QUOTE(Night13 @ 2015 11 15, 00:22)
Galvoju, kaip čia kreiptis.

Nu negaliu ištart to iš m raidės.

Kaip koks keiksmas atrodo.

Aš tik šian pasiskaičiau dėl diabeto. Gali būt šlapimo pūslė, va, Mėja, sako skydliaukė (aš net nžn., kas tas yr). Neseniai gi kraujus daviau, kaip donorė, viskas ten buvo gerai, hemoglobinas l. geras. Tik gal jie ten tiria, ką jiems reikia. Maniau, šiaip nuovargis, gal vit. trūkumas. Geriu preparatą su Fe ir vit. vaistinėj rekomenduotą. Nu nžn., gal reikės nutopint pas šeimos gyd.

Nors man taip būdavo, ne pirmas kartas. Bet žiauriai čia smogė.

Kur tai matyta tiek miegot. Ne tai, kad snūduriuoju, kaip būdavo kad morališkai labai negera, bet miegu tikra to žodžio prasme, kaip meška.
Ką Nostradamas sakė nžn. Nepažįstu tų draugų.
QUOTE(Night13 @ 2015 11 15, 00:39)
Mėja, tas, kad labai labai mažai gerų žmonių, pasako apie tavos pačios jauseną, apie tave pačią, o ne apie kitus (o taip yra ne iš gero gyvenimo). Taip pasakytų psichologė man, ir aš tuo tikiu.
kai duodi krauja del skydliaukes netiria,ziuri koks hemoglobinas,poliklinikoj viena k per metus sita dalyka tiria nemokamai,paprasyk,kad istirtu ir zinosi.nuo jos ir svoris auga,ir nuovargis,ir mieguistumas,menesiniu sutrikimai,irzlumas,pyktis,mano mamai su sirdim blogai buvo nuo jos.
bet tokia mano patirtis del zmoniu,as nesakau,kad visi blogi,as sakau,kad lb lb mazai geru yra.
ryt vaziuosiu i prieglauda,jau lb noriu,pasiilgau suniu.aisku,gaila,kad saviskio negaliu ten pasiimt,tad jis bus su maziau demesio,bet demesiu ir meile reikia dalintis
Aš tave myliu. Aš tave mylėsiu net tada kai nebus tavęs. Aš tave mylėsiu net tada, kai nebus manęs.