Įkraunama...
Įkraunama...

Rytų Londonas kviečia..

Labas pirmadieni smile.gif
Kad jau nieko ner, tai galiu ir su savim pasisveikint biggrin.gif
Atsakyti
Nu tikrai beliko tik paciai su savim sveikintis,labai aprimo musu tema ax.gif Kuom visos taip uzsiemusios?

Turiu as tas Pribuvejos paslaptis visas 3 knygas...Jas skaiciau,paskui apie kazkokia karaliene,bet ir mazdaug 1700metus aprasineja,tai kazkaip labai daug tos senoves pasirode lotuliukas.gif
Atsakyti
Nieks nesipyksta, nesisiuntineja tai ir tylu ramu, reik duonos ir zaidimu biggrin.gif

Man patinka knygos apie senove, bet tie vardai, karai tai nelabai, greit permetu nesigilindama tas vietas.

Dar apie nuoma skaiciau nesenai, kad dabar savininkas namo pries nuomodamas tures reikalauti is nuomininko kad anas irodytu savo statusa sioje salyje, nes jei jis cia neturi teises gyventi bus baudziamas namo savinkas. Tai pasisake agenturos kad jau dabar 47 proc. namu savininku nesutinka isnuomot zmonems su ne britiskomis pavardemis, tai toliau bus tik blogiau, o agenturos gales dar pasiimt viena mokesti, a la uz statuso nustatyma. Zodziu kuo tolyn, tuo blogyn vargsams nuomininkams.
Atsakyti
As skaiciau kazkokia senovine,gal but net ta pati Pribuveja ir buvo,kur visu labai vardai panasus doh.gif Kol atsirenki kas kur lotuliukas.gif

Joooo,skaiciau ir as sita..Nu bet jei nama nuomuoji per agentura,tai sakyciau agentura turetu atsakyt,ka ileidzia i namus,o ne seimininkas g.gif Pvz kiek as namu UK nuomavaus,nei veino seimininko ne akyse nemaciau...Va jei privaciai kazkam isnuomuoji,tai tada jo...

KAip as dziaugiuosi,kad nusipirkom savo nama.Ir finansine prasme-maku maziau,neuo uz nuoma,ir siaip -savas yra savas...
Atsakyti
Cia tai tiesa, nuoma yra pinigai i niekur drinks_cheers.gif
Siaip buna zmoniu tokiu skrajokliu, jiems nereikia savo busto, nemegsta prisirist, nori keliaut, keist darbus, gyvenamas vietas. As pvz. esu labai sesli, labai prisirisu prie visko ir pasikeitimai man nepatinka.
Atsakyti
Crystal palace sedziu doh.gif

Labai noreciau perskaityti tas Pribuvejos knygas.

Ka ileisti i namus vistiek savininkas, ne agentura sprendzia, del to ir bauda jam.
.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 10 19, 12:17)
Crystal palace sedziu  doh.gif

Labai noreciau perskaityti tas Pribuvejos knygas.

Ka ileisti i namus vistiek savininkas, ne agentura sprendzia, del to ir bauda jam.
.

Ka ten darai?

O nebuvai is manes ju pasiemusi g.gif PAskui kai pasiemei ir sakei,kad jau skaicius g.gif Ar as cia Lotuliuku maisau g.gif Galesiu duot,jei neskaicius mirksiukas.gif

g.gif Sakai g.gif Nu kazkaip abejoju ar agentura susisiekia su namo seimininku pasakyt,kad tokie ir tokie i jo nama atsikraustyt nori g.gif Nebent dabar,kai cia tuos istatymus vis ivedineja...

As noriu visko lotuliukas.gif Noriu ir namu,noriu ir keliaut,noriu ir gyvenama vieta keist biggrin.gif Man visai patinka kas kelis metus kur nors persikraustyt mirksiukas.gif Kai istekejau ir atsikrai isejom gyvent,tai panasiai kas 4-6metus vis kazkur persikraustydavom mirksiukas.gif Va dabartiniams name 7m jau gyvenam...Kol kas neplanuojam niekur kraustytis,bet minciu yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Limcamca, ka veiki tam palace?
Kazi yra filmas pagal ta pribuveja g.gif bet as jauciu negaleciau jo ziuret del daugybes isprievartavimo scenu, na kurmi ten jiems normalu net astuonmete grupiniu isp... doh.gif nuo tokiu dalyku man kraujas uzverda doh.gif
Atsakyti
Nepamenu gerai jau tos Pribuvejos,reiktu kada is naujo perskaityt biggrin.gif Atsimenu tik,kad jei jau ubagas,tai nebezmogus jau..Ujo tuos paprastus zmogeliu doh.gif Kad ir ta pacia pribuveja-jei jau numire vaikas,tai ji kalta doh.gif

Vakar buvom Stratfordo velotreke.Ten kazkokios 6 dienu dviraciu lenktynes.Kai Zaklina ten dirba,tai gavo bileitus uz dyka.Nu visai idomu karta paziuret biggrin.gif Tik dar zinot visas taisykles,tai is vis faina butu biggrin.gif Tai va,Zaklina ant plakato yra biggrin.gif

https://scontent-lhr...amp;oe=56C865D5
Atsakyti
Ar čia tos pribuvėjos? Apie Vokietijoje buvusius įvykius? Jei taip, tai tą žinau. Man rodos yra dar viena knyga išleista, pribuvėjos prisiminimai? Ar su anglų serialu maišau?

Crystal Palace mokausi aš.

A, tiesa, musu agentura mums yra tik tarpininkas tarp musu ir landlordo. Kokio perkuno, neaisku? Nes viska sprendzia tik landlordas. Daug patogiau butu tiesiogiai su juo viska, bet nea, kazkodel agentura per viduri ikista.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 19 spalio 2015 - 16:58
Sveikos

Giega, i tave panasi dukra mirksiukas.gif tik kad plaukai sviesesni mirksiukas.gif

Einam ziuret Sokolada rolleyes.gif

Atsakyti
laba ryta antradieniaujancios!
ziuriu, apie bustus diskutuojam, taip, savas busras-visiska palaima, tik va kaip ja pasiekti? pradinis inasa, mokesciai...nu mums dar taupyti ir taupyti. verysad.gif
Giega, turi ir sunu, ir dukra? ir pati dar jauna? nu kaip fainiai!
jungiuosi prie anksti besikelianciu sestadienio rytais. tongue.gif o del meeto, tai as uz visomis keturiomis!
pas mus praeita savaite I restorana tokios fainos 4 lietuvaites atejo, galvoju, reiktu paklausti, gal jus SM sedit? neisdrisau, zinoma blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ceroc: 20 spalio 2015 - 09:59