Aš pati mokykloj moksliukė buvau

. O vėliau gyvenimas pasidarė intensyvesnis, idomesnis, įvairesnis

. Tiesa, pritariu - ir net galiu pasakyti, kad svarbiausių dalykų savo srityje aš ne universitete išmokau, o būtent darbe. Mokiausi teoriją, o ją ir teisinės sistemos veikimą visuomenėje perpratau tik įgavusi darbinių įgūdžių. Ir dirbti dažnai daug įdomiau nei mokytis

. Bet dabartinės teisės magistro studijos irgi įdomios, tik reikia skirti laiko ir
zubrinti, nes paskaitos vyksta anglų k., daug naujų terminų, sąvokų, užsienio dėstytojų, etc.
Taigi taip, manau, atsakiau į klausimą - buvusios ir dabartinės studijos tiesiogiai susijusios su darbu

. O darbe tai kaip diena - taip naujiena

. Už vakarykščius "bajerius" iš advokato gavau atsiprašymą.
O kokia taviškė kryptis?
Aš tai savo atostogų ir pasiruošimo
mid-test dieną praleidau ieškodama nešiojamo kompiuterio

. Reikalas tas, kad atsiskaitymo metu bus galima naudotis visa įmanoma medžiaga (skamba gudriai ir įtartinai

)...
Jau kaip ir buvau išsirinkusi "ASUS" bordo spalvos gražuolį su gerais parametrais ir staiga švystelėjo mintis - gal pirkti "Apple MacBook Air"

. Jis toks plonytis, lengvutis, puikaus dizaino, superinis variantas nešiotis, puiki ekrano vaizdo kokybė ir visa kita, geras "Apple" aptarnavimo servisas - na, manau, tikras
draugelis man būtų

. Aišku, kaina išpūsta ir kainuoja dvigubai nei "ASUS" geras, kokybiškas ir mano poreikius tikrai atitinkantis kompiuteris. Tai aš dilemoj - ar griebti "ASUS" (jam krepšį jau netgi turiu) ar tą "Apple Air"? Imponuoja, kad "Apple" perpus lengvesnis - sveria 1,35 kg ir nebūtų bėdos jo visur nešiotis, vežtis į keliones o štai "ASUS" didesnis ekranas, yra pažįstama MS operacinė sistema (nors man ir
obuolinė rūpesčių nesudaro - dar paprastesnė atrodo). Aišku, sveikas protas sako, kad kompiuteris yra tik kompiuteris ir šiuo atveju turi atitikti mokslų poreikius, o pinigus reiktų pataupyti studijoms Prancūzijoje - tikrai noriu ten ir pakeliauti, kopti į kalnus, aplankyti miestelius, etc.
Na, ir prirašiau.