QUOTE(cremaster @ 2015 10 26, 01:51)
dazniausia nebezinau kur katras. im becoming something else.
bet kaita, mano supratimu ir yra normali. negali buti visada vienodas ir grynas. apsiveli ka=kuo - na bet ir esi toks koks esi. apsivivėlęs, su naujom patirtim, požiūriais. išvis manau kad į tai gilintis net neverta nes vien nuo galvojimo apie tai užsiknist galima. aišku, jei apie tai glvojasi, negalvoti neišeina.
manęs prispaudęs niekas nelaiko, bet kaltę dėl kažko darymo jaučiu dažnai dėl to, kad darau ne tą ką turėčiau, tarkim. ką turėčiau įsivaizduoju aišku pati. o tą ką turėčiau daryt - nenoriu daryt, netraukia. tada nedarau nieko išvis ir tada nervuojuos kad turėjau tiek laiko, o nepadariau nieko išvis. aš savęs nesurenku į vieną visuma. gabalais gabalais po arimus kažkaip. bet kaltę ir nedarydama nieko jaučiu. labai pasiilgstu kažkada mane lydėjusio noro daryt, užsidegimo ir tame prasmės matymo.
Papildyta:
aš dar labai keistą atradimą padariau. man darbe paaiškino kad esu pikta. tokia nesijaučiu, bet tikriausiai sudarau tokį įvaizdį, dar esu gavusi pastabų kad niekada nesišypsau ir pan. ir aš supratau...kad aš sau neleidžiu jaustis linksmai, laimingai butent toje aplinkoje. man atrodo nu kad jei esu nebaisiai gera darbuotoja, ir aplamai nelabai man sekasi - tai kokie čia išsišiepimai, ir pozityvas gali būti. nu maždaug kad neatrodytų - ta tai nieko nepadaro nu bet amžinai laiminga. tai ir esu susisukusi išoriškai, lyg kad pateisinčiau savo būtį, nors viduje jaučiuosi ir linksma, ir net laiminga kartais, o šiaip su žmonėm bendraujant lyg ir pozityvi visai. bet išoriškai užsidedau kažką kas lyg patvirtintų mano įsivaizdavimą darbinį apie save. bet aš manau jei išeitų pakeisti tą išorę žmonės gal kitaip apie mane galvotų, nu ta prasme pozityviau aplamai reaguojį į linksmensį, malonesnį žmogų. nu čia kaip su tais pratimais, iš kitos pusės sukurti apie save įvaizdį - ji laiminga nes matyt jai sekasi

gabalais gabalais....