Reiškia moderatorė viską mato, viską žino. Pastebėjo iš kart kad jos pasigedo. O gal tik sutapimas kad šiandien pasirodė
Ruste
negana darbo per akis, o dar ir tie razbainikai zbitkas krečia
Dukrelė auga aišku ir sunkėja...o tu tokia smulkutė. Ištvermės tau didelės
Reiškia moderatorė viską mato, viską žino. Pastebėjo iš kart kad jos pasigedo. O gal tik sutapimas kad šiandien pasirodė
QUOTE(Vidam @ 2015 10 22, 19:03)
Na ir moderatoriai gali pylos gauti.. Ane
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 10 22, 18:58)
Vidut, Lisiteja pas mus gi uosviene.
..Ji aisku labai gerai, bet kai ji atleke po savaites, pamaniau, kad galejo dar ir palaukti
..Ji aisku labai gerai, bet kai ji atleke po savaites, pamaniau, kad galejo dar ir palaukti
Manęs tai pasiimti iš ligoninės atvažiavo anyta su MB. Tą pačią dieną sulėkė visa giminė aplankyti, o anyta išleido mus į miestą pasivaikščioti ir liko nakvoti pirmą naktį. Taip pat ir išmaudyti pirmą kartą padėjo. Aš mamos jau neturėjau...
Ruste - veikia bevielis ryšys
tiktai pabumbėjom ir pasirodei
Ale tai kokie taviškiai išdykautojai
gerai, kad dvyniams į kerzus neprivarė o tai būt mini baseinas
Bri
Aš manau, kad kiekvienoje šeimoje yra savos taisyklės ir pan. ir tai kad žmonės vienose šeimose elgiasi kitaip nei kitose šeimose įprasta juk nereiškia kad tose šeimose žmonės vieni kitus myli ir gerbia mažiau nei kitose
Kruopa žolytę skanauja

Grikis žolę šienauja
https://youtu.be/Y4mMOV1ICdg
Aš manau, kad kiekvienoje šeimoje yra savos taisyklės ir pan. ir tai kad žmonės vienose šeimose elgiasi kitaip nei kitose šeimose įprasta juk nereiškia kad tose šeimose žmonės vieni kitus myli ir gerbia mažiau nei kitose
Kruopa žolytę skanauja

Grikis žolę šienauja
QUOTE(vilkra @ 2015 10 22, 19:08)
va šita auklėtoja velnių davė tai ir atėjau
Totaliai laiko nėra, nors gi namie sėdžiu...
QUOTE(Magnuna @ 2015 10 22, 18:21)
Ruste - veikia bevielis ryšys
tiktai pabumbėjom ir pasirodei
Ale tai kokie taviškiai išdykautojai
gerai, kad dvyniams į kerzus neprivarė o tai būt mini baseinas
Bri
Kruopa žolytę skanauja
Grikis žolę šienauja
Kruopa žolytę skanauja
Grikis žolę šienauja
Kruopa taip elegantiskai, o Grikis kaip smagiai rupsnoja
Dinka labai dziaugiuosi
Ruste laikykis
Matot, mergaitės vienaip galima elgtis su dukra, kitaip su martele.Dukra mamai visad atleis, o martelė gali ir ilgam piktumą nešiotis.Jiems yra pasakyta, kad aš nosies nekaišiosiu kur nereikia, auginti vaikiuko nemokinsiu, bet mane bus galima šauktis pagalbon nors vidurnaktį.Jie abu tai žino, manau jei kas bus blogai tikrai kreipsis, netylės.Tegul lėliukas sustiprėja, tegu mama atsigauna, žinau būsiu pakviesta.
Manęs lankyti atlėkė gal kitą dieną visa govėda iš vyro pusės, paliko indų kaugę, patarimų krūvą ir vėl išmovė.Nesaldu buvo.O ir kai su bendradarbėm iš kalbos išeina apie anytas, tai visos raganų raganos
Tai kuri pasakys kur viduriukas?
Diinka, va čia tai geros naujienos
Ruste, galiu tik stiprybės palinkėti
Maganuna, gal gali žoliapjoves pūkuotas paskolinti?
Diinka, va čia tai geros naujienos
Ruste, galiu tik stiprybės palinkėti
Maganuna, gal gali žoliapjoves pūkuotas paskolinti?
QUOTE(Vidam @ 2015 10 22, 20:09)
Manęs tai pasiimti iš ligoninės atvažiavo anyta su MB. Tą pačią dieną sulėkė visa giminė aplankyti, o anyta išleido mus į miestą pasivaikščioti ir liko nakvoti pirmą naktį. Taip pat ir išmaudyti pirmą kartą padėjo. Aš mamos jau neturėjau...
Matai Sauluti, jei mamos nebutu, aisku anyta pasislinktu i pirma vieta. Na bet kai gime mano dukriukes mamyte buvo. Ir as norejau matyti savo Ruta (kai Lukne gime), mama, teti ir vyra. Viskas, daugiau kitu nereikejo.
QUOTE(Rustė @ 2015 10 22, 19:23)
Na- jo "sėdi namuose". Man išvis atrodo, kad tavo paroj daug daugiau valandų, nei mano...
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 10 22, 20:34)
Matot, mergaitės vienaip galima elgtis su dukra, kitaip su martele.Dukra mamai visad atleis, o martelė gali ir ilgam piktumą nešiotis.Jiems yra pasakyta, kad aš nosies nekaišiosiu kur nereikia, auginti vaikiuko nemokinsiu, bet mane bus galima šauktis pagalbon nors vidurnaktį.Jie abu tai žino, manau jei kas bus blogai tikrai kreipsis, netylės.Tegul lėliukas sustiprėja, tegu mama atsigauna, žinau būsiu pakviesta.
Manęs lankyti atlėkė gal kitą dieną visa govėda iš vyro pusės, paliko indų kaugę, patarimų krūvą ir vėl išmovė.Nesaldu buvo.O ir kai su bendradarbėm iš kalbos išeina apie anytas, tai visos raganų raganos
Tai kuri pasakys kur viduriukas?
Lisiteja, nesijaudink, Tu pati nuostabiausia anyta. Tikrai
Papildyta:
Ryt mano dukryte grizta. Laukciau prie duru jei nereiktu i darba
Aist, matau kabi, brukstelk nors eilute, a?
QUOTE(Magnuna @ 2015 10 22, 19:21)
Aš manau, kad kiekvienoje šeimoje yra savos taisyklės ir pan.
Papildyta:
Magnuna man atrodo kad Grikis nori grūdų ir šaknų
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 10 22, 18:58)
Vidut, Lisiteja pas mus gi uosviene. Matai mano mama atleke jau is pat ryto. Ir tik butu pabandzius neatlekt
Na ji ne uošvienė, ji anyta (velnio pramanyta)