QUOTE(Night13 @ 2015 10 28, 22:00)
Varge, užjaučiu dėl šiandienos atsitikimo, Deraramos. O kaip reagavo ta pati cholerikė ir kiti, į tavo reakciją?
cholerikė gal nepastebėjo, nes aš su ja dar gan tvirtai pakalbėjau, tik paskui iškart nervai sukilo. O kita kolegė, seniau dirbanti, atėjo man paaiškinti, ko gal nesupratau, ramiai rodė, kalbėjo, nors manau pastebėjo, kad man rankos ant klaviatūros dreba ir snarglys lenda. Paskui dar gerą valandą ašaros bėgo, negalėjau susilaikyt. Po to prieš išeinant iš darbo dar šnektelėjom trumpai, kad sako aš nepažįstu dar tos kitos kolegės, nežinau, kokia ji yra, ta prasme, dar nežinau, kaip su ja bendrauti, kokio ji būdo. Nevarė ant jos, nes jos gerai sutaria, bet šiaip ramiai pasakė. Ir kad bus to streso čia. Aš sakiau, kad suprantu, tiesiog nesitikėjau pirmą savaitę to iš kolegės.
QUOTE(VėjoVaikas @ 2015 10 28, 23:36)
deraramos,
otai kodewl tave uzsipuole?
kaip supratau, ta kolegė yra cholerikė, ji įpratus balsą kelt ir nervuotis, tai ir ant manęs užsipuolė, jai pasirodė, kad aš neteisingai ten kažką padariau, aš pradėjau (nereikėjo taip daryt) teisintis, gintis, aiškintis, kad dariau, kaip ji sakė, kad dar negaliu žinot, kaip tikrai reikia daryt, tai ji turbūt suprato, kad aš ją kaltinu. Ir šiaip pilnatis
esmė manau, kad šitam darbe jau nuo antros dienos norėjo, kad aš dirbčiau savarankiškai. Perimčiau visą darbą ir tvarkyčiaus su juo kaip jau viską mokėdama. Tik principus parodė. O aš esu pratus, kad bent porą savaičių mokina, viską tikrina, visada galiu pasiklausti. O čia būna, kad jei paklausiu, tai žiūri kaip į nenormalią. Nes jiems savaime aiškūs tokie dalykai, kur man iškyla klausimų. Aš nežinau, kaip jie įpratę dirbti. Jie nori, kad info susirasčiau pati, o jų neklausinėčiau. Pati priimčiau sprendimus. O jie ir su pinigais susiję ir šiaip darbas atsakingas.
Vakar visą vakarą verksminga buvau, prieš užmiegant verkiau. Labai stiprus stresas buvo, nesugebėjau savęs įtikinti, kad nereikia taip reaguoti.
Šiandien beveik nekalbėjau su ta cholerike, jei ko reikėdavo labai, klausdavau kitos. Nors jau lyg normaliai bendravo su manim šiandien, bet man jau aišku, kas ji per žmogus ir kad nepakeliui mums.