QUOTE(giega @ 2015 11 24, 23:40)
Tikiuosi sventiniam periodui uzteksiu
Labas rytas.
Mes per vasaros Bank holiday parsivezem is Pancuzu apie pora simtu litru.Dar biski turim.Bet jau irgi vyrui sakau kad laikas link tos puses pavaryti pastetu,suriu ir vynulio pasipildyti.Nors pati jo gerti negaliu

,bet yra gerenciu aplinkui.
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2015 11 24, 23:28)
Mes iki Belgijos paleke buvo,nu tik siena kerti ir viskas,tai griztant stabde policija,pasus paziurejo.Visus stabde...
Paskui buvo uzdarytas eurotunelis,rase,kad kazkoks accident,bet kazkur 30min palaukem ri pradejo leist...Prancuzai liepe atidaryt bagazine,pamate,kiek uzkrauta ir kad vien bobincius vaziuoja ir viskas-leido toliau vaziuot...Bet siaip tikrini kiekviena masina,motociklininka vos neisrenge

Apie kai kurias su suminis ejo...Bet mes ramiai pravaziavom,be didesnio patikrinimo...
https://fbcdn-sphoto...ba437f5e29a2183
Is tikruju labai gerai kad tikrina.As tik uz.Mes savaitgali skridom i Aberdena tai orouoste visus skanuoja su 3D skanu.Aciu dievui susiprotejo,nes priviso cia visokiu kur mintys ir darbai kudloti.
Papildyta:
QUOTE(gotte @ 2015 11 24, 20:19)
Pirtis
ČIA

skamba gražiai, bet sunku juos nubėgt

. Man lauke bėgti sunkiau nei sporto salėje - dviratininkai, kiti bėgikai, šunų vedžiotojai - mano koncentraciją pavagia

bėgu palei kanalą, ne man vienai ten patinka būt
sveikinimai jaunai šeimai!
Nu panos, kas šiemet ant Kalėdų į LT išvarot? Kokių planų yra liekančioms UK? Aš lauksiu mamos, po Kalėdų atskrenda
As su dukra isvarau i LT.Jeigu ne jos uzsilaikes teisiu laikymas tai ten visai nevaryciau.Dar ir vyrui atostogu nedave.O man 2 sav

.Paciu blogiausiu laikotarpiu.Dar ir vyro gaila,kad per Kaledas vienas bus.31 griztu.
Vakar atvare vyro brolis su drauge savaitei,vyro dukra yra atskridusi,taip kad pilna troba zmoniu.

.