QUOTE(deraramos @ 2015 10 22, 18:06)
o nedirbt sau leist negali? ar atostogų pasiimt? jau pasimokiau, todėl ir tau pasakysiu, kad darbas turi būti ne esminė gyvenimo dalis, atrasti pomėgių, turėti laisvalaikį, artimųjų, čia yra gyvenimas.
nepagavau minties apie tikimybių teoriją, bet ačiū
nepagavau minties apie tikimybių teoriją, bet ačiū

po poros savaiciu ir taip netenku darbo. lieka mokslas ir perpus mazesnes pajamos. nors nebus lengva, bet del pinigu jaudinuosi maziau nei dziaugiuosi del atsiradusio laisvo laiko. bet kas is to, kad as puse dienos praguliu lovoj, kita puse praslampineju namie.

QUOTE(Night13 @ 2015 10 22, 22:42)
O siaubeli. Iki šiolei purto prisiminus rytinį žygį į polikliniką.
Gydytoja mano akim lyg ir viską teisingai darė, bet tokia, kaip žmogus man nepriimtina pasirodė. Aišku, gal čia vienkartinis įspūdis.
Pasakiau, kad geriau jaučiuos, tai ji taip emocinaliai: "PUIKU!!!". Jau laukiau, kol ji tuoj tuoj, atrodo, išsitrauks iš stalčiaus fejerverką ir iššaus, o aš kokias 5min turėsiu stebėt tuos visus saliutus. Po to paklausė ar dirbu, ką dirbu, tai, anot jos, gi labai įdomus darbas, jau darbe, tai nėra ko nervuotis!!! Tą irgi taip emocionaliai pasakė. Man, sustingusiai mumijai, matyt, nelimpa kitų žmonių stiprios emocijos.
Tokį sunkų įspūdį paliko dėl visiško nieko, atrodo... Turbūt, stengės pakelt ūpą, o poveikis atvirkščias.
Gydytoja mano akim lyg ir viską teisingai darė, bet tokia, kaip žmogus man nepriimtina pasirodė. Aišku, gal čia vienkartinis įspūdis.
Pasakiau, kad geriau jaučiuos, tai ji taip emocinaliai: "PUIKU!!!". Jau laukiau, kol ji tuoj tuoj, atrodo, išsitrauks iš stalčiaus fejerverką ir iššaus, o aš kokias 5min turėsiu stebėt tuos visus saliutus. Po to paklausė ar dirbu, ką dirbu, tai, anot jos, gi labai įdomus darbas, jau darbe, tai nėra ko nervuotis!!! Tą irgi taip emocionaliai pasakė. Man, sustingusiai mumijai, matyt, nelimpa kitų žmonių stiprios emocijos.

vemt noris ne nuo per didelio emocingumo, o nuo suvaidintu emociju. nei jai ten idomu, nei ka, dzin jai tavo darbai ir tavo emocijos, jei atvirai. dirba ir tiek. man irgi tokia nepatiktu