Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(valyte_7 @ 2015 10 16, 11:47)
vertbaudet dzinsiniams rubukas nuolaida 40 proc., nukrenta krepselyje automatiskai

http://www.vertbaude...=HP_Z1_denim_EN

kokio dydzio reiktu berniukui ~100 cm? 4? 5?

nerandu temukes blush2.gif

Vertbaudet tema

per kiek laiko atsiunčia jie? g.gif jei šiandien ar ryt padarau užsakymą, spės iki kito penktadienio ateit ar sunkiai? g.gif jaučiu, visai neblogos kainos gaunasi, tuo labiau, kad man paaugliui reikia... tiems gi brangiau viskas...
Atsakyti
Merginos, dar karta trukdau:
ar as tundra ar man nesiseka? smile.gif
Darbe issirinkau mytoys prekes, suvedziau nuolaidos siuntimo islaidoms koda, suveike, viskas ok. grizau namo, atsidarau, krepsys tuscias, nuolaidos kodas negalioja, nes raso, jog panaudotas. Ar taip buna...?
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2015 10 15, 15:43)
Ieškau žaislinės gaisrinės dovanų keturmečiui. Gal galit ką rekomenduoti?
Gavėjas norėtų, kad būtų šviesos ir garsas.
Kol kas radau tik vieną, kuri tikrai patiko - interaktyvi gaisrinė transformeris.  Bet jos kaina beveik 90 svarų  doh.gif
O gal verta LT po parduotuves pavaikščioti (nors labai tingsi tam gaišti laiką)?
Parodykit su kokiomis gaisrinėmis žaidžia jūsų vaikai  4u.gif

pirkau 2mečiui gimadieniui tokią http://www.wowtoys.c...ie-fire-engine/. Labai kokybiškas plastikas. Be garsų ir švyturėlių, bet jei gerai atsimenu, buvo ir su, tik brangiau kainavo. Aš mokėjau 26 eur. Pirkau Akropolyje funtastik parduotuvėje, ant čekio rašo Sanifinas. Kaip supratau Vilniuje jie turi parduotuvę
Maniškiui ji labai tinka

QUOTE(linxmute @ 2015 10 16, 09:14)
Pirksiu is mytoys.de. Priimciau pora klaipedieciu siuntimui pasidalinti. Jokiu slaptu kodu neturiu biggrin.gif

aš noriu. Tik reik su vyru apsitart, ką perkam. Kada užsakymą darysit? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oplia5 @ 2015 10 16, 13:14)
Darbe issirinkau mytoys prekes, suvedziau nuolaidos siuntimo islaidoms koda, suveike, viskas ok. grizau namo, atsidarau, krepsys tuscias, nuolaidos kodas negalioja, nes raso, jog panaudotas. Ar taip buna...?

Pabandzius koda ir neperkant iskart veliau jau jo panaudoti negalima, nes buna kaip panaudotas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2015 10 16, 11:03)
man rodos apie Devold kalba ėjo smile.gif bet jie Panevėžy

Joo, Devold nerealus wub.gif praeita ziema tik ju bodikus ir naudojom, o po visko vistiek atrode kaip nauji wub.gif vaziuosim apsipirkti thumbup.gif lyg jie nauja so parde atidare, gal bus didesnis pasirinkimas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(oplia5 @ 2015 10 16, 13:14)

Taip, taip gali buti, del to nuolaidos koda reikia vesti tik kaip jau perkama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tigriuke91 @ 2015 10 16, 14:19)
Pabandzius koda ir neperkant iskart veliau jau jo panaudoti negalima, nes buna kaip panaudotas 4u.gif

Nu bet kodel krepsys tuscias prie kito kompo prisijungus?
Atsakyti
QUOTE(oplia5 @ 2015 10 16, 14:22)

IP kitas matyt smile.gif dėl to
Atsakyti
Niekas neturit slaptu mytoys.de koduku ? biggrin.gif ax.gif Reik vaikui striukes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(oplia5 @ 2015 10 16, 14:22)

QUOTE(Bluntė @ 2015 10 16, 14:25)
IP kitas matyt smile.gif dėl to

Ne dėl IP, išsisaugo informacija kompiuteryje. Aš darbe susikroviau krepšelį, namo grįžus su tuo pačiu kompiuteriu viską rodė ką susidėjau, IP skirtingi darbe ir namie.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif gal žinote kas Viniuje renka unsetreaphoteke..?ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2015 10 16, 11:47)
vertbaudet dzinsiniams rubukas nuolaida 40 proc., nukrenta krepselyje automatiskai

http://www.vertbaude...=HP_Z1_denim_EN

kokio dydzio reiktu berniukui ~100 cm? 4? 5?

nerandu temukes blush2.gif

Vakare parašykit man, išmatuosiu, namie kaip tik turiu 4 metų dydžio džinsų
Atsakyti
Sveikos, gal zinot kur yra graziu vaikisku kvepaliuku pirkti? Kad siustu i LT
Atsakyti