Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Sveikos

Atkeliavo ir mano Mytoys.
Per klaida nupirkau 2 komplektukus NEXT palaidiniu, viena parduodu arba grazinsiu

TOKIŲ ( 4 vnt)

dydis 98/104 (3-4 metams). Gal kam reikia ? Galiu perleisti, nes pirkau su nuolaida. Gavosi 12.23 EUR (už tiek ir parduodu + siuntimas jei reikia ir pavedimo kastai). Vilnius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 16 spalio 2015 - 15:31
Ar nesikoperuojate siuntimui is vertbaudet? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 10 16, 14:59)
Atsiunčia per 3—5 darbo dienas UPS. Jei šnd užsakytumėt, yra galimybė, kad rytoj supakuos, jei rytoj, tai pakuos tik pirmadienį

ačiū, rizikuosiu užsakyti ax.gif

o dar klausimas dėl Vertbaudet - suvedus kortelės numerį, dar turi ateiti koks nors kodukas į telefoną, kad patvirtinti užsakymą, ar ne? mokėsiu SEB'o banko kortele ir gerai atsimenu, jog perkant iš GAP reikėjo sulaukti kodo iš banko, kad galėčiau sumokėti... čia ta pati sistema? g.gif
Atsakyti
Kaip manote ar imanoma cia apsipirkti naudojant PA adresa? nes kiek matau jie UK tik siuncia
Atsakyti
Moterys, ką rodo Jūsų patirtis - jei mytoys siuntinukas buvo padalintas į 3 dalis doh.gif doh.gif Yra šansų tas kitas dvi dalis gauti? Mano patirti rodo, kas atėjo su pirmu siuntiniu, tas atėjo. O to kas liko kitam siuntiny laukiau kaži kiek, kol supykusi parašiau ir gavau atsakymą kad soriukas, kažkokios logistikos problemos, neatkeliaus, pinigus gražinsim.
Žodžiu, ar Jums ateina ta antra, ar trečia dalis? Ar jeigu jau neišsiuntė, tai amen.
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 10 16, 17:23)
Moterys, ką rodo Jūsų patirtis - jei mytoys siuntinukas buvo padalintas į 3 dalis  doh.gif  doh.gif Yra šansų tas kitas dvi dalis gauti? Mano patirti rodo, kas atėjo su pirmu siuntiniu, tas atėjo. O to kas liko kitam siuntiny laukiau kaži kiek, kol supykusi parašiau ir gavau atsakymą kad soriukas, kažkokios logistikos problemos, neatkeliaus, pinigus gražinsim.
Žodžiu, ar Jums ateina ta antra, ar trečia dalis? Ar jeigu jau neišsiuntė, tai amen.

Mano buvo isskaidytas I tris dalis, visas gavau. Panasu, kad buvo issiustos prekes is skirtingu vietu. Du siuntinius atveze tuo paciu metu, kita veliau
Atsakyti
QUOTE(ersketroze @ 2015 10 16, 16:57)
Mano buvo isskaidytas I tris dalis, visas gavau. Panasu, kad buvo issiustos prekes is skirtingu vietu. Du siuntinius atveze tuo paciu metu, kita veliau

Ačiū, šiek tiek nuraminot.
Šįkart išvis vos pusė daiktų išvažiavo su pagrindiniu siuntiniu doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 10 16, 17:23)
Moterys, ką rodo Jūsų patirtis - jei mytoys siuntinukas buvo padalintas į 3 dalis  doh.gif  doh.gif Yra šansų tas kitas dvi dalis gauti? Mano patirti rodo, kas atėjo su pirmu siuntiniu, tas atėjo. O to kas liko kitam siuntiny laukiau kaži kiek, kol supykusi parašiau ir gavau atsakymą kad soriukas, kažkokios logistikos problemos, neatkeliaus, pinigus gražinsim.

Man buvo pora kartu isskaide i dvi dalis, visada savaites begyje atsiusdavo abu siuntinius
Atsakyti
Gal kam iš šiauliečių vienų džinsiukų reiktų iš vertbaudet? Man vienai per daug biggrin.gif

Atsakyti
pirksiu mytoys.de
galit jungtis siuntimui pasidalint
Atsakyti

QUOTE(Maja Di @ 2015 10 16, 17:17)
Gal kam iš šiauliečių vienų džinsiukų reiktų iš vertbaudet? Man vienai per daug biggrin.gif

As pirksiu is verbaudet,bet uzsakinesiu tik pirmadieni.
Atsakyti
Kas is Vilniaus pirktu is verbaudn?
Atsakyti