Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

skaitau jua cia ir net nesuprantu apie ka... apsirijus tableciu sedziu. huh.gif
Atsakyti
QUOTE(VėjoVaikas @ 2015 10 26, 22:46)
skaitau jua cia  ir net nesuprantu apie ka... apsirijus tableciu sedziu.  huh.gif

žinai, kaip sako: prisigėrei - būk savo vietoj. lotuliukas.gif
Atsakyti
Man rodos dar ir vėliau kalbėjom apie tą darbą namuose ir biure. smile.gif Kiekvienam savo, žmogui "laisvamaniškam" ir nelabai organizuotam kolektyvo privalumai (nors jų yra) turbūt nenusvers buvimo namie privalumų, pvz., naktį dirbti dieną miegoti, dirbti būnant bet kokioj "formoj", planuotis laiką tik pagal darbo krūvį, o ne pagal darbo valandas. Nors ir nesu visai "ant" savęs, turiu vadovus, terminus....

Aš darbo klausimais daug bendrauju internetu, kasdien tenka bendrauti su keliais žmonėm, maždaug kas pusantro mėnesio važinėju į posėdžius.... kartais net perdaug to bendravimo.... Nors, jeigu būčiau VLN, tai kartais užeičiau į net du biurus kavos išgert ir kam nors kaulelius panarstyt biggrin.gif, bet tada kai NORIU, o ne tam tikrom valandom ir ne kasdien, nes būna lyja, šalta, šlapia, tingiu, dvesiu, ne formoj, per geroj formoj. biggrin.gif

Gražuolis Bolekas, meja irgi 4u.gif Ačiū už vaistus, ilgam užteks, dabar reiks nesirgt. smile.gif

Bučki, šypsena pridengia darbo trūkumus, jeigu tokių realiai yra. 4u.gif Rimtai. O tobulų darbuotojų nebūna.

Deraramos, kaip pirma diena?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daniella: 26 spalio 2015 - 23:38
QUOTE(Daniella @ 2015 10 27, 00:35)

Aš darbo klausimais daug bendrauju internetu, kasdien tenka bendrauti su keliais žmonėm, maždaug kas pusantro mėnesio važinėju į posėdžius....

Vat ir mano darbinis bendravimas - internet. Skype ir elektroninis pastas. Mane tai pjauna. Nepalyginamai geriau jauciausi, kai reikedavo vaziuoti I ofisa. Tiesa, turejau daug privilegiju. Man nereikejo lekti 8-ai ryto ir sedeti iki 17. kada reikedavo, tada vaziuodavau ir budavau, kol man reikia, jokiu apribojimu ir grieztu remu. Lafa man buvo.
Atsakyti
QUOTE(Daniella @ 2015 10 26, 23:35)

Gražuolis Bolekas, meja irgi  4u.gif Ačiū už vaistus, ilgam užteks, dabar reiks nesirgt. smile.gif

Aciu smile.gif

Dieve,kokia sunki diena,ir ryt tokia pat...

Ir dar visi geria,triuksmauja...
Atsakyti
Nidulia, man tikra Dievo dovana būtų tokios sąlygos, kaip tavo dabar. Tik vieną žinau, kad iškrisčiau iš režimo, dirbčiau naktimis.

Žinokit, man pačiai keista, kad dėl šmaikštumynų pergyvenu man nebūdingai nestipriai. Tikrai negalėjau įsivaizduot, kad taip, palygint ramiai tversiu. Kad iš viso tversiu. Tai neįtikėtina. O Dievas tikrai yra.
Atsakyti
QUOTE(Daniella @ 2015 10 26, 23:35)
Man rodos dar ir vėliau kalbėjom apie tą darbą namuose ir biure. smile.gif Kiekvienam savo, žmogui "laisvamaniškam" ir nelabai organizuotam kolektyvo privalumai (nors jų yra) turbūt nenusvers buvimo namie privalumų, pvz., naktį dirbti dieną miegoti, dirbti būnant bet kokioj "formoj", planuotis laiką tik pagal darbo krūvį, o ne pagal darbo valandas. Nors ir nesu visai "ant" savęs, turiu vadovus, terminus....

Aš darbo klausimais daug bendrauju internetu, kasdien tenka bendrauti su keliais žmonėm, maždaug kas pusantro mėnesio važinėju į posėdžius.... kartais net perdaug to bendravimo.... Nors, jeigu būčiau VLN, tai kartais užeičiau į net du biurus kavos išgert ir kam nors kaulelius panarstyt biggrin.gif, bet tada kai NORIU, o ne tam tikrom valandom ir ne kasdien, nes būna lyja, šalta, šlapia, tingiu, dvesiu, ne formoj, per geroj formoj. biggrin.gif

Deraramos, kaip pirma diena?

Sutinku su tavim, tikrai daugiau privalumų, kai dirbi iš namų ir tavęs neriboja darbo valandos, gali susidėlioti darbus pagal save... O jei kažkur kažkada dar išeiti reikia tai išvis puiku.

Pirmos dienos nesunkios, dar tik pažindinuos su darbu... Kol kas nieko labai neigiamo nepajutau g.gif Nors, žinoma, neturėčiau to tikėtis, viskas bus tik gerai juk biggrin.gif

QUOTE(Nidulia @ 2015 10 26, 23:43)
Vat ir mano darbinis bendravimas - internet. Skype ir elektroninis pastas. Mane tai pjauna. Nepalyginamai geriau jauciausi, kai reikedavo vaziuoti I ofisa. Tiesa, turejau daug privilegiju. Man nereikejo lekti 8-ai ryto ir sedeti iki 17. kada reikedavo, tada vaziuodavau ir budavau, kol man reikia, jokiu apribojimu ir grieztu remu. Lafa man buvo.

Tokios sąlygos tai idealios, bet dirbant apibrėžtom valandom tikrai daugiau minusų, jautiesi įspraustas, įkinkytas. Nekalbu, kad viršvalandžiai būna ir ten, ir ten. Bet režimą galima susikurti ir pačiam, nereikia, kad kažkas lieptų anksti keltis ir kasryt per kamščius važiuot į ofisą ir iš jo išeiti vakare, jau sutemus, visą dieną išūžus galvą. Rask savo vietoje daugiau pliusų mirksiukas.gif
Atsakyti
Meginu sau irodyti, kad bet kas mano vietoje butu laimingas. Bet kodel man taip negera ir neramu darosi vakarop. Rutina, kasdien tas pats per ta pati, ner ka veikti. Man svarbi socializacija ir bendravimas, o dabar to neturiu. As kai vaiksciojau I dienos stacionara, zymiai geriau jauciausi, nes reikedavo vaziuoti, su zmonemis bendraudavau. Kazkokia ivairove buvo, o dabar... Mayt mane eda monotonija ir per mazas uzimtumas, As jau nekenciu savo sofkes ir kompo. Parvaziuoju namo is sporto ar parduotuves ir man net dusia suspaudzia,-"ir vel tie namai". O dar tas saltasis sezonas, kai namie lindi visa diena, tai gala galima gauti. Toks jausmas, kad man baisu buti vienai su savimi, kazko truksta, kazkas slegia tuomet. As visa diena viena, seimyna tik vakare pareina.
Na, dabar iki pas aledu bus kursai, gal geriau jausiuos. 2 dienas kursai, 2 - sportas, vis kazkoks judesys.
Dabar as jauciu, kad ne gyvenu, o tiesiog stumiu dienas ir laukiu vakaro, kad uzmigti ir nieko nejausti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 27 spalio 2015 - 23:35
Negaleciau dirbt is namu. Nesusikaupcau, neatskirciau darbo nuo poilsio, o dar tas sedejimas namie...
Atsakyti
QUOTE(VėjoVaikas @ 2015 10 28, 01:10)
Negaleciau dirbt is namu. Nesusikaupcau, neatskirciau darbo nuo poilsio, o dar tas sedejimas namie...

Apie ka as is kalbu. Visa laika keturiose sienose. Nebemieli tie namai pasidaro.
Atsakyti
Esu dirbus taip, bet ne visai visad namie. Bet šiaip čia tik tam tikro tipo žmonės negali namie. Aš išvis galėčiau tik naktį pasipuošt ir slinkt į miestą, o dienas mielai leisčiau namuose, net jei jie ne mano.
Ėda nerimas mane šiandien, nėr jėgų, nesusikaupiu.
Atsakyti
Ya moteru tipas, kurios dziaugiasi, galedamos buti namu seimininkemis, dirbti is namu ir namuose apsiruosti. As niekaip netinku siam tipui, nes mane smaugia namai, kai visa para juose praleidziu. Dar sakyciau, kad gyvenu anktame butuke, bet gi ne, gyvenu erdviai. Ir vistiek mane slegia ir smaugia toks gyvenimo budas.
Atsakyti