Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Idem @ 2015 11 14, 16:50)
O aš gerbiu tuos gydytojus, kurie neišrašo migdomųjų ir raminamų vaistų lengva ranka. Prie jų greitai priprantama, tikriausiai daugiau zmonių sėdi ant raminamų, nei ant alkoholio. O mylimukė teisi, jie negydo, netgi trukdo sveikti.

jai nustatyta nemiga del skydliaukes,del skydliaukes lankos pas endokrinologe,geria vaistus.

man raminamus skyre del skausmo priepuoliu,nu nemanau,kad as juos geriu siaip sau.kam man kviestis greitaja,kuri priemime padaro ta pati,tik dadeda laseline ir paleidzia namo,jei as galiu per skausmus isgert tablete ir laukt kol praeis.
Atsakyti
Girdėjot, kas mūsų mylimam senąjam žemyne daros. unsure.gif Mirtis ir skausmas kartais ateina tikrai netikėtai ir netikėčiausiose vietose.
Atsakyti
O man naujas gydytojas netgi visai gerai, kartais visiskai kitaip paziuri i kokia isisenejusia problema. Kai senas automatiskai israsineja tuos pacius vaistus n metu gal net nestebedamas besikeiciancios bukles, naujas gali pasiulyti kitoki gydymo buda.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2015 11 14, 22:19)
O man naujas gydytojas netgi visai gerai, kartais visiskai kitaip paziuri i kokia isisenejusia problema. Kai senas automatiskai israsineja tuos pacius vaistus n metu gal net nestebedamas besikeiciancios bukles, naujas gali pasiulyti kitoki gydymo  buda.

tai jis man israso receptus,bet taip siulo apsilankyt ir psiche...
Atsakyti
Kiekvienas pagal savo patirtį mąsto. Man regis, Mėja per buvimą užsieniuose su mažai socialumo, pilna nepagrįstų baimių. Gal tas nuslops savarankiškai gyvenant, įsidrąsins, pamatys daugiau gerų žmonių. To linkiu.

Aš dirbu. Ketinau tą daryt iš peties, bet vėl su pertraukom visą dieną pramiegojau. Ir tas noras miegot toks iš silpnumo. Vakar vos darbe prabuvau, kaip silpna buvo, grįžus parpiau, po to nusirengiau ir toliau parpiau visą naktį. Nu tai tikrai išsimiegojus turėčiau būt... Jau imu bijot, kad nebūtų koks diabetas. O tai lašinių turiu, tas silpnumas ir mieguistumas nesveikas. Atrodo, širdis net streikuoja, jei noriu miegot, o nemiegu. doh.gif Ir dar naktimis sysiot keliuos, ko anksčiau nebuvo. unsure.gif Žo, perskaičiau, kad čia pirmi diabeto požymiai. Neduokdie. doh.gif
Beje, gal girdėjot, anor Vangos pranašysčių (na, aš nepasitikiu tokiais pranašais per daug, bet racijos ji, panašu, turėjo), kad 2016m europiečiai būsim išnuodyti cheminio ginklo. Ir žinok dabar. g.gif Jei tikrai, tai nebesistenčiau nieko.
Atsakyti
O ka Nostradamas sako siuo klausimu?

Night, tai pasitikrink krauja, del diabeto , gi nesudetinga
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 11 14, 22:46)
Kiekvienas pagal savo patirtį mąsto. Man regis, Mėja per buvimą užsieniuose su mažai socialumo, pilna nepagrįstų baimių. Gal tas nuslops savarankiškai gyvenant, įsidrąsins, pamatys daugiau gerų žmonių. To linkiu.

Aš dirbu. Ketinau tą daryt iš peties, bet vėl su pertraukom visą dieną pramiegojau. Ir tas noras miegot toks iš silpnumo. Vakar vos darbe prabuvau, kaip silpna buvo, grįžus parpiau, po to nusirengiau ir toliau parpiau visą naktį. Nu tai tikrai išsimiegojus turėčiau būt... Jau imu bijot, kad nebūtų koks diabetas. O tai lašinių turiu, tas silpnumas ir mieguistumas nesveikas. Atrodo, širdis net streikuoja, jei noriu miegot, o nemiegu.  doh.gif Ir dar naktimis sysiot keliuos, ko anksčiau nebuvo.  unsure.gif Žo, perskaičiau, kad čia pirmi diabeto požymiai. Neduokdie.  doh.gif
Beje, gal girdėjot, anor Vangos pranašysčių (na, aš nepasitikiu tokiais pranašais per daug, bet racijos ji, panašu, turėjo), kad 2016m europiečiai būsim išnuodyti cheminio ginklo. Ir žinok dabar.  g.gif Jei tikrai, tai nebesistenčiau nieko.

pasitikrink skydliauke,man kai ji paumeja,tai nuovargis ir mieguistumas is kart prasideda.db kai veziojo i i objektus,tai sugebedavau masinoj uzmigt...

as su suniu kol nelyjo nuejau,tiksliau nuvaziavom i bible,kai gryzom jis buvom nusikales ir isleido mane pasiganyt i akropoli biggrin.gif

pranasysciu negirdejau,bet ziurejau lb idomu seriala apie Vanga,rusiskas,bet lb lb patiko.

Night,yra geru zmoniu,bet lb lb mazai.
Atsakyti
Galvoju, kaip čia kreiptis. biggrin.gif Nu negaliu ištart to iš m raidės. biggrin.gif doh.gif Kaip koks keiksmas atrodo. biggrin.gif Aš tik šian pasiskaičiau dėl diabeto. Gali būt šlapimo pūslė, va, Mėja, sako skydliaukė (aš net nžn., kas tas yr). Neseniai gi kraujus daviau, kaip donorė, viskas ten buvo gerai, hemoglobinas l. geras. Tik gal jie ten tiria, ką jiems reikia. Maniau, šiaip nuovargis, gal vit. trūkumas. Geriu preparatą su Fe ir vit. vaistinėj rekomenduotą. Nu nžn., gal reikės nutopint pas šeimos gyd. g.gif Nors man taip būdavo, ne pirmas kartas. Bet žiauriai čia smogė. doh.gif Kur tai matyta tiek miegot. Ne tai, kad snūduriuoju, kaip būdavo kad morališkai labai negera, bet miegu tikra to žodžio prasme, kaip meška.

Ką Nostradamas sakė nžn. Nepažįstu tų draugų. schmoll.gif

Atsakyti
Mėja, tas, kad labai labai mažai gerų žmonių, pasako apie tavos pačios jauseną, apie tave pačią, o ne apie kitus (o taip yra ne iš gero gyvenimo). Taip pasakytų psichologė man, ir aš tuo tikiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 15 lapkričio 2015 - 00:54
Visi su varliakojų vėliavom mosuoja. doh.gif Aš jaučiu užuojautą tiems, kurių artimieji negrįžo, bet ne Francūzijai, kaip šaliai. Prisiprašė, blyn. Tikrai prisiprašė. Įdomu, ta Vanga, pranašaudama apie Europos išnuodijimą turėjo omeny visą žemyną, ar vakariečius. g.gif
Papildyta:
Tuoj susikursiu atskirą temą, kad "su protingu žmogum" galėčiau pabazarint. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 15 lapkričio 2015 - 01:01
QUOTE(Night13 @ 2015 11 15, 00:22)
Galvoju, kaip čia kreiptis.  biggrin.gif Nu negaliu ištart to iš m raidės.  biggrin.gif  doh.gif Kaip koks keiksmas atrodo.  biggrin.gif Aš tik šian pasiskaičiau dėl diabeto. Gali būt šlapimo pūslė, va, Mėja, sako skydliaukė (aš net nžn., kas tas yr). Neseniai gi kraujus daviau, kaip donorė, viskas ten buvo gerai, hemoglobinas l. geras. Tik gal jie ten tiria, ką jiems reikia. Maniau, šiaip nuovargis, gal vit. trūkumas. Geriu preparatą su Fe ir vit. vaistinėj rekomenduotą. Nu nžn., gal reikės nutopint pas šeimos gyd.  g.gif Nors man taip būdavo, ne pirmas kartas. Bet žiauriai čia smogė.  doh.gif Kur tai matyta tiek miegot. Ne tai, kad snūduriuoju, kaip būdavo kad morališkai labai negera, bet miegu tikra to žodžio prasme, kaip meška.

Ką Nostradamas sakė nžn. Nepažįstu tų draugų.  schmoll.gif

QUOTE(Night13 @ 2015 11 15, 00:39)
Mėja, tas, kad labai labai mažai gerų žmonių, pasako apie tavos pačios jauseną, apie tave pačią, o ne apie kitus (o taip yra ne iš gero gyvenimo). Taip pasakytų psichologė man, ir aš tuo tikiu.

kai duodi krauja del skydliaukes netiria,ziuri koks hemoglobinas,poliklinikoj viena k per metus sita dalyka tiria nemokamai,paprasyk,kad istirtu ir zinosi.nuo jos ir svoris auga,ir nuovargis,ir mieguistumas,menesiniu sutrikimai,irzlumas,pyktis,mano mamai su sirdim blogai buvo nuo jos.

bet tokia mano patirtis del zmoniu,as nesakau,kad visi blogi,as sakau,kad lb lb mazai geru yra.

ryt vaziuosiu i prieglauda,jau lb noriu,pasiilgau suniu.aisku,gaila,kad saviskio negaliu ten pasiimt,tad jis bus su maziau demesio,bet demesiu ir meile reikia dalintis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2015 11 15, 02:01)
bet tokia mano patirtis del zmoniu,as nesakau,kad visi blogi,as sakau,kad lb lb mazai geru yra.

Tai aš ir sakau, kad nesąmones sakai!!!!!!!! doh.gif Ir tai ne apie kitus, o apie tave tas gerumas/blogumas. Nors jau žinau, kad nesutiksi.

Kraują šįmet poliklinikoj man tyrė. Kokie ats. nesidomėjau. biggrin.gif biggrin.gif Ką tyrė nžn. Iš kur čia man žinot. unsure.gif Aš dar bent sav. pažėsiu, ar man ten reik. g.gif
Papildyta:
Mano ragana man šian nosį perkando. doh.gif Čiut neapsiverkiau iš skausmo. Kraujai tekėt ėmė. Matyt, mėginį norėjo paimt irgi, ar tai terorizmas įkvėpė, nes, berods, labai neprovokavau tokiam elgesiui. unsure.gif Db vaikštau su mėlyna perdrėksta nosim.
Bet, žinot, ta meilė... irnesakyk.gif Greit atleidau ir nuėjau jai skanėstų pirkt. Gal čia skaitos, kad aš auka, ta tokia durna, kur pati nori būt auka. Nu kaip ten vadinas, db nepamenu. g.gif
Atsakyti