Viešpatėliau, kaip neramu................................................
Papildyta:
kądarytkądarytkądaryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyt
Kazi, ar kada nors baigsis sita fignia? Eini miegoti ir bijai, kad ryt ir vel bus baisu. As nesuprantu, kodel smigtelejau zemyn, kai jau buvo visai neblogai. Nesokinejau is laimes, bet bent jau nerimo ir baimes nejauciau.
QUOTE(Nidulia @ 2015 11 10, 01:34)
Kazi, ar kada nors baigsis sita fignia? Eini miegoti ir bijai, kad ryt ir vel bus baisu. As nesuprantu, kodel smigtelejau zemyn, kai jau buvo visai neblogai. Nesokinejau is laimes, bet bent jau nerimo ir baimes nejauciau.
Eina peklon........
Aš nebebijau kas bus. Bijau, kas dabar.......
Gal tau sezoniškumas lemia, kaip kad būna žmonėms šviesos, šilumos trūkumas ir pan.
Papildyta:
Gal skaitėt, šian paviešino, kaip viena moteriškė prisisprogo xanaxo ir 2savo vaikus apšėrė. Durnė pati pranešė kažkam. Bet anyway, debiliškas būdas. Jokios garantijos.
QUOTE(Night13 @ 2015 11 09, 22:43)
Mėja, o tai koks tas nepaprastas triedimas. Taigi viduriavimas ir yra tik viduriavimas. Fe. Ar tau kai taip atsitinka, manai, kad kažkas labai rimto? Gulėtų paslikas, jei chanA būtų.
Nuuuu....tu nori kad spalva ir sudeti viesai rasyciau?

Kai man buna tryda,tai zinau kad bus priepuolis ir minimum 1 diena isejus is gyvenimo...
QUOTE(Night13 @ 2015 11 09, 22:43)
O tai čia nuo ko ir kas tau buvo? Tiesiogiai dėl psichinių ligų juk sąmonė neprarandama. Neurologine gal kokia sergi? Ar tiesiog nusilpimas buvo fizinis?
taip ir nenustate kas buvo, bet itaria kad panikos priepolis istiko. Na tuo metu is tikro buvau gan didelej duobej. Matyt organizmas nebeistvere..nebeatlaike tokios busenos. Baisiausia, kad viskas galejo pasibaigti lb liudnai jei ne laiku suteikta pagalba.
QUOTE(Nidulia @ 2015 11 10, 00:06)
ai prigrybavau

aš igi galėčiau.visur ir bet kada miegot. bet aš tai sieju su sunkesniu laiku darbe, kai aš taip "pabėgu" nuo realybės. kaip meškai pramiegoti norisi nepalankų laikotarpį. po teisybei joks jis ne nepalankus, normalus, ataskaitinis, augiau darbo įtampos - bet aš iškart nerimauju, nervuojuos, vemiu ir noriu bėgti kiek kojos nešas iš tos nemalonios situacijos - o ne ją imti už ragų ir įveikti.
QUOTE(Night13 @ 2015 11 10, 01:45)
Eina peklon........
Gal tau sezoniškumas lemia, kaip kad būna žmonėms šviesos, šilumos trūkumas ir pan.
Gali buti. Man sake, kad pas mane buna paumejimai rudeni ir pavasari. Gal anksciau ne tokie ryskus budavo, nes taip ziauriai nejausdavau.
QUOTE(Nidulia @ 2015 11 10, 10:38)
Gali buti. Man sake, kad pas mane buna paumejimai rudeni ir pavasari. Gal anksciau ne tokie ryskus budavo, nes taip ziauriai nejausdavau.
Tai daugumai tokie paumejimai buna rudeni/pavasari. Man kiekvienas ruduo tragiskas budavo, ta tamsa tiesiog is proto vesdavo. SI rudeni (tfu tfu tfu) normaliai palyginus. Matyt AD kazkiek padeda, jau ilgokai geriu, bet aisku nera gerai taip kaip noreciau kad butu

mama sakydavo, kad ja uzp*sa pavasariai, nes viskas bunda ir visi dziaugiasi, o dziaugtis nera ko.
man rudeniai nepatikdavo , nes slapia ir salta, bet as praleisdavau pro akis ta ypatinga meta, kai visa gamta nusispalvina , kai krebzda krentantys lapai, kai nusikloja viskas geltonu minkstu kilimu po kojom.
man rudeniai nepatikdavo , nes slapia ir salta, bet as praleisdavau pro akis ta ypatinga meta, kai visa gamta nusispalvina , kai krebzda krentantys lapai, kai nusikloja viskas geltonu minkstu kilimu po kojom.
bet is tikruju pagalvojus juk pavasari kaip tik turetu buti pagerejimas,, oras susyla, saule, gamta bunda. O vat matyt jautresnis organizmas neigiamai visa sitai priima ;/