QUOTE(vakugne @ 2015 11 02, 22:22)
Victorious, jūs kaip suprantu nors ir turite galybę darbų, bet visai šauniai tvarkotės:) Labai smagu skaityti jūsų postus, net pati noriu kažką daugiau nuveikt:D
Na, o aš vis dar kankinuosi su straipsniu, kankinsiuos dar maždaug porą savaičių, dar šiandien pradėjau pildyti paraišką papildomai stipendijai gauti (nelabai tikiu, kad gausiu, bet vadovas liepia pildyt), dar šiek tiek padėjau vienai studentei su tyrimais, na tai tiek.
Tiek dirbau atrodo, o ka surašiau ką nuveikiau, tai nelabai ką ir veikiau atrodo....
Jūs - apskritai šaunuolė

. Matosi, jog viskas ranka pasiekiama (ir papildoma stipendija), tik gal reik vyti šalin rudeninį tinguliuką ir viskas bus gerai

. Tikrai tikiu, kad pasiseks.

Ačiū už gerą žodį

.Aha, turiu ir įsipareigojimų darbe bei moksluose, ir dar pati prisigalvoju laisvalaikio užsiėmimų, prasiblaškymų, hobių, mėgstu ir namie atsipalaiduoti, maistą gaminti, tai vos spėju suktis

. Visai patinka būti veikliai, o jei dar sektųsi taip, kaip aš noriu... Kol kas nėra taip. Bet galvoju, kad labiau įsigilinus, pvz., į mokslų reikalus, net nevisai mėgstami dalykai su laiku patampa mėgstamiausiais

. Buvo jau man taip

. Irgi, atrodo, ką aš čia benuveikiau, o jau atostogų noriu nuo tos veiklos

. Jau turim bilietus lapkričio pabaigai, tai belieka tikėtis, kad viskas bus gerai ir kiek atsipūsiu...
Beje, aš savus vienus mokslus baigiau būtent internetinės temos FB ir ten rastų šaunių bičiulių dėka

. Atrodo, taip nebuvo motyvacijos, noro, bet ten gavau atsakymus į visus klausimus, visą įmanomą pagalbą, patarimus ir susikoncentravau į tikslą. Dar kai parašai savus išgyvenimus, randi bendraminčių, garsiau įvardini tikslus, siekius, pažymi, ką per dieną nuveikei ir kaip pajudėjai į priekį, tikrai žymiai lengviau pasidaro

. Man atrodo - galvoj tie reikalai daug
sunkesni...