Laba diena. Koks tinginys savaitgalis buvo siaubas....
LImcamca tai ar ejote I kina ? Koki? Mes laukiame Transilvania Hotel 2, tik nezinau kas labiau ar tevai ar vaikas
Mrs Patranka stiprybes
QUOTE(Ceroc @ 2015 10 12, 11:13)
as vis dazniau pagalvoju, kad reiktu kraustytis is kambario I buta, bet kad kainos
ar mes cia uzdirbam taip per mazai, ar isleidziam per daug? o gal tiesiog Londonas-stipriai per brangus miestas?
Na manau 2 dirbantys zmones beveik visada gali sau leisti gyventi atskirai, bet cia gal daugiau klausimas ar yra tokia reikiamybe

Va turesite vaikiuka tada ir kraustysites kazkur atskirai, o kol neturite, juk galite ir pataupyti

kad greiciau pinigeliu nuosavam bustui surinktumet

Mes kol dviese buvome visada kambary gyvendavome... vaikiukas gime tai beveik sulyg diena i atskira nama persikrausteme
QUOTE(Heida @ 2015 10 13, 11:36)
Pas mus ir ziauriai dregna, kai tik atsala ir lauke lyja bega per langus ir sienas, supelyja sienos ir lubos, viska nusveiciam ir perdazom, bet tik siltuoju sezonu svaru pabuna. Vonioj isvis sienoj skyles yra nemazos, kai lyja bega po grindim. Truputi padeda dregmes surinkejas ir elektinis halogeninis sildytuvas.
Nu vis tiek nesupratnu, kaip jie tuos namus stato? Taigi turetu pagal savo klimata statyti Pas mumis irgi dregna... bega per kamina vanduo, tai reikia griauti

bet sakem is pradziu keisim langus, tada griaunam kamina ir sildysim nama is isores butinai.... na aisku jeigu jame gyvensime
QUOTE(giega @ 2015 10 13, 11:39)
Na tai kas dabar norit mano medziu?Tikrai mesiu lauk
As pasiimsiu, gal savaitgali

pasuksiu tau kada, nors man vis nesisika, pastoviai telefas su sunum paliktas
QUOTE(*nova* @ 2015 10 13, 11:50)
Aha, su Amazone ir man taip buvo. Neperku daugiau nieko is ten
Be reikalo zinok...

ten knygos kurios knygine £8, kainuoja £3.50 na ir visa kita uz gera kaina...
QUOTE(Heida @ 2015 10 13, 12:05)
As jaunystej tautinius sokau, tai prinesiojau tu sunkiu undaroku per akis

LT yra tautinis kostiumas, mama turejo, dainuodavo su juo, tik galvos nuometu nevyniodavo, gal labiau i zemaitijos puse juos devedavo
Tai kad ne.... jos kaip tik daugiau dzuku ir suvalku atributas, zemaiciai labiau skaras megdavo

as tautiniam dainavau kelis metus, bet mes irgi daugiau su karunom budavom

nu jaunimas juk