Ačiū už palinkėjimus mano panoms. Eilinis peršalimas - temperatūra, sloga, kosulys. Kabinosi ir mums su MB, bet buvom šeštadadienį pirty, matyt išvarėm lauk visas ligas. Aš galiu beveik galvą nukirst, kad man net temperatūros buvo, nes prieš pirtį pradėjo po visą kūną šiurpuliukai vaikščioti. Bet porą sykių išskaitinom su MB taip, kad ausų galiukai susiraitė
Tai kad aš bijau prašyti meet'o westfielde, nes gausis, kad čia darytumėt tik dėl manęs
Ačiū už palinkėjimus mano panoms. Eilinis peršalimas - temperatūra, sloga, kosulys. Kabinosi ir mums su MB, bet buvom šeštadadienį pirty, matyt išvarėm lauk visas ligas. Aš galiu beveik galvą nukirst, kad man net temperatūros buvo, nes prieš pirtį pradėjo po visą kūną šiurpuliukai vaikščioti. Bet porą sykių išskaitinom su MB taip, kad ausų galiukai susiraitė
, o paskui lauke po šaltą kibirą vandens užsipylėm - koks gėris! Ne tik kūną išvalo bet ir psichologiškai taip gera gera buvo! Jaučiuosi atsigavusi, pailsėjusi, visos ligos dingo, šiandien jau 4 kilometriukus prasibėgau
Is kur pirti gavot?
QUOTE(Limcamca @ 2015 11 24, 16:04)
Čia prie Harlow sodyba yra (salė, kubilas, pirtis), MB ten dirba naktim prižiūri balius
Man ir idomu is kur pirtis??? Noriu
Limcamca, aciu, svarbiausia kad gerai atrodo tas laikrodis
Ber mergai ka jus sau galvojat? Gi Westfelda grasina sprogdint, o jus ten susitikt norit
Limcamca, aciu, svarbiausia kad gerai atrodo tas laikrodis
Ber mergai ka jus sau galvojat? Gi Westfelda grasina sprogdint, o jus ten susitikt norit
QUOTE(Heida @ 2015 11 24, 15:52)
Jau mums visai i tema butu pasivadint ne tik Londono mamos, bet ir visos Anglijos
Bet is tikro kitai temai tu "rytu" nebedekim gal.
Gotte, nu nesmagu kad serga, bet ka daryt, maziukes dar ir oras ligoms tinkamas, sveikateles mergytems
Gotte, nu nesmagu kad serga, bet ka daryt, maziukes dar ir oras ligoms tinkamas, sveikateles mergytems
Zinoki gal tikrai nedekit,nes as jau pora metu aplinkui jus zylioju.Manau butu daugiau tokiu nesusiprateliu kaip as.
Papildyta:
QUOTE(gotte @ 2015 11 24, 17:00)
Tai kad aš bijau prašyti meet'o westfielde, nes gausis, kad čia darytumėt tik dėl manęs
, o paskui lauke po šaltą kibirą vandens užsipylėm - koks gėris! Ne tik kūną išvalo bet ir psichologiškai taip gera gera buvo! Jaučiuosi atsigavusi, pailsėjusi, visos ligos dingo, šiandien jau 4 kilometriukus prasibėgau 
Mano svajone buvo kieme pirti pasistayti ir kubila prileisti vandens,bet pas mane kiemas ant tiek mazas kad vos stalas ir keli augalai telpa.Vazinejam uztai i Bracnelli Coral Reef .Ten pirtys labai neblogos.
Papildyta:
QUOTE(gotte @ 2015 11 24, 15:44)
sveikos,
mano mažoji aną savaitę sirgo, šią - didžioji
pamenu ir mes su sese taip pat sirgdavom kai vaikai buvom - visad viena paskui kitą
ale rimtai gal temą reikia parvadinti į Londono mamytes, ką?
į meet'ą tai aš noriu, bet kad man su atvykimu visad liūdnas padėtis
mano mažoji aną savaitę sirgo, šią - didžioji
ale rimtai gal temą reikia parvadinti į Londono mamytes, ką?
į meet'ą tai aš noriu, bet kad man su atvykimu visad liūdnas padėtis
Cia kazkoks virusas eina.Ipatingai vaikus pjauna tas Croupas.Kosuliai siaubingi.Ten kur dirbu irgi vaikai abudu serga vienas po kito.
Gotte, vou-nu nerealiai tie kilometrai! taip ir matau zavia jauna meninke, begancia Londone
o pas mus kaip ir nieko naujo-daug darbo, laukiam Kaledu (che, che-I mokykla nereiks eiti
). sekmadienį savo pusantru metu paminejom
o pas mus kaip ir nieko naujo-daug darbo, laukiam Kaledu (che, che-I mokykla nereiks eiti
QUOTE(Heida @ 2015 11 24, 14:12)
Nu taip, pries Kaledas ir Westfieldas, geras taikinys
QUOTE(Ceroc @ 2015 11 24, 16:37)
Vestuviu? Sveikinimai! Ilgiausiu metu
Pirtis ČIA
skamba gražiai, bet sunku juos nubėgt
. Man lauke bėgti sunkiau nei sporto salėje - dviratininkai, kiti bėgikai, šunų vedžiotojai - mano koncentraciją pavagia
bėgu palei kanalą, ne man vienai ten patinka būt
sveikinimai jaunai šeimai!
Nu panos, kas šiemet ant Kalėdų į LT išvarot? Kokių planų yra liekančioms UK? Aš lauksiu mamos, po Kalėdų atskrenda
QUOTE(Ceroc @ 2015 11 24, 18:37)
Gotte, vou-nu nerealiai tie kilometrai! taip ir matau zavia jauna meninke, begancia Londone
sveikinimai jaunai šeimai!
Nu panos, kas šiemet ant Kalėdų į LT išvarot? Kokių planų yra liekančioms UK? Aš lauksiu mamos, po Kalėdų atskrenda
Labas
Gotte, svekatos
Saltukas, buv labai smagu, bet lietus
Kaledos bus namie. Ketvirtadieni brolis atskrenda
Gotte, svekatos
Saltukas, buv labai smagu, bet lietus
Kaledos bus namie. Ketvirtadieni brolis atskrenda
Labukas
Tik ka is Prancuzu
Vel vynu uzsipirkom,ramu kuriam laikui
Del Meetu as visada UZ
Jei Gotte garantuoji,kad dalyvausi,gal ir kitos tolimesnes prisijungtu,tai nesvarbus ir tie teroristai,galima ir Westfielde meetintis
Tik buvo toks atvejis,kai visos tolimesnes reke,reke,kad mes visada Romforde susitinkam,nusprendem susimeetint Westfielde ir atvaziavo tik tos pacios,kurios ir i Romforda atvaziuodavo..+ trenkes didesni kelia ir uz parkinga daug susimokejo...Vnz jei Westfielde,tai reik 100% garantijos
Mes namie.MB brolis su zmona atskrenda,tai taipir svesim
Tik ka is Prancuzu
Del Meetu as visada UZ
QUOTE(gotte @ 2015 11 24, 18:19)
Mes namie.MB brolis su zmona atskrenda,tai taipir svesim
As norejau klaust kur Giega dingus siandien, o ji po francus zylioja
Kaip pravaziuot sekesi, nesikabineja, nekrato?
Meeta reik daryt pirti
Meeta reik daryt pirti
QUOTE(Heida @ 2015 11 24, 20:19)
As norejau klaust kur Giega dingus siandien, o ji po francus zylioja
Kaip pravaziuot sekesi, nesikabineja, nekrato?
Meeta reik daryt pirti
Meeta reik daryt pirti
Jeigu tu prizadesi 100 procentu, kad ualyvauhi, mes tau ji ir padarysim pirtyje