Vilkra - sėkmės ir kad viskas greitai ir sklandžiai praeitų
ir žinoma lauksime pareinant
Vilkra, užuojauta ir laikykis
Lauksim pareinant, be baudos
Pasiilgom Nikuna, kaip gi ne
Kas rytoj namie tinginiaus, o aš tai turne per kapines ruošiuosi.Labai smagus šeštadienio praleidimas, turiu viltį, kad nelis
Geros naujienos iš Runcelio, labai malonu
Pasiilgom Nikuna, kaip gi ne
Kas rytoj namie tinginiaus, o aš tai turne per kapines ruošiuosi.Labai smagus šeštadienio praleidimas, turiu viltį, kad nelis
Geros naujienos iš Runcelio, labai malonu
Katinas smalsus, nedegė ūsus 
Saugok Nikita ūsus, nudegsi, kaip bomžas atrodysi
Kokia smalsi mergiotė, įsivaizduoju, kad jos visa pirkia pilna.
Saugok Nikita ūsus, nudegsi, kaip bomžas atrodysi
Kokia smalsi mergiotė, įsivaizduoju, kad jos visa pirkia pilna.
Kas tiesa tai tiesa, jos visur pilna
Kai ji kambaryje tai negaliu užsidegti žvakės, traukia ją kaip magnetas
Gal todėl kad nepžiūrėta iki galo, nes bijau kad neužsiliepsnotų , tai nuveju...
Kažin kaip Aist sekasi, ar gerėja sūneliui
Papildyta:
Kol parašiau ir Ait pasirodė
Kaip jūsų reikalai? gal pagerėjo prognozės ?
Kažin kaip Aist sekasi, ar gerėja sūneliui
Papildyta:
Kol parašiau ir Ait pasirodė
Smalsutė Nikita
nenori patikėti, kad į liepsną geriau per atstumą žiūrėti
Ainu už viržio pasislėpusi
Aist - kaip sūnus gyja? Ką gydytojai sako? O tu pati savęs irgi nepamiršk, saugok save
Ryt iš Erendiros lauksim žinių apie Runcelį - tikiuosi Runcelis šiandien skaniai pavakarieniavo, ramiai išsimiegos o ryt pusryčių pareikalaus
Ainu už viržio pasislėpusi
Aist - kaip sūnus gyja? Ką gydytojai sako? O tu pati savęs irgi nepamiršk, saugok save
Ryt iš Erendiros lauksim žinių apie Runcelį - tikiuosi Runcelis šiandien skaniai pavakarieniavo, ramiai išsimiegos o ryt pusryčių pareikalaus
Sveikos, sorry kad įsibroviau į temą, bet ateinu su klausimu, gal kam nors iš jūsų teko susidurti su kačių epilepsija? Ar tai labai rimta būklė? Yra tokia situacija, viena moteris išvažiuoja į kitą šalį, o 3 metų katinui ieško naujų namų. Aš iškart pasakiau, kad negaliu, nes jau turim 2 katinus ir šunį, bet vaikai išzyzė, kad rytoj nuvažiuotume pažiūrėt. Sveikas protas sako, kad neimt
QUOTE(Vidam @ 2015 10 23, 20:43)
Prognozių niekas nežino. Chirurgas auksarankis, vienas geriausių, daro, ką gali, jei reiktų gulčiausi pad jį po peiliu nedvejodama. Deja, liga klastinga ir neaiški. Kadangi ( perkeltine prasme) automagistralė mums uždaryta, tai dabar ieškom aplinkelių. Išbandysim viską. Homeopatiją, holistinę mediciną. Yra laikas išsiliūdėt, dabar laikas ieškot kitų problemos sprendimo būdų. Darysime viską, ką galime. Galgi pasiseks. Viltis pasveikti. Ji yra.
Dėl mokslų Igno auklėtoja pakalbėjo su direktoriumi, sakė nesirūpinti, jei reikės, mokytojai ateis kartą per savaitę į namus.
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2015 10 23, 21:35)
Sveikos, sorry kad įsibroviau į temą, bet ateinu su klausimu, gal kam nors iš jūsų teko susidurti su kačių epilepsija? Ar tai labai rimta būklė? Yra tokia situacija, viena moteris išvažiuoja į kitą šalį, o 3 metų katinui ieško naujų namų. Aš iškart pasakiau, kad negaliu, nes jau turim 2 katinus ir šunį, bet vaikai išzyzė, kad rytoj nuvažiuotume pažiūrėt. Sveikas protas sako, kad neimt
Kaip dažnai priepuoliai būna? Ar gauna vaistus?
Mano globojama katė turėjo traukulių du epizodus per metus.
Aist laikykitės abu
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2015 10 23, 21:35)
Sveika
Aist - labai teisingai
Aist, jei būtų kažkas, kur ir aš su savo patirtimi galėčiau kažką padėti - parašyk, gal bent nukreipti pas kažką turėsiu info, jie nesigautų padėti tiesiogiai.
Petys patin, mes kartu, mur miau, žinoma!
Petys patin, mes kartu, mur miau, žinoma!