Įkraunama...
Įkraunama...

Rytų Londonas kviečia..

QUOTE(Limcamca @ 2015 11 23, 19:57)
Sveikos,

Mainly, o kaip tavo mamaite kuriasi Londone?

Ka panos apie Kaledini susitikima galvojam? As kt savaitgali lyg ir uzimta dar, o paskui lyg ir galiu. Butu smagu, a? bigsmile.gif

o as jau galeciau prasytis I draugija ar dar reikia pabendraut? blush2.gif
Atsakyti
Reikia pasitarti su kitom ka galvoja. Esam ir namie pas kazka dare, ir kavineje. Tai jei namie, tai jau seimininko sprendimas. biggrin.gif

Kur visos dinge? Pas mus pakeite boileri praejusiais metais. Naujasis dazniau stringa, nei senasis. Nuolat baru mazai. Kad ir siandien ryte: is po nakties neisijungia, baru nera doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 11 24, 12:59)
Reikia pasitarti su kitom ka galvoja. Esam ir namie pas kazka dare, ir kavineje. Tai jei namie, tai jau seimininko sprendimas.  biggrin.gif

Kur visos dinge? Pas mus pakeite boileri praejusiais metais. Naujasis dazniau stringa, nei senasis. Nuolat baru mazai. Kad ir siandien ryte: is po nakties neisijungia, baru nera  doh.gif

Labas rytas.
O tai keitet ir vandens padavimo sistema?Nes gali buti kad spaudimo nera.Mes tai visa vandentieki nauja vedemes kad pakeisti sistema.Dabar 6 metai su tuo problemu neturim,pries tai buvo doh.gif .
Atsakyti
Labas rytas. Pas mus seniau ir vis slegis krisdavo, vis tekdavo sukelt paciam, pavasari meistras plove visa sistema, sake viskas buvo uzkalkeje, tai po to nei karto nebebuvo slegis nukrites.
Idomu bus nuolaidu penktadieni g.gif

Ceroc jei tik nori as manau laisvai galetu jungtis, mazai musu cia ir belike is tikro rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heida: 24 lapkričio 2015 - 12:15
QUOTE(Heida @ 2015 11 24, 13:14)
Labas rytas. Pas mus seniau ir vis slegis krisdavo, vis tekdavo sukelt paciam, pavasari meistras plove visa sistema, sake viskas buvo uzkalkeje, tai po to nei karto nebebuvo slegis nukrites.
Idomu bus nuolaidu penktadieni  g.gif

Ceroc jei tik nori as manau laisvai galetu jungtis, mazai musu cia ir belike is tikro  rolleyes.gif

O kas per nuolaidos turetu buti?O kur kitos issibegiojo?
Atsakyti
Si penktadieni Black Friday, reiktu keletos daiktu dovanoms, bet dazniausiai nebuna nuolaidu tam ko reikia biggrin.gif

O gretos musu stipriai isreteje, net nezinau kodel, pykciu dideliu kaip ir nebuvo, bet atsibodo gal vienoms toks bendravimo budas, kitos dirba gal daug, gal nera noro, nezinau.
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2015 11 24, 14:02)
Si penktadieni Black Friday, reiktu keletos daiktu dovanoms, bet dazniausiai nebuna nuolaidu tam ko reikia  biggrin.gif

O gretos musu stipriai isreteje, net nezinau kodel, pykciu dideliu kaip ir nebuvo, bet atsibodo gal vienoms toks bendravimo budas, kitos dirba gal daug, gal nera noro, nezinau.

biggrin.gif .Nu va atejau ant temos pagrabo. biggrin.gif .Senai jus cia susibazvusios?Vis paziuredavau paziuredavau,bet kad tik rytietem skirta,tai nesiprasiau.Tai gal pakeiskit pavadinima ir pakvieskit visas Londonietes,nes siaurieciu ar pietieciu is viso nera temu.
Atsakyti
Jo, penktadienį Black Friday, bet nelabai ką įspūdingo parduotuvės siūlys. Na, Amazon turbūt daugiausiai nuolaidų mes. Jau pradėjo reklamą. Vistik čia JAV šventė, tai pas juos įspūdingiausi išpardavimai biggrin.gif
Atsakyti
Limcamca, nebuvo tau i rankas pakliuves toks panasus laikrodis? Butent apie 10- 13 svr. kainuojantis, noriu nupirkt dovanu berniukui vienam, tik bijau kad tikroji isvaizda gali labai skirtis nuo paveiksliuko, gal pirko kuri is tavo klienciu g.gif
http://m.lightintheb...mp;sku=441_7392
Elija, mes priimam visas norincias, toliausiai gyvenanti matyt PAR, tik dabar jau nebeateina, dar yra is Hastings, bet ir senokai Puga buvo uzejusi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heida: 24 lapkričio 2015 - 14:41
sveikos,

mano mažoji aną savaitę sirgo, šią - didžioji doh.gif pamenu ir mes su sese taip pat sirgdavom kai vaikai buvom - visad viena paskui kitą biggrin.gif

ale rimtai gal temą reikia parvadinti į Londono mamytes, ką? g.gif

į meet'ą tai aš noriu, bet kad man su atvykimu visad liūdnas padėtis unsure.gif
Atsakyti
Jau mums visai i tema butu pasivadint ne tik Londono mamos, bet ir visos Anglijos biggrin.gif Bet is tikro kitai temai tu "rytu" nebedekim gal.

Gotte, nu nesmagu kad serga, bet ka daryt, maziukes dar ir oras ligoms tinkamas, sveikateles mergytems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2015 11 24, 12:40)
Limcamca, nebuvo tau i rankas pakliuves toks panasus laikrodis? Butent apie 10- 13 svr. kainuojantis, noriu nupirkt dovanu berniukui vienam, tik bijau kad tikroji isvaizda gali labai skirtis nuo paveiksliuko, gal pirko kuri is tavo klienciu  g.gif

Tokį ir nupirkom dičkiui. Jau gavom, visai neblogai atrodo. Kažkokios įspūdingos kokybės nesitikėčiau, patikrinti kaip veikia negaliu, nes nemoku lotuliukas.gif Bet atrodo gražiai.

QUOTE(gotte @ 2015 11 24, 12:44)
sveikos,

mano mažoji aną savaitę sirgo, šią - didžioji doh.gif pamenu ir mes su sese taip pat sirgdavom kai vaikai buvom - visad viena paskui kitą biggrin.gif

ale rimtai gal temą reikia parvadinti į Londono mamytes, ką? g.gif

į meet'ą tai aš noriu, bet kad man su atvykimu visad liūdnas padėtis unsure.gif

O jei Westfielde kokiam? Kažin gal mūsų naujai iškepta dviguba mamytė dar prisijungtų?

Kas dukrytėm? Aš kai prisimenu tuos laikus, kai mano vaikai pirmais UK metais vienas po kito sirgo, tai ojojoi kiek nervų... Sveikit 4u.gif
Atsakyti