QUOTE(Vėtra.l @ 2015 10 22, 18:58)
Vidut, Lisiteja pas mus gi uosviene. Matai mano mama atleke jau is pat ryto. Ir tik butu pabandzius neatlekt

Rutele kai gimdziau, isvis norejau, kad ji gimdyme dalyvautu

Na cia nuokrypis, as is baimes gimdyt taip

Na bet mama man tas zmogus, kuri pirmiausia noreciau matyt savo svarbiausiuose gyvenimo ivykiuose. Bet uosviene....Ji aisku labai gerai, bet kai ji atleke po savaites, pamaniau, kad galejo dar ir palaukti

Cia negrazu is mano puses, zinau, bet tokie mano buvo jausmai, taip ir rasau Jums.
Na ji ne uošvienė, ji anyta (velnio pramanyta)

Kaip ir aš..... ir tikrai marti tai ne dukra, kokia gera bebūtų viena ar kita ar abi.... tai jau skirtingos šeimos , auklėjimas, interesai supratimai.... ir t.t vaikams ateisi viską, mamai ir .... o bet tačiau.... labai svarbu suprasti, nesikišti ir menas.... sunus vaikų dar neturi, nu ką aš žinau kaip viskas bus. Aš gal ir dabar daug kuo nepatenkinta, bet tikrsi nesikišu, tai yra jų gyvenimas. Šiaip aš biauri ir uošvienė ir anyta.... nes antros pusės man nepatinka.....bet nei vienas iš jų to nežino....kol mano vaikams gerai aš net nešnyptelsiu, tai jų gyvenimai, visada būsiu šalia, kuom galėsiu padėsiu. Bet savo pirmagymio sūnelio atžala, bėgsiu žiūrėti be pakvietimo

ir tegul mane marti siunčia