Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(wicked @ 2015 10 16, 13:53)
Vertbaudet tema

per kiek laiko atsiunčia jie? g.gif jei šiandien ar ryt padarau užsakymą, spės iki kito penktadienio ateit ar sunkiai? g.gif jaučiu, visai neblogos kainos gaunasi, tuo labiau, kad man paaugliui reikia... tiems gi brangiau viskas...

Atsiunčia per 3—5 darbo dienas UPS. Jei šnd užsakytumėt, yra galimybė, kad rytoj supakuos, jei rytoj, tai pakuos tik pirmadienį
Atsakyti
Ka Kaledoms vaikams dovanu perkat? As visiskai issisemus. Vaikai irgi ne kazi kuo padeda... Tokiu laiku anksciau budavau supirkus. Dabar nieko nesugalvoju. Reikia 1 m berniukui, 9 m merginai ir 10 m vaikinui.
Atsakyti
Labai laukiu vienos-dvieju nariu prisijungti prie SD, siusti lauruciuk@yahoo.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2015 10 16, 14:15)
aš noriu. Tik reik su vyru apsitart, ką perkam. Kada užsakymą darysit? smile.gif

Norėčiau pirkti kuo greičiau, kol vaikas miega biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 10 16, 10:39)
Merino vilnos apatinių yra lietuviškose parduotuvėse:
www.utenostrikotazas.lt (pati iš ten nusižiūrėjusi esu).

Na man, kaip to trikotažo fabriko pašonėj gyvenančiai, internetinės kainos nelabai. Pvz. suknelės minimum 10 eurų brangesnės, visi kiti gaminiai irgi užbranginti. Vietinėj parduotuvėj viskas pigiau. Aišku, specialiai dėl kokio drabužio nevažiuosit į Uteną, bet turinčiom kokių reikalų pašonėj, tikrai verta užsukti. Savaitgaliais ypač matomas nevietinių antplūdis biggrin.gif
Atsakyti
vertbaudet.com kitoms prekėms pritaiko -20 proc. ir nemokamą siuntimą su kodu 4977, krepšelyje turi būti trys prekės.
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2015 10 16, 10:47)

kokio dydzio reiktu berniukui ~100 cm? 4? 5?

nerandu temukes blush2.gif

pirkau vasarą lygiai 100cm panelei džinsus 4 dydžio - buvo tip top.
Jei norit nors kiek ant išaugimo - imkit 5...
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2015 10 16, 15:39)
Na man, kaip to trikotažo fabriko pašonėj gyvenančiai, internetinės kainos nelabai. Pvz. suknelės minimum 10 eurų brangesnės, visi kiti gaminiai irgi užbranginti. Vietinėj parduotuvėj viskas pigiau. Aišku, specialiai dėl kokio drabužio nevažiuosit į Uteną, bet turinčiom kokių reikalų pašonėj, tikrai verta užsukti. Savaitgaliais ypač matomas nevietinių antplūdis  biggrin.gif

Iki Utenos toli, tai teks internetu pirkt smile.gif
Atsakyti
Aciu Yasmin 4u.gif

Gal kuri pirks is vertbaudet? prisijungciau su 1 prekyte 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wika 111: 16 spalio 2015 - 15:14
QUOTE(MuseZuze @ 2015 10 16, 15:46)
pirkau vasarą lygiai 100cm panelei džinsus 4 dydžio - buvo tip top.
Jei norit nors kiek ant išaugimo - imkit 5...

Vertbaudet kelnės sakyčiau iš ilgesnių, nes savo auštam nepilnai trimečiui perku 3 m kelnes, o viršutinius rūbus 4 metų, kai kurių maikučių net 5 m dydžio geros. Pamatuosiu vakare kelnes ir matysit wink.gif
Atsakyti
dėl myToys grąžinimo išlaidų kompensavimo:

užvakar išsiunčiau laišką su čekio kopija. Šiandien gavau laiškutį, kur parašyta jog ačiū, gavo, nagrinės, ir prašo supratingumo nes tai gali užtrukti iki 21 d.

Tad jei neatgaunate iš karto - dar nepanikuokite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2015 10 16, 15:39)
Na man, kaip to trikotažo fabriko pašonėj gyvenančiai, internetinės kainos nelabai. Pvz. suknelės minimum 10 eurų brangesnės, visi kiti gaminiai irgi užbranginti. Vietinėj parduotuvėj viskas pigiau. Aišku, specialiai dėl kokio drabužio nevažiuosit į Uteną, bet turinčiom kokių reikalų pašonėj, tikrai verta užsukti. Savaitgaliais ypač matomas nevietinių antplūdis  biggrin.gif

o kokiu adresu dabar jų išparduotuvė?
Atsakyti