Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Aist 4u.gif

Padainuosiu atsisėdęs oi oi oi ......user posted image
Mes moliūgėliai
user posted image
Helovynui ruošiuosi smile.gif
user posted image[/URL]
Atsakyti
Geri moliūgėliai 4u.gif Tik va ar katinėlis toks didelis, ar moliūgas toks mažas g.gif

Kaip naktis praėjo ligoniukams ir jų slaugytojoms?

Lyja šiandien pas mus, tai norėčiau pabūti namuose, bet darbelin reikia keliauti ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Lyja ir pas mus bet džiugina kad šiandjen penktadienis 4u.gif
Laukiam tradicinės Erendiros žinutės apie Runcelį 4u.gif
Giliukas moliūgą pašonėn pasikišęs biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas

Aist laikykis console.gif

Moliūgas su moliūgėliu wub.gif
Aš suku galvą iš kur pigiai gaut nemažą moliūgą, anksčiau mama užaugindavo, o šiemet sakė maži pas ją, O mes kasmet per hellouvyną ir vėlines kieme išskaptuotą moliūgą statom ir deginam smile.gif nesinori laužyt tradicijos tai teks kažką sugalvot smile.gif

Šaunu dėl Dinkos sveikatos thumbup.gif

Laukiam rytinių žinių apie Runcelį rolleyes.gif
Atsakyti
Weronica,turiu draugę ,kuri skundėsi ,kad neturi kur dėt moliūgų,jei nori ,paklausiu,ar dar neišmetė jų
bet reiktų pasiimt iš Palemono,man rodos ji ten gyvena 4u.gif ,mano tel 867122913,parašyk man sms,kad žinočiau tavo tel,šiandien nuo 12val ji dirba ,galėčiau paklausti
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Aist, judu gi narsūs abu su Ignu, tai to ir toliau linkiu. Apkabinu ir palaikau 4u.gif 4u.gif

Diinka, kokia šauni naujiena 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ir tu šaunuolė, kad tikrini, neatidėlioji, neignoruoji 4u.gif
Labai tave suprantu, nes prieš kokius 11 metų, nesvarbu, kad man buvo vos per 30, kokį mėnesį neturėjau ramybės (numečiau svorio iki 49 kg blink.gif ), kol nepatekau pas gydytoją, ( tą vasarą kaip tik nuo užleisto krūties vėžio buvo mirusi mano teta (mamos sesuo)). nuo to laiko kasmet tikrinuosi blush2.gif

Ruste, saulele, tu tikra šaunuolė! Siunčiu debesus sveikatos linkėjimų Bri 4u.gif

Runcelis vakar pas žolininkę jau visai įsisiautėjo, veržėsi pasivaikščioti, lipo ant sofos. Bet čia dar ne svarbiausia žinia - šįryt pats pavalgė thumbup.gif Užmačiau, kad pasibaigė konteineryje chebrytės maistas, ir kad jie man netrukdytų, nusinešiau maišą su konteineriu vonion perpilt, aišku, pilant pribyrėjo ir mano ligonis tik vikst vikst sausiakų ėst thumbup.gif

aišku, čia dar ne pergalė, dar daug darbo ir ilgas gydymas, bet jau imu tikėt, kad pasiseks. Ačiū visoms mus palaikančioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2015 10 23, 09:15)
Užmačiau, kad pasibaigė konteineryje chebrytės maistas, ir kad jie man netrukdytų, nusinešiau maišą su konteineriu vonion perpilt, aišku, pilant pribyrėjo ir mano ligonis tik vikst vikst sausiakų ėst  thumbup.gif

thumbup.gif kaip smagu girdėt bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas, šiandien namie...laukia grandiozinis tvarkymasis, nes per savaitę tik grįždama po pietų nespėjau nieko doh.gif kaip jūs, moterys, kurios dirbate, turite vaikų dar spėjate grįžę ką susitvarkyti doh.gif

Ryte wc pasitiko vėl Tigos "kukuliai" šalia bokso doh.gif kas užėjo mOdamai nenutuokiu, boksas švarus, kraiko daug (drožlės). Mama sako protestas, kad tulikas vienas...nu metus laiko tiko, dabar persigalvojo?

QUOTE(Aist @ 2015 10 22, 23:53)
Ačiū jums labai už palaikymą ir gražius palinkėjimus. Kad taip Dievui į ausį...

Linkėjimai ir iš mūsų varpinės smile.gif Mintimis su jumis smile.gif Paprašysiu Brigitos, kad pakalbintų savo angelą sargą, kad nueitų linkėjimai į Dangų greičiau, juk vaikų maldos tiesiai Dievui keliauja wub.gif
Atsakyti
Šaunuolis Runcelis thumbup.gif kaip smagu girdėti tokias žinias thumbup.gif žingzniz po žingsnio ir išsikapstys mūsų temos metų tėtis iš ligos 4u.gif
Taip pat ir kitiem ligoniukams linkiu sveikti 4u.gif ir tikiuosi vreitai sulaukti žinių kad ir kitiems ligoniams viskas eina geryn 4u.gif
Ruste - Tiga gal suaugo ir kaip mergaitėms reik atskiro kambario suaugus taip ir Tigai reik atskiro tūliko biggrin.gif kaip gi eis panelė į tą patį tūliką su berniukais biggrin.gif Labai gražiai apie Bri parašei wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 23 spalio 2015 - 08:36
Oi kokios zinios geros wub.gif Pagaliau ir silti vejai musu temeleje ax.gif

Begu dirbt unsure.gif
Atsakyti
Aist, stiprybės, stiprybės ir darkart stiprybės 4u.gif

Erendira, smagu, kad Runciukas pagyvėjo 4u.gif

Ruste, 4u.gif stipri (visomis prasmėmis) tu moteris 4u.gif
Aš irgi siūlyčiau išbandyt dar vieną dėžutę kraiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 23 spalio 2015 - 08:50
QUOTE(Magnuna @ 2015 10 23, 09:33)
Ruste - Tiga gal suaugo ir kaip mergaitėms reik atskiro kambario suaugus taip ir Tigai reik atskiro tūliko  biggrin.gif kaip gi eis panelė į tą patį tūliką su berniukais  biggrin.gif  Labai gražiai apie Bri parašei  wub.gif  4u.gif

Sakai atskiro?? Nėra vietos kur dėti doh.gif bandysim persiauklėti dar...nors kukuliai dar nėra taip baisu, surinkai ir vualia, bet jau šlapimas doh.gif Ryte vėl radau kažkieno padaryta koridoriuje prie durų. Ozis buvo prisigalvojęs ten žymėtis, atsipratino, dabar vėl užplaukė! Ir visi trys gi dergia kur sugalvoję, kas per rudeniniai marazmai bash.gif

Brigita, būdama ypatingas vaikas, mato daugiau nei mes, mūsų Angelus sargus mato, mirusius...Saugoja Dievas tokius vaikus kitaip, nei mus wub.gif
Atsakyti