Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

gryztu namo,o ten BAISU doh.gif doh.gif doh.gif pasidarbavo mano "ligonis"
Atsakyti
QUOTE(VėjoVaikas @ 2015 11 10, 17:25)
mama sakydavo, kad ja uzp*sa pavasariai, nes viskas bunda ir visi dziaugiasi, o dziaugtis nera ko.

Kažkaip labai pan. ir man atrodo nuo to laiko, kai užėjo akivaizdžios rimtos depresijos. Nors realiai tas pavasaris nei prie ko. Šiemet pergyvenau lengviau, bet man po tėčio netekties labai sunkus būdavo pienių žydėjimo laikas. Tai taip kvaila, nes kuo dėtos pienės, kad per jų žydėjimą tėčiui labai pablogėjo sveikata, diagnozavo vėžį, naktimis kvietinėdavom greituškę dėl dusimo, o kitais metais iš naujo pablogėjo. Mirė rudenį. Nepaisant to, ruduo, kažkodėl, mano akyse nekaltas.
O šiaip tikrai, pavasaris - vasara kitiems pakylėjimas, o aš nesuprantu kuo čia jiems geriau. Man noris susisukt į anklodę, užsitraukt užuolaidas ir tūnot, o ne skrudintis, ar pliuškentis.
Manęs psichologė klausė, ar neerzina, kai kiti džiaugsmingi, jei pati susirūpinus esu, užsinerimavus ir pan. Išties kartais erzina, bet pykstu nt savęs dėl to. Juk tie besidžiaugiantys žmonės nei prie ko prie mano susirūpinimo/liūdesio/nerimo.

Žinot, kartais tikrai galvoju, kad su mano nerimais kažkokia mistika. Atsikėlus buvo košmaras. Be o visą naktį prasivarčiau. Snūduriavau, todėl vaistų negėriau. O dieną op. Ir praėjo tas nerimas be jokio ratuko, be jokios priežasties.
O po to ir siurprizo sulaukiau teigiamo, kaip nekeista. Prieš kokius porą mėn. dirikas buvo užsiminęs, bet pagaliau primetė šiek tiek atlygio ir net pagyrė, ar kaip pavadint. Sakė, kad gerai varau, varyt taip ir toliau, net šaunuole pavadino. ohmy.gif Turbūt netyčia išsprūdo. biggrin.gif Na, man tas primetimas reikšmingas. Bet įtariu, kad taip nusprendė, nes išeina vienas ilgametis geras darbuotojas, tai pagalvojo, kad kitus reikia pmotyvuot nors kartais. Ir pamotyvavo, reikia pripažint. Va. pasigyriau. Tiesa, paskutiniu metu neturėjau tokių darbų, ant kurių būtų galima labai prisidirbt, tai turiu tai omeny. Kad davė, bet gali ir atimt kitą mėn.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 11 10, 21:54)
O po to ir siurprizo sulaukiau teigiamo, kaip nekeista. Prieš kokius porą mėn. dirikas buvo užsiminęs, bet pagaliau primetė šiek tiek atlygio ir net pagyrė, ar kaip pavadint. Sakė, kad gerai varau, varyt taip ir toliau, net šaunuole pavadino.  ohmy.gif Turbūt netyčia išsprūdo.  biggrin.gif  Na, man tas primetimas reikšmingas. Bet įtariu, kad taip nusprendė, nes išeina vienas ilgametis geras darbuotojas, tai pagalvojo, kad kitus reikia pmotyvuot nors kartais. Ir pamotyvavo, reikia pripažint. Va. pasigyriau. Tiesa, paskutiniu metu neturėjau tokių darbų, ant kurių būtų galima labai prisidirbt, tai turiu tai omeny. Kad davė, bet gali ir atimt kitą mėn.

Zinai, bet tau tai per sikna reikia duoti. Nedrisk primetineti kitiems, neva darbuotojas iseina, nebuvo kur prisidirbt, sefui gera nuotaika ir t.t. Butum blogai dirbus, butu nieko nepakele. Dirbai gerai ir stengeisi, nusipelnei gyventi geriau mirksiukas.gif (kazkoks politinis šūkis laugh.gif )
Atsakyti
O pas mane, pagaliau, diena be ratuku. Ir I sporta vaziavau noriai ir kazkaip labai nebloga siandien diena. O, kad tokios butu visos, buciau laiminga. Be nerimo ir beprotiskos baimes, nes isproteti galima, kai jautiesi ne savo kune, tarsi kunas ir dusia atskirai.
Atsakyti
QUOTE(VėjoVaikas @ 2015 11 10, 23:02)
Zinai, bet tau tai per sikna reikia duoti. Nedrisk primetineti kitiems, neva darbuotojas iseina, nebuvo kur prisidirbt, sefui gera nuotaika ir t.t. Butum blogai dirbus, butu nieko nepakele. Dirbai gerai ir stengeisi, nusipelnei gyventi geriau  mirksiukas.gif  (kazkoks politinis šūkis laugh.gif  )

Kažkiek yra to, kaip sakai, tarkim. Tikriausiai. Ir stengiuos aš. Net ne tiek dėl savęs, kiek nenoriu kitiems bėdos pridaryt.
Klaikoka prisimint pradžią. Tiesą sakant, po to psichinio atkryčio jau buvau beveik susitaikius, kad tik pamėginsiu, bet nebeišsilaikysiu darbe, kur kažkokios atsakomybės, kur reikia galvoti, o dar visokie šefai už metro. Buvo žiauriai liūdna ir žiauriai juoda. Vemdavau SM, bet tą jausmą sunku nusakyt. Po psichuškių buvau kiek atsigavus, bet jaučiaus visiškai neįgalus žmogus. Šmaikštumai mane kiek prablaškė tada, žiauriai gerai mane suprasdavo ir palaikydavo, tuo metu suveikė. Aš dėkinga Dievui, kad jį turėjau galimybę pažint (nevemk, Vėjavaike biggrin.gif ). Rimtai. Kad ir skaudokai nutrūko ryšiai, bet to taip sunkiai nepergyvenau ir dabar nepergyvenu, kad ir ilgiuosi, kiek tada pagelbėjo tas ryšys. Dabar iš šiokio tokio laiko perspektyvos galvoju, kad kaip koks pasiuntinys, siųstas iš aukščiau, skirtas timptelti mane aukštyn. Prieš save rankos nekėliau iki to, bet buvau ant tos ribos. Labai daug apie tai mąstydavau/planuodavau.
Va, kokie memuarai. Kažkiek tas pagyrimas mane sureikšmino prieš save pačią, bet pagavau save ir vėl, kad apsidžiaugt neišėjo. Bet, kas man labai svarbu, šiokios tokios ramybės pridėjo. Teigiamas dalykas vis tiek. Retai pasitaiko.
Atsakyti
a gyvos,mergos? 4u.gif

as siandien pameciau raktus darbinius nuo visu laiptiniu,tai taip susinervinau,kad iki skausmu daejau.bet nu ka...poto nusprendziau,kad jei kas atskaitys is algos uz ju padauginima.
dar del suns nervinuos,nes nu niekaip jam nepraeina,tai palauksiu iki penktad ir jei kas vesiu pas veta.su jo isdaigom nepanasus jis i ligoni,bet...

as tokia pervargus jauciuos,atrodo miegociau ir miegociau ir pastoviai silpna...
Atsakyti
Nevesk, Mėja, pas tą vetą tu jo. Tryda ne vėžys. Tuolab, jei smagus. Man gaila tavo pinigėlių, nes, turbūt, ir skolų turi šiokių tokių ir uždirbi ne prūdus. O vetai, patikėk, manim, nuskausmina gerai. Pasakys, kad reikia kraujo tyrimo, šūduko tyrimo, sysiuko tyrimo, dar kokio tyrimo, dar vaistų, dar maisto specialaus ir vien dėl trydos atsisveikinsi su šimtine €. Pas jų nelabai kitaip būna.

Mhm. Vakar gyriaus dėl darbo. Tai šian jau taip nuo nerimo ėjau iš proto, o val. prieš darbo pab. pakišo tokį skubų ir rimtą darbą. Aišku, sugaišau beveik 2val. ir nesu tikra, ar be klaidų... Negaliu, kaip mane tempas darbo kartais varo iš proto...

Papildyta:
Kurį laiką taip jau nebuvo. Naktį kėliaus ratuko 2k., nes ir nemiegojau, ir atrodė paskers, ir išvemsiu smegenis. Uffff. Kad tik nenusivažiuočiau vėl. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 11 11, 21:48)
Nevesk, Mėja, pas tą vetą tu jo. Tryda ne vėžys. Tuolab, jei smagus. Man gaila tavo pinigėlių, nes, turbūt, ir skolų turi šiokių tokių ir uždirbi ne prūdus. O vetai, patikėk, manim, nuskausmina gerai. Pasakys, kad reikia kraujo tyrimo, šūduko tyrimo, sysiuko tyrimo, dar kokio tyrimo, dar vaistų, dar maisto specialaus ir vien dėl trydos atsisveikinsi su šimtine €. Pas jų nelabai kitaip būna.

Mhm. Vakar gyriaus dėl darbo. Tai šian jau taip nuo nerimo ėjau iš proto, o val. prieš darbo pab. pakišo tokį skubų ir rimtą darbą. Aišku, sugaišau beveik 2val. ir nesu tikra, ar be klaidų... Negaliu, kaip mane tempas darbo kartais varo iš proto...
Papildyta:
Kurį laiką taip jau nebuvo. Naktį kėliaus ratuko 2k., nes ir nemiegojau, ir atrodė paskers, ir išvemsiu smegenis. Uffff. Kad tik nenusivažiuočiau vėl. sad.gif

su tuo maistu kaip jis mane nervina,tai neisivaizduoji!nupirkau sunisko maisto,tai nevalgo,isnesiau katem,nupirkau ponaiciui vistu skranduku,isviriau-lapnojo laimingas,sudaviau rimta tablete nuo viduriavimo,nebesizaidziau su ta smecta.tai vakare ramu buvo.isivaizduoju,kad vetu kainos vilniuj dar didesnes nei mamos pusej.
Atsakyti
Aš gi sakiau - neduodi ėsti - bus labai alkanas - ės šunų maistą. Kitaip jis jo tikrai neės. Myli, bet ir kenki jam. Nesveika dvikojų maistas.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2015 11 11, 23:41)
su tuo maistu kaip jis mane nervina,

veterinarini maista atrinkt irgi yra reikalu. nemaximini dar ne visa ir est nori.
kaip tie suniai be maistiaku gyveno iki kol jie atsirado smile.gif
Night-laikykis kur nors. visos kur nors isikimbam ir laikomes wink.gif
Atsakyti
QUOTE(bučkis @ 2015 11 12, 00:01)
veterinarini maista atrinkt irgi yra reikalu. nemaximini dar ne visa ir est nori.
kaip tie suniai be maistiaku gyveno iki kol jie atsirado smile.gif
Night-laikykis kur nors. visos kur nors isikimbam ir laikomes wink.gif

Jooo, mano plėšrūnė, jei pamirštu kokią dieną nupirkt normalesnio maisto, tai lapnoja belekokį maximinį. doh.gif O va ne eko klasės ne visus įkiši. Iš pradžių šėriau vien eko, bet po vetų pastabų (o ir bėdelių esam turėję sveikatos irgi), tik extra atvejais gauna š ir būna laiminga.

Seniau žaliom mėsom mito ir gyveno, kaip ir žmonės trumpiau, buvo daugiau ir natūralios atrankos gamtoj. O žmogmaisčiai kenkia ir vidaus organams, ir dantims.

Velniažin, va vakare pailsėjau ir žymiai geriau viduj jaučiuos. Šian net dirikas pastebėjo, kad lievai jaučiuos - šiaip niekad nekomentuodavo. Bet ignoravau tą pastabą, nežinojau ką ir pasakyt. Nebesiparinu dėl to taip labai jau, bet nemalonu.
Ieškau naujo urvo Vėjavaikės rajone. Bet kad nk gero.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 11 11, 22:59)
Aš gi sakiau - neduodi ėsti - bus labai alkanas - ės šunų maistą. Kitaip jis jo tikrai neės. Myli, bet ir kenki jam. Nesveika dvikojų maistas.

Jis net mano maista ne visa valgo,tiksliau valgo tik mesa.nu as negaliu ramiai ziuret kaip jis ziuri toookiom nekaltom akim kaip valgau.
Atsakyti