Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(Caribian @ 2015 10 27, 11:59)
galima ju nuoroda?

prašom:
https://www.jcrew.co...p;bmUID=kX9tlVJ

šiaip pirmas įspūdis apie jas buvo labai ne koks. Medžiaga atrodė keista ir nemaloni prie kūno, bet apsivilkus ir pranešiojus labai patiko wub.gif liemuo aukštenis, paspaudžia ką reikia, žodžiu jos labai man liuks wub.gif
Atsakyti
Gal kas nors jau gavote striukyte "Shiny downtown field puffer jacket" ir galite pakomentuoti dydi (ar net parasyti ismatavimus)? Idomu ar petite dydzio skirtusi nuo regular tik bendras bei rankoviu ilgis, ar ir plotis g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(saturday @ 2015 10 27, 16:08)
Gal kas nors jau gavote striukyte "Shiny downtown field puffer jacket" ir galite pakomentuoti dydi (ar net parasyti ismatavimus)? Idomu ar petite dydzio skirtusi nuo regular tik bendras bei rankoviu ilgis, ar ir plotis  g.gif
user posted image

Maciau isparduotuveje parduoda su ismatavimais 4u.gif
Atsakyti
Gal kas patartų kokį dydį suknelės imti? Pagal lentelę 10 reikėtų, bet Šita S kaip tik. Šiaip iš Usa 10 nieko neturiu, pagrindas 8 arba net 6 dyd.
Atsakyti
QUOTE(Juorita @ 2015 10 27, 20:35)
Gal kas patartų kokį dydį suknelės imti? Pagal lentelę 10 reikėtų, bet Šita S kaip tik. Šiaip iš Usa 10 nieko neturiu, pagrindas 8 arba net 6 dyd.

Rašykit savo CM, bus paprasčiau patarti. Bet jei jums Jacquard suknutė Sd tinka, man atrodo tikrai ne 8 ar 10 reiktų... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juorita @ 2015 10 27, 20:35)

96-79-101 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juorita: 27 spalio 2015 - 20:11
10 imciau.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 10 27, 21:36)
10 imciau.

Linamog mūsų ekspertas biggrin.gif manau ji teisi. Kažn ar 8 užteks...
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2015 10 27, 21:41)
Linamog mūsų ekspertas  biggrin.gif  manau ji teisi. Kažn ar 8 užteks...

Tai manau, kad ja reikia pasitikėti smile.gif . Dėl pixie nepaklausiau, tai jau dvejas pardaviau ir finale vistiek jos rekomenduotas dydis tiks idealiausiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juorita @ 2015 10 27, 21:46)
Tai manau, kad ja reikia pasitikėti  smile.gif . Dėl pixie nepaklausiau, tai jau dvejas  pardaviau ir finale vistiek jos rekomenduotas dydis tiks idealiausiai  smile.gif

drinks_cheers.gif as ir maudymke syki pirkau ne toki dydi , koki ji rekomendavo doh.gif ir aisku netiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2015 10 27, 19:50)
Nauja  (tik gauta be popierines etiketes) j.crew grazuole  silko bliuskyte

Didėja, neparduokit šio grožio bigsmile.gif - Kokia ji man nereali thumbup.gif

O čia įmetu naują išparduotuvės linką, gal kam bus naudos smile.gif linkas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 27 spalio 2015 - 21:03
Ar imeta dar si palta?

https://www.jcrew.co...B4839/B4839.jsp

Sapnuosiu jau as ji biggrin.gif labai grazus man wub.gif
Atsakyti