Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(Cocainna @ 2015 10 20, 20:02)
Gavau si
user posted image
Nerealiai mielas meztukelis,su cinkeliu. Pernkant XS sau emiau S dydi,neprasoviau. Gal vos trumpokas,man su zemu liemeniu dzinsais sulyg dzinsu pradzia,nezinau ar teisingai cia issireiskiau g.gif  blush2.gif

Aš ir šį šiandien pasiėmiau, tik tą kitą spalvą, tai jetus koks fainas wub.gif jau nepamenu, kas taip iš crew mane sužavėję buvo. Nešioju iš crew xs, s dažniausiai, šio ėmiau M, tai gražiai laisvas thumbup.gif man S jaučiu, kad iš ilgio būtų per trumpas, nors ir tilpčiau tikrai, šitas ir nėra ilgas, bet visai normaliai atrodo net ir su mano ūgiu biggrin.gif bus mylimas ir mėgiamas, nes su juo ir pasipuošt gali, ir prie džinsu plėšytų, žodžiu visur thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(KERERA @ 2015 10 25, 16:04)
Sveiki gal patartumete su maudimukais. Noriu vientiso. Deviu 00, 0, is 2 dydzio taip pat neiskrentu smile.gif Ar tiktu toks maudymukas 4 dydis?smile.gif ACIU 4u.gif
Maudomas

O kodėl šio norit imti 4? Aš jūsų vietoje imčiau įprastą dydį, gal net mažesnį: 0, o gal net 00. Kaip suprantu iš tos linijos virš rewievs, tai 'true to size'.
Nors su Crew maudymukais, sako, yra 'loterijos momentas'. Bet aš, šiaip nešiojanti 4, 6, imčiau 2 dydį. Turiu vieną, viršus [tankinis] 00 [su 86 cm] - tinka. Bet būtų tikęs ir 0.

Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2015 10 25, 19:38)
Aš ir šį šiandien pasiėmiau, tik tą kitą spalvą, tai jetus koks fainas wub.gif jau nepamenu, kas taip iš crew mane sužavėję buvo. Nešioju iš crew xs, s dažniausiai, šio ėmiau M, tai gražiai laisvas thumbup.gif man S jaučiu, kad iš ilgio būtų per trumpas, nors ir tilpčiau tikrai, šitas ir nėra ilgas, bet visai normaliai atrodo net ir su mano ūgiu biggrin.gif bus mylimas ir mėgiamas, nes su juo ir pasipuošt gali, ir prie džinsu plėšytų, žodžiu visur thumbup.gif

Koks teigiamas atsiliepimas bigsmile.gif Lauksiu savojo pilkio dar labiau, pasiemiau s, nes norejau laisvesnio, ilgesnio, jauciu tiks wub.gif kad tik be broko ateitu rolleyes.gif
Atsakyti
As irgi turiu ta megztuka su kiseniu papuosimais XS dydi pilki, nuostabus wub.gif Dar tos kitos spalvos visai noreciau bigsmile.gif

Linutelia, maciau tu klausei anksciau apie ji, manau tau XXS uztektu 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, parasykite ismatavimus to grazuolio kardigano puostom kisenem 4u.gif
Atsakyti
o gal esat kuri sau pirkusi J.crew arba factory paltus ar pukinius paltus is vaiku skyriaus?
ju didziausias dydis buna 16. Idomu, ar tiktu 160 ugiui ir 90 cm per krutine? nebus rankoves per trumpos ar pan?

jeigu kas turit, parasykit ismatavimus vaiku 16 dydzio striukes/palto
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 10 25, 21:43)
O kodėl šio norit imti 4? Aš jūsų vietoje imčiau įprastą dydį, gal net mažesnį: 0, o gal net 00. Kaip suprantu iš tos linijos virš rewievs, tai 'true to size'.
Nors su Crew maudymukais, sako, yra 'loterijos momentas'. Bet aš, šiaip nešiojanti 4, 6, imčiau 2 dydį. Turiu vieną, viršus [tankinis] 00 [su 86 cm] - tinka. Bet būtų tikęs ir 0.

Pasiziurejau kas pardavineja, raso, kad 6 dydis stitinka 36/38. Nenoriu, kad butu labai isirezes. Tad nusprendziau, kad 4 butu kaip tik. Na matysiu kai gausiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KERERA @ 2015 10 26, 20:15)
Pasiziurejau kas pardavineja, raso, kad 6 dydis stitinka 36/38. Nenoriu, kad butu labai isirezes. Tad nusprendziau, kad 4 butu kaip tik. Na matysiu kai gausiu 4u.gif

Parasykit, kaip tiko.
Atsakyti
Ar PIXIE SNAP-FRONT PANT
kelnytes storesnes medziagytes,nes sudetyje raso viskoze su nylonu,tai plonos turbut g.gif Su 90 imt 0 ar 00?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2015 10 27, 07:37)
Ar PIXIE SNAP-FRONT PANT
kelnytes storesnes medziagytes,nes sudetyje raso viskoze su nylonu,tai plonos turbut g.gif Su 90 imt 0 ar 00?
user posted image

Storos medziagos
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2015 10 27, 06:37)
Ar PIXIE SNAP-FRONT PANT

turiu su odiniais įsiuvais šone, tai su 88 cm tinka 00 dydis. Jos labai tamprios.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2015 10 27, 08:34)
turiu su odiniais įsiuvais šone, tai su 88 cm tinka 00 dydis. Jos labai tamprios.

galima ju nuoroda?
Atsakyti