Įkraunama...
Įkraunama...

Rytų Londonas kviečia..

Tai kad aš bijau prašyti meet'o westfielde, nes gausis, kad čia darytumėt tik dėl manęs blush2.gif blush2.gif

Ačiū už palinkėjimus mano panoms. Eilinis peršalimas - temperatūra, sloga, kosulys. Kabinosi ir mums su MB, bet buvom šeštadadienį pirty, matyt išvarėm lauk visas ligas. Aš galiu beveik galvą nukirst, kad man net temperatūros buvo, nes prieš pirtį pradėjo po visą kūną šiurpuliukai vaikščioti. Bet porą sykių išskaitinom su MB taip, kad ausų galiukai susiraitė biggrin.gif , o paskui lauke po šaltą kibirą vandens užsipylėm - koks gėris! Ne tik kūną išvalo bet ir psichologiškai taip gera gera buvo! Jaučiuosi atsigavusi, pailsėjusi, visos ligos dingo, šiandien jau 4 kilometriukus prasibėgau thumbup.gif
Atsakyti
Is kur pirti gavot? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 11 24, 16:04)
Is kur pirti gavot?  bigsmile.gif

Čia prie Harlow sodyba yra (salė, kubilas, pirtis), MB ten dirba naktim prižiūri balius 4u.gif
Atsakyti
Man ir idomu is kur pirtis??? Noriu bigsmile.gif

Limcamca, aciu, svarbiausia kad gerai atrodo tas laikrodis smile.gif

Ber mergai ka jus sau galvojat? Gi Westfelda grasina sprogdint, o jus ten susitikt norit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2015 11 24, 15:52)
Jau mums visai i tema butu pasivadint ne tik Londono mamos, bet ir visos Anglijos  biggrin.gif  Bet is tikro kitai temai tu "rytu" nebedekim gal.

Gotte, nu nesmagu kad serga, bet ka daryt, maziukes dar ir oras ligoms tinkamas, sveikateles mergytems  4u.gif

Zinoki gal tikrai nedekit,nes as jau pora metu aplinkui jus zylioju.Manau butu daugiau tokiu nesusiprateliu kaip as. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gotte @ 2015 11 24, 17:00)
Tai kad aš bijau prašyti meet'o westfielde, nes gausis, kad čia darytumėt tik dėl manęs blush2.gif  blush2.gif

Ačiū už palinkėjimus mano panoms. Eilinis peršalimas - temperatūra, sloga, kosulys. Kabinosi ir mums su MB, bet buvom šeštadadienį pirty, matyt išvarėm lauk visas ligas. Aš galiu beveik galvą nukirst, kad man net temperatūros buvo, nes prieš pirtį pradėjo po visą kūną šiurpuliukai vaikščioti. Bet porą sykių išskaitinom su MB taip, kad ausų galiukai susiraitė biggrin.gif , o paskui lauke po šaltą kibirą vandens užsipylėm - koks gėris! Ne tik kūną išvalo bet ir psichologiškai taip gera gera buvo! Jaučiuosi atsigavusi, pailsėjusi, visos ligos dingo, šiandien jau 4 kilometriukus prasibėgau thumbup.gif

Mano svajone buvo kieme pirti pasistayti ir kubila prileisti vandens,bet pas mane kiemas ant tiek mazas kad vos stalas ir keli augalai telpa.Vazinejam uztai i Bracnelli Coral Reef .Ten pirtys labai neblogos.
Papildyta:
QUOTE(gotte @ 2015 11 24, 15:44)
sveikos,

mano mažoji aną savaitę sirgo, šią - didžioji doh.gif pamenu ir mes su sese taip pat sirgdavom kai vaikai buvom - visad viena paskui kitą biggrin.gif

ale rimtai gal temą reikia parvadinti į Londono mamytes, ką? g.gif

į meet'ą tai aš noriu, bet kad man su atvykimu visad liūdnas padėtis unsure.gif

Cia kazkoks virusas eina.Ipatingai vaikus pjauna tas Croupas.Kosuliai siaubingi.Ten kur dirbu irgi vaikai abudu serga vienas po kito.
Atsakyti
Gotte, vou-nu nerealiai tie kilometrai! taip ir matau zavia jauna meninke, begancia Londone wub.gif

o pas mus kaip ir nieko naujo-daug darbo, laukiam Kaledu (che, che-I mokykla nereiks eiti lotuliukas.gif ). sekmadienį savo pusantru metu paminejom wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2015 11 24, 14:12)
Ber mergai ka jus sau galvojat? Gi Westfelda grasina sprogdint, o jus ten susitikt norit  ax.gif

Nu taip, pries Kaledas ir Westfieldas, geras taikinys thumbup.gif unsure.gif

QUOTE(Ceroc @ 2015 11 24, 16:37)
o pas mus kaip ir nieko naujo-daug darbo, laukiam Kaledu (che, che-I mokykla nereiks eiti lotuliukas.gif ). sekmadienį savo pusantru metu paminejom wub.gif

Vestuviu? Sveikinimai! Ilgiausiu metu 4u.gif
Atsakyti
Pirtis ČIA

QUOTE(Ceroc @ 2015 11 24, 18:37)
Gotte, vou-nu nerealiai tie kilometrai! taip ir matau zavia jauna meninke, begancia Londone wub.gif

biggrin.gif skamba gražiai, bet sunku juos nubėgt blush2.gif . Man lauke bėgti sunkiau nei sporto salėje - dviratininkai, kiti bėgikai, šunų vedžiotojai - mano koncentraciją pavagia doh.gif bėgu palei kanalą, ne man vienai ten patinka būt biggrin.gif

sveikinimai jaunai šeimai! 4u.gif 4u.gif

Nu panos, kas šiemet ant Kalėdų į LT išvarot? Kokių planų yra liekančioms UK? Aš lauksiu mamos, po Kalėdų atskrenda thumbup.gif
Atsakyti
Labas biggrin.gif

Gotte, svekatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Saltukas, buv labai smagu, bet lietus doh.gif

Kaledos bus namie. Ketvirtadieni brolis atskrenda thumbup.gif
Atsakyti
Labukas

Tik ka is Prancuzu mirksiukas.gif Vel vynu uzsipirkom,ramu kuriam laikui mirksiukas.gif

Del Meetu as visada UZ thumbup.gif Jei Gotte garantuoji,kad dalyvausi,gal ir kitos tolimesnes prisijungtu,tai nesvarbus ir tie teroristai,galima ir Westfielde meetintis mirksiukas.gif Tik buvo toks atvejis,kai visos tolimesnes reke,reke,kad mes visada Romforde susitinkam,nusprendem susimeetint Westfielde ir atvaziavo tik tos pacios,kurios ir i Romforda atvaziuodavo..+ trenkes didesni kelia ir uz parkinga daug susimokejo...Vnz jei Westfielde,tai reik 100% garantijos mirksiukas.gif

QUOTE(gotte @ 2015 11 24, 18:19)

Nu panos, kas šiemet ant Kalėdų į LT išvarot? Kokių planų yra liekančioms UK? Aš lauksiu mamos, po Kalėdų atskrenda thumbup.gif

Mes namie.MB brolis su zmona atskrenda,tai taipir svesim mirksiukas.gif
Atsakyti
As norejau klaust kur Giega dingus siandien, o ji po francus zylioja bigsmile.gif Kaip pravaziuot sekesi, nesikabineja, nekrato?

Meeta reik daryt pirti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2015 11 24, 20:19)
As norejau klaust kur Giega dingus siandien, o ji po francus zylioja  bigsmile.gif  Kaip pravaziuot sekesi, nesikabineja, nekrato?

Meeta reik daryt pirti  bigsmile.gif

Jeigu tu prizadesi 100 procentu, kad ualyvauhi, mes tau ji ir padarysim pirtyje biggrin.gif
Atsakyti