Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 10 22, 13:27)
Aš tai bijau, kad moderatorius velnių neatlaužtų.Pamenu dar gerai RS, žodis ne į temą, ir ju gauni malkų.

Taigi diskutuojam kaip katėms namus jaukesnius padaryti biggrin.gif

QUOTE(Šponkiukas @ 2015 10 22, 13:29)
bent jau kiek randu, arba neparašyta, arba parašyta, kad nenuodingas

Gal pasisodinti iš kur nors gavus. Senokai jau koks vazonas 3 nakties žudėsi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2015 10 22, 14:46)
Taigi diskutuojam kaip katėms namus jaukesnius padaryti biggrin.gif
Gal pasisodinti iš kur nors gavus. Senokai jau koks vazonas 3 nakties žudėsi g.gif

aha, viskas tik dėl katinų, kaip jiems namus jaukesnius padaryt, kad pagriaužti būtų ką biggrin.gif

dabar Listėja, sakyk iš kur gavai? biggrin.gif
Atsakyti
Šita gelė kur Lisitėja įkėlusi buvo ir pas mane atrodo yra. Ant sekcijos kitam kambaryje, teko truputį patrumpinti ir keisti vietą, nes Mika bandė nusitempti gėlę ant grindų. biggrin.gif O Yuffie tai gėlių košmaras doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Colomba: 22 spalio 2015 - 14:00
QUOTE(Weronica @ 2015 10 22, 15:46)
Čia greičiau jau mes turėtumėm kai kam velnių atlaužt, Tigos jau ir nebepažintumėm turbūt g.gif  biggrin.gif

Va va pritariu...ir Ozio pasiilgau, jo tokios grazios migdolines akys....gal reikia specialiai prirasyti draudziamu dalyku? Nurasytu velniu, prie to pacio ir foto ikeltu rolleyes.gif angel_not.gif
Atsakyti
Rut parašė, kad Runcelis pavalgydintas pasiprausė bigsmile.gif

Labai laukiu žinių iš Aist ...

Gėlių namie neturiu ir nebeplanuoju - užteko man Pedro "gėlėtų nuotykių" blink.gif
Atsakyti
Kad ir mažytė bet gera žinia čia yra labai laukiama 4u.gif Džiugu dėl Runcelio ir tikiu kad pavyks įveikti ligą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2015 10 22, 15:33)
Rut parašė, kad Runcelis pavalgydintas pasiprausė  bigsmile.gif

Mažas kovotojas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 10 22, 13:54)

dabar Listėja, sakyk iš kur gavai? biggrin.gif

Nesupratau ,klausimo blush2.gif Ar gėles iš kur gavau, ar velnių kas davė? g.gif

Gėlės pirktos, bet daug metų auga pas mane.Čia tik nukėliau nufotografuoti.Jos stovi aukštai.Nors mano žvėrys nesiaubia gėlių.

O barti gavau, kai dar dalyvaudavau Rojaus Sodų forume.Ten kažką pabajeravome ne į temą, ir buvome subartos, atseit negalima plepėti doh.gif pašalinėmis temomis.Labai nemloniai pasijutau.Ir atbėgau į SM.Šiaip pradžia buvo pas strepsininkes, paskui Vidam padrąsino prisijungti prie katinukų.

Kokia puiki naujiena. assa.gif Jei Runcius prausėsi, tai gyvens
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 10 22, 15:59)
Nesupratau ,klausimo blush2.gif Ar gėles iš kur gavau, ar velnių kas davė? g.gif

Viksvų iš kur gavai biggrin.gif

Erendira, smagu, kad šioks toks pasistūmėjimas įvyko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 22 spalio 2015 - 15:01
Aš tai kažkada senai buvau užbaninta net, kai čia skelbimų lentoj kažkuria tema pasireiškiau biggrin.gif
Atsakyti
Viksvų, normalia gėlininkų kalba clorofitų, iš seno turiu.Jos gi ūgliukais dauginasi.Visiškai beprobleminis augalas.Labai paplitusi gėlė, kiekviena bobulka virtuvėje augina, atseit bais orą grynina. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2015 10 22, 16:03)
Aš tai kažkada senai buvau užbaninta net, kai čia skelbimų lentoj kažkuria tema pasireiškiau biggrin.gif

bareisi tu ten mirksiukas.gif . Buvo už ką bartis, ale nubaudė tave rolleyes.gif

Oi, žinokit, aš tai dar bijau džiaugtis. bet vis postūmis ne blogyn rolleyes.gif
Atsakyti