Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Night13 @ 2015 11 13, 09:54)
Mėja, tai kad tikėtina, kad Vilniuje geresni specai, juk sostinė. Tereikia paguglint ir atsiliepimus paskaityt, bet nenori, tai nenori.  tongue.gif Man vis atrodo, nori, kad kiti taikytųs prie tavęs, bet tu visai prie kitų nenori.  tongue.gif Čia tik nuomonė, ką regiu, neįsižeisk tik.  4u.gif Aš vis prie tavęs kabinėjuos, kaip varnalėįa kokia.  doh.gif Bet savo gyvenimo neturiu, tai reikia prie kažko prisikabint.  biggrin.gif

tai su siuntimu as galiu ir cia eit pas ta endokrinologe,bet lb nemegstu daktaru kaitaliot,nezinau kodel biggrin.gif

biski tiesos yra-man patinka kai buna pagal mane viskas biggrin.gif vienintelis ,kuriam nusileidziu-suo biggrin.gif ir kartais tai moterelei,kuri tau nepatinka lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jeigu reik visi viską išrašo, ir persirašyt pas senajį jokio vargo.

Jau antrą ar trečiąkart man apsilankymas pas psichologę gaunas toks joks. g.gif Tiksliau sakant, nžn. kas iš to. Man atrodo, kad nieko naujo neatrandu. Kalbam apie aktualius, sunkius man dalykus, ir išeinu su tuo tokiu sunkumu, šiokia tokia kalte, eilinįkart pasako, kad girdis beviltiškumas (nors per paskutinius atsilankymus pati taip nepasakyčiau). Nu tiek, kad kitąkart pakomentuot turėtų testą.
Atsakyti
Prisijungiu į grupę... prieš savaitę mane gydytojas išvarė ir liepė pas jį daugiau neiti, ieškotis kito. Šiaip norma viskas, bet nuolat galvoju apie tai, ką darysiu, jei pablogės.
Atsakyti
QUOTE(Osman @ 2015 11 13, 21:05)
Prisijungiu į grupę... prieš savaitę mane gydytojas išvarė ir liepė pas jį daugiau neiti, ieškotis kito. Šiaip norma viskas, bet nuolat galvoju apie tai, ką darysiu, jei pablogės.

Tai čia suprasti, kad pas jį be reikalo vaikštinėjai, todėl paragino liautis, ar kaip? g.gif
Atsakyti
atkritau.... as atkritau. vel... verysad.gif cray.gif

eisu i baznycia. Ieskosiu Dievo....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo misskiss: 13 lapkričio 2015 - 21:49
QUOTE(Night13 @ 2015 11 13, 14:40)
Jeigu reik visi viską išrašo, ir persirašyt pas senajį jokio vargo. 

Jau antrą ar trečiąkart man apsilankymas pas psichologę gaunas toks joks.  g.gif Tiksliau sakant, nžn. kas iš to. Man atrodo, kad nieko naujo neatrandu. Kalbam apie aktualius, sunkius man dalykus, ir išeinu su tuo tokiu sunkumu, šiokia tokia kalte, eilinįkart pasako, kad girdis beviltiškumas (nors per paskutinius atsilankymus pati taip nepasakyčiau). Nu tiek, kad kitąkart pakomentuot turėtų testą.

nezinau kaip cia,bet 2 drauges is Siauliu pastoviai kariauja su seimos gyd del siuntimu ir receptu.viena pakeite jau gydytoja,kita vis dar tebekariauja del receptu.

ismaudziau suni-db toks grazus ir kvepiantis ne suniu biggrin.gif eisim i trasa ryt jei geras oras bus.
Atsakyti
tai gal toms draugems tik atrodo, kad vaistu reikia?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2015 11 14, 02:38)
tai gal toms draugems tik atrodo, kad vaistu reikia?

neatrodo.
viena turi bedu su skydliauke,uzsiregistravo pas endokrinologe,negavo siuntimo.kitai migdomuju recepta gaunu as,nes jos daktare atsisako jai israsyt,nors visad israsinedavo.
Atsakyti
Kai žmonės patys geriau žino, kokio gydymo reik geriau, nei medikai, man nieko gero apie juos nesako. O "tavoji" labai neatsakinga gydytoja, jei išrašinėja ko tik paprašyta. Nežinau, man tai taip akivaizdu... Nu, bet, laimei, pas tokią nieko nesigydau.

Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 11 14, 10:15)
Kai žmonės patys geriau žino, kokio gydymo reik geriau, nei medikai, man nieko gero apie juos nesako. O "tavoji" labai neatsakinga gydytoja, jei išrašinėja ko tik paprašyta. Nežinau, man tai taip akivaizdu... Nu, bet, laimei, pas tokią nieko nesigydau.

Tai jis manes ir negydo,nes as prasau siuntimu pas man reikalingus gydytojus ir juos gaunu.

Uzkniso tas lietus...nei suns normaliiai usvesi i lauka nei pati kazkur iseisi
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2015 11 14, 04:15)
neatrodo.
viena turi bedu su skydliauke,uzsiregistravo pas endokrinologe,negavo siuntimo.kitai migdomuju recepta gaunu as,nes jos daktare atsisako jai israsyt,nors visad israsinedavo.

Del endokrinologes keista, bet del migdomu nesistebiu. Jeigu istisai vien migdomieji ir nemigos priezastis nesprendziama. Vistik tai chemija.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2015 11 14, 04:15)
neatrodo.

QUOTE(mylimuke! @ 2015 11 14, 12:41)
Del endokrinologes keista, bet del migdomu nesistebiu. Jeigu istisai vien migdomieji ir nemigos priezastis nesprendziama. Vistik tai chemija.

O aš gerbiu tuos gydytojus, kurie neišrašo migdomųjų ir raminamų vaistų lengva ranka. Prie jų greitai priprantama, tikriausiai daugiau zmonių sėdi ant raminamų, nei ant alkoholio. O mylimukė teisi, jie negydo, netgi trukdo sveikti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Idem: 14 lapkričio 2015 - 16:51