ta diena. Darykit be manes. Bet pakalbeti ka turesit: biggrin.gif

user posted image

QUOTE(Heida @ 2015 10 22, 18:03)
Limcamca, tau reikia i Lidla, italu dienos  biggrin.gif

O jeee kaip gerai, kad tu man pasakei. Varysiu 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Laba, na ka, atostogos, net man koledze atostogos biggrin.gif Reik kazkoki filma issirinkt vakarui, noreciau Everesta paziuret, bet kolkas yra tik prastos kokybes, teks palaukt. Musu serialas ir tik viena serija per savaite buna, mes gi negyvai uzsikabine ant The walking dead biggrin.gif atsibosta laukt.Ai ir is vis nuotaika sudina, nieko neatsitiko bet kazkoks viduj nerimas, spaudimas pakilo, senatve biggrin.gif
Atsakyti
Visgi paziurejom vakar Everesta, visai nieko, grazus vaizdai, bet pats siuzetas standartinis, nuspejamas ir dar su liudna pabaiga verysad.gif
Atsakyti
Heida, ka mokaisi? Patinka?

Nepamirskit laikrodziu atsukti.
Atsakyti
Nieko mandra tik anglu. Ar patinka g.gif ne man aisku kritikuot mokyma, bet daug kas man keista, pvz uzduoda ismokt zodzius, na tokius retai vartojamus, kur pati destytoja tikrindama kaip parasem isijungia zodyna, tai nafik tie zodziai mums dabar reikalingi, kai nezinom paprastu kasdieniniu . Na ir daug tokiu epizodu kad susizvalgom, peciais patraukom ir tiek. Siaip laikas neprailgsta, man visai idomu, bet ar bus naudos dar labai abejoju.
Atsakyti