Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Night13 @ 2015 11 15, 01:39)
Mėja, tas, kad labai labai mažai gerų žmonių, pasako apie tavos pačios jauseną, apie tave pačią, o ne apie kitus (o taip yra ne iš gero gyvenimo). Taip pasakytų psichologė man, ir aš tuo tikiu.

Esu linkus lb sutikt.
As tai manau kad yra nemazai tu geru, bet dauguma vistiek savim labiausiai susirupine, kad dar ten kitam kazka gero ar blogo darytu biggrin.gif

Kai skiria kraujo tyr tai ten suraso ka butent istirt reik. Del gliukozes tai ryte reik needus but. As kai pries 10m dariaus tai kitaip buvo, reikejo isgert stikline slykstaus saldaus skystimo ir tada tikrino. Ir as padidinta tizika turiu bes mociute sirgo ir turejau nesciuju diabeta.

Snekam cia apie daktarus, man lyg ir pas gine reiktu profilaktiskai jau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 11 15, 01:11)
Tai aš ir sakau, kad nesąmones sakai!!!!!!!!  doh.gif Ir tai ne apie kitus, o apie tave tas gerumas/blogumas. Nors jau žinau, kad nesutiksi.

Kraują šįmet poliklinikoj man tyrė. Kokie ats. nesidomėjau.  biggrin.gif  biggrin.gif Ką tyrė nžn. Iš kur čia man žinot.  unsure.gif Aš dar bent sav. pažėsiu, ar man ten reik.  g.gif
Papildyta:
Mano ragana man šian nosį perkando.  doh.gif Čiut neapsiverkiau iš skausmo. Kraujai tekėt ėmė. Matyt, mėginį norėjo paimt irgi, ar tai terorizmas įkvėpė, nes, berods, labai neprovokavau tokiam elgesiui.  unsure.gif Db vaikštau su mėlyna perdrėksta nosim.
Bet, žinot, ta meilė...  irnesakyk.gif Greit atleidau ir nuėjau jai skanėstų pirkt. Gal čia skaitos, kad aš auka, ta tokia durna, kur pati nori būt auka. Nu kaip ten vadinas, db nepamenu.  g.gif

nu bet tai ir yra butent is mano patirties,as negaliu sakyt,kad visi zmones 100% geri,as net saves tokia nelaikau,pvz kiek su tavim susiduriau ir bendravau,tai tu man geras zmogus.
bet gyvenime yra tokiu,kuriu as nelaikysiu gerais.sakysi,kad kvaila,bet as geruma matuoju pagal elgesi su gyvunais.

aisku,kad meile tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2015 11 15, 01:21)
Esu linkus lb sutikt.
As tai manau kad yra nemazai tu geru, bet dauguma vistiek savim labiausiai susirupine, kad dar ten kitam kazka gero ar blogo darytu biggrin.gif

Kai skiria kraujo tyr tai ten suraso ka butent istirt reik. Del gliukozes tai ryte reik needus but. As kai pries 10m dariaus tai kitaip buvo, reikejo isgert stikline slykstaus saldaus skystimo ir tada tikrino. Ir as padidinta tizika turiu bes mociute sirgo ir turejau nesciuju diabeta.

Snekam cia apie daktarus, man lyg ir pas gine reiktu profilaktiskai jau  g.gif

Man gine baisiausias daktarasvisad kaip isprievartauta jauciuos.todel ir neinu db.
Atsakyti
Mėja, ko nemiegi naktimis? blink.gif

Koks aš tau geras žmogus, - vis priekabiauju prie tavęs, man jau sąžinė graužia. Nors vis tiek, manau, geriau pasakyt tokius dalykus, kuriuos pasakiau, nes nu, ne kiekvienas tiesiai pasakytų. O gal kada susimąstysi, kad, nu, dvikojų absoliuti dauguma ne tai, kad kenkti nori, bet, reikalui esant, gali ir padėti, ir būti draugiški ir t.t.

Aš pas ginę ant to lėktuvo esu buvus vienąkart. Ir tai per kažkokią patikrą privalomą darbui. Niekad neturėjau bėdų su tuo galu, išskyrus menstruacinius pilvo skausmus, kas normalu, turiu tik su priešingu. unsure.gif Aišku, yra tikimybė, kad tas myžčiojimas reiškia galą ano galo sveikatai.

Man neramu. Bet eisiu į Dievo namus.
Atsakyti
Pas gine buvo baisu tik kai buvo 18m, dabar einu kasmet profilaktiskai. Ir jums patarciau bent retkarciais, pasidaryti tyrima del gimdos kaklelio vezio, kas 3m jis nemokamas.

Apie rysi zmogaus gerumo ir elgesio su gyvunais as irgi esu girdejus, bet tokiu atveju man atrodo kad dauguma yra geri...
Man labiau patinka variantas, kad zmogus mato tai, koks pats yra. Mano psich ta irgi patvirtino.
Papildyta:
Night, pagerk brukniu ar spanguoliu lapu arbatos bei vitamino c gerai ikalk. Gal tau pusles uzdegimas?
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 11 15, 10:00)
Mėja, ko nemiegi naktimis?  blink.gif

Koks aš tau geras žmogus, - vis priekabiauju prie tavęs, man jau sąžinė graužia. Nors vis tiek, manau, geriau pasakyt tokius dalykus, kuriuos pasakiau, nes nu, ne kiekvienas tiesiai pasakytų. O gal kada susimąstysi, kad, nu, dvikojų absoliuti dauguma ne tai, kad kenkti nori, bet, reikalui esant, gali ir padėti, ir būti draugiški ir t.t. 

Aš pas ginę ant to lėktuvo esu buvus vienąkart. Ir tai per kažkokią patikrą privalomą darbui. Niekad neturėjau bėdų su tuo galu, išskyrus menstruacinius pilvo skausmus, kas normalu, turiu tik su priešingu.  unsure.gif Aišku, yra tikimybė, kad tas myžčiojimas reiškia galą ano galo sveikatai.

Man neramu. Bet eisiu į Dievo namus.

susirasinejau su drauge fb ilgiausiai,ji pas mane atskrenda po 2 savaiciu thumbup.gif o poto dar skaiciau knyga.uzmigau paryciais,uz tai db luztu,nes ir savanore is prieglaudos pazadino ir suo.
tai as sutinku su tuo,kad gali ir padet,ir but draugiski ir tt.bet tai mazuma.maza dalelyte is visu zmoniu.

QUOTE(mylimuke! @ 2015 11 15, 11:15)
Pas gine buvo baisu tik kai buvo 18m, dabar einu kasmet profilaktiskai. Ir jums patarciau bent retkarciais, pasidaryti tyrima del gimdos kaklelio vezio, kas 3m jis nemokamas.

Apie rysi zmogaus gerumo ir elgesio su gyvunais as irgi esu girdejus, bet tokiu atveju man atrodo kad dauguma yra geri...
Man labiau patinka variantas, kad zmogus mato tai, koks pats yra. Mano psich ta irgi patvirtino.
Papildyta:
Night, pagerk brukniu ar spanguoliu lapu arbatos bei vitamino c gerai ikalk. Gal tau pusles uzdegimas?

mylimuke,jei dauguma su gyvunais butu geri-gyvunai nevalkatautu,nebutu skriaudziami,nebutu palikti,ju nekankintu,prieglaudoj yra suo,kuri kankino paaugliai!paaugliai!ir nukankino taip,kad jis db gyvena su 3 kojom...

pas gines einu tik privaciai,nes valdiskos ,tai atsiprasau...bet ir pas privacia ejau tik tada kai turejau bedu.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2015 11 14, 18:12)
man raminamus skyre del skausmo priepuoliu,nu nemanau,kad as juos geriu siaip sau.kam man kviestis greitaja,kuri priemime padaro ta pati,tik dadeda laseline ir paleidzia namo,jei as galiu per skausmus isgert tablete ir laukt kol praeis.

Jei nuo skausmo skiria raminamus, vadinasi, skausmai psichosomatiniai. Galbūt terapija tau padėtų.

QUOTE(Night13 @ 2015 11 14, 23:46)
Aš dirbu. Ketinau tą daryt iš peties, bet vėl su pertraukom visą dieną pramiegojau. Ir tas noras miegot toks iš silpnumo. Vakar vos darbe prabuvau, kaip silpna buvo, grįžus parpiau, po to nusirengiau ir toliau parpiau visą naktį. Nu tai tikrai išsimiegojus turėčiau būt... Jau imu bijot, kad nebūtų koks diabetas. O tai lašinių turiu, tas silpnumas ir mieguistumas nesveikas. Atrodo, širdis net streikuoja, jei noriu miegot, o nemiegu.  doh.gif Ir dar naktimis sysiot keliuos, ko anksčiau nebuvo.  unsure.gif Žo, perskaičiau, kad čia pirmi diabeto požymiai. Neduokdie.  doh.gif
Beje, gal girdėjot, anor Vangos pranašysčių (na, aš nepasitikiu tokiais pranašais per daug, bet racijos ji, panašu, turėjo), kad 2016m europiečiai būsim išnuodyti cheminio ginklo. Ir žinok dabar.  g.gif Jei tikrai, tai nebesistenčiau nieko.

Šiaip mieguistumas gali būti ir po nerimo, nes tuo metu organizmas labai išvargsta, o paskui atsigriebia. Jei bijai dėl diabeto ar skydliaukės, nueik pas šeimos gydytoją, padarys kraujo tyrimus, jie nemokami.

QUOTE(mylimuke! @ 2015 11 15, 00:04)
O ka Nostradamas sako siuo klausimu?

thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2015 11 15, 12:59)
tai as sutinku su tuo,kad gali ir padet,ir but draugiski ir tt.bet tai mazuma.maza dalelyte is visu zmoniu.
mylimuke,jei dauguma su gyvunais butu geri-gyvunai nevalkatautu,nebutu skriaudziami,nebutu palikti,ju nekankintu,prieglaudoj yra suo,kuri kankino paaugliai!paaugliai!ir nukankino taip,kad jis db gyvena su 3 kojom...

pas gines einu tik privaciai,nes valdiskos ,tai atsiprasau...bet ir pas privacia ejau tik tada kai turejau bedu.

Nu pasikartosiu dar kartą, tiek to, nors, turbūt, tai ir vėl nieko nekeis. DAUGUMA. APSIDAIRYK. Nueik į tą pačią bažnyčią, Caritą, Betanijos soc. centrą, slaugos namus, tas pačias gyvūnų prieglaudas, pažiūrėk Baltijos kelią per youtube. Ar tikrai "maža dalelytė"??? Ar tu nori, kad kojas rankas vieni kitiems bučiuotų ir gatvėj paskui su šaukštu sriubos lakstytų?
Vnž.
Kai netolies žmonės skerdžiami, badauja, guli mirties patale skausmuose, tai trikojis šuo, kad ir gaila jo, dovanok, bet nėra svarbus. Apskritai, visi mes su gyvūnais gyvenam, nes MUMS taip geriau, MUMS jaukiau, MUMS smagiau. O tai irgi savanaudiškumo forma.
Ar rimtai tau šunys svarbiau, nei tavo mama? Nu jei taip, tai tada veltui tikrai klavą minkau.

Šian žvalesnė aš. Nors miego noriu, bet ir parpiau nedaug valandų, vakarop įkvėpimas darbui aplankė. Nugi nepulsiu gert visko, nes gali ir tas, ir anas būt. Nu jei dar sav. būsiu paslika, užsireginsiu pas gyd. Prie mirties šiandien neatrodau.

Nu ir man vis tik rūpi, kada čia mus išnuodys. g.gif

Atsakyti
meja o zoo darbuotojai visi blogi zmones? o kailiu mesos pramoneje dirbantys zmones? o odines tases siunantys? o tu gera zmogus suni serdama kas jam nesveika?
Atsakyti
Night, arbata tikrai nepakenks, o jei uzdegimas ir nueis i virsu, tai bus nekas. Laukti savaiminio pasikeitimo ir eit pas gydytoja "kazkada" tikrai ne geriausia iseitis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 15 lapkričio 2015 - 14:22
matyt mejai taip susiklostė gyvenimas kad gyvena tarp blogų žmonių. aš tokių žinau gal vienetus. bet tiek giminės, tėvai,draugai, kaimynai net bendrakeleiviai autobuse padeda ar yra linkę padėti. gydytojai, kolegos darbe, vaikų mokytojai ir visi aplinkui yra normalūs žmonės ir jei jų PAPRAŠYTUM, tikrai padėtų. kiek surenkama aukų, kiek visokių vaikų svajonių pildymo akcijų, kraują dovanojančių žmonių, svaanoriųk, dalyvaujančių įvairiose programose, tuose pačiuose kaimuose žmonių, savanoriškai be atlygio tvarkančių savo aplinką, gerinančių bendruomenių gyvenimus, be atlygio rašančių projektus doh.gif galų gale tuos beglobius šunis prižiūri geri žmonės. mėja net tave supa geri - gydytoja skuris išrašo tik kai tau ar draugei vaistų reikia, mama, draugė nupirkusi kelionę į Švediją, foruminės merginos, kolegos darbe kurios atjaučia už tave pavalo gina ir užstoja. tu kelis atvejus blogus išpleti į "dauguma yra blogi". kai kurie nepadės nes gėdisies paprašyti, o jei neturi regėjimo dovanos ir nežino kad reikia padėti. kad daug žmonių yra prislėgtų, nusiminusių, liudnų ir pavargusių, tai taip, bet kad blogu???
tau pačiai lengviau pasidarytų gyventi jei žvelgtum ir akcentuotum gerumus, o ne pavienius blogio atvejus.
dabar pasimk ir paskaičiuok kiek matai nuskriaustų šunų tose prieglaudose ir kiek yra mylimų šunų. pagal tavo samprotavimus prieglaudinių turėtų bųti 95 proc. visų Lietuvos šunų.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 11 15, 13:11)

Tai mama,sese yra seima,naturaliai priemi su minusais ir pliusais.kartu gyvenantys sunys taip pat seimos nariai.nera nei svarbiu nei nesvarbiu.

QUOTE(bučkis @ 2015 11 15, 13:15)
meja o zoo darbuotojai visi blogi zmones? o kailiu mesos pramoneje dirbantys zmones? o odines tases siunantys? o tu gera zmogus suni serdama kas jam nesveika?

As apie save negalvoju,kad esu gera,nes tokia nesu
Atsakyti