Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Moliūgas nėra labai didelis bet ir katinas ne mažas smile.gif Aš kai palyginu su Murkiuku tai Giliukas man toks didelis jis labai ilgom kojom biggrin.gif Vakar visa vakarą gulėjo prigludęs prie moliūgo tai toks juokas ėmė biggrin.gif

Ruste aš siūlyčiau riboti erdvę jiems jei tik yra galimybė gal pradės mažiau dergti blush2.gif Giliukas vonios kilimėlį mėgėjas pažymėti, syki pagavau nusikaltimo vietoje gavo per spranda dabar jau kokios dvi savaitės ramu, dar naudoju toki kvapu nuemeja tai zinokit padeda ax.gif
Atsakyti
Laba ryta, o gal jau vistik diena 4u.gif dar kartelį ačiū už kumštukus....
Bet po truputį giedrėja, smagu dėl Runcelio, labai tikiu kad greit ir Aistė mums parašys kažką gero 4u.gif

Ruste dar kartelį tu didelė šaunuolė...... žinok nors vaikų jau neturiu....bet rudenį darbo dienom nieko nebespėju namai baisūs... blush2.gif verysad.gif
kol padarau valgyt, pašeriu visus katinus, išvalau kraikdežes, išverdžioju šunis, laukinukus pašeriu, dar su antibais neatsisveikinom, dar ir laukinukė viena apsisnargliavo...vien žo lieka tik savaitgalis

Ir dar vakar šampano "ant mano nervų ir protasovo" buvo ryškiai per daug
Tikiuosi nepriorašinėjau ko nereikia, jei neduok D ką ižeidžiau, labai atsiprašau, tikrai nenorėjau būti pati protingiausia biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Erendira @ 2015 10 23, 09:15)
Diinka, kokia šauni naujiena  4u.gif  4u.gif  4u.gif Ir tu šaunuolė, kad tikrini, neatidėlioji, neignoruoji 4u.gif

Nesu aš jokia šaunuolė, nevaikštau aš pas tuos daktarus, šį echo turėjau prieš metus pasidaryti.... ir dabar nebūčiau darius, jei ne neaiškus skausmas ir paranoja mane apsėdus, būčiau iš nervų sprogus...nes jau galvojau kur reiks katinus (globotinius) padėt...o svarbiausia iš kur gauti pinigų...supratau, kad jau bus blogiau jei nepasitikrinsiu... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diinka: 23 spalio 2015 - 10:26
Aist, stiprybes semkis is sunaus 4u.gif sveikit greiciau
Runcelis thumbup.gif
Ruste, o Ozis normaluai padaro? Ar tik tupineja? Kad tik nebutu akmenukai? Tpfutpfu
Atsakyti
Labukas,

ar manęs pasiilgot biggrin.gif aš Jūsų labai wub.gif

damušiau aną temą, šios perskaičiau tik iki 4 puslapio (na, dar perskaitysiu) ax.gif bet labai jau norėjau pasirodyti, kad esu, sėdžiu naujame pastate, internetą tik vakar pajungė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2015 10 23, 10:21)
Ruste aš siūlyčiau riboti erdvę jiems jei tik yra galimybė gal pradės mažiau dergti blush2.gif 

naktį Ozis miega pas mus, ne skitai kalasi su Ausium. Kitu laiku, jei ir uždarytume duris į kambarius, jie lieka ten kur kaip tik ir dergia - virtuvė, vonia, koridorius.

QUOTE(extravaganza @ 2015 10 23, 12:30)
Ruste, o Ozis normaluai padaro? Ar tik tupineja? Kad tik nebutu akmenukai? Tpfutpfu

Normaliai, nes tikrai kaip pusė puoduko papilta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2015 10 23, 14:42)
bet labai jau norėjau pasirodyti, kad esu, sėdžiu naujame pastate, internetą tik vakar pajungė  biggrin.gif

Kaip persikraustymas? nesunaikino daug nervų lastelių? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2015 10 23, 14:54)
naktį Ozis miega pas mus, ne skitai kalasi su Ausium. Kitu laiku, jei ir uždarytume duris į kambarius, jie lieka ten kur kaip tik ir dergia - virtuvė, vonia, koridorius.
Normaliai, nes tikrai kaip pusė puoduko papilta g.gif

Ruste, gal mažai būni namie ? ...manoi Birbė jei užtrunku būtinai padaro balą šalia...jei dėžutė nešvari ( ji per parą sisioja 3-4 kart) nors valau 1 kart ryte, vakare 2 kart..., tai žėk dar ir rimtą reikalą šalia padaro.....
o ir karts nuo karto kažkas kažkur ne vietoj pasistengia.... 4u.gif
noriu namo, labai pavargau šią savaitę.... taip norėčiau savaitgaly smegenys pravedint, gal kur į gamtą g.gif orą gerą žada...gal dar yra norinčių ? ir pasiūlymų g.gif biggrin.gif
Atsakyti
mes su MB pas jo tėvus, teisingiau gal labiau pas mb sesers vaikus. MB sesuo su vyru nori skirtis, tai ten dabar lakstymai po Vokietiją ir t.t, o vaikai gyvens pas MB tėvus. Tai prablašyt norim vaikus.

Pasiimsiu fotoaparatą, trikojį ir distancinį, lygtais vakare nebeturi būt debesų, bandysiu pirmą kart fotografuoti žvaigždes g.gif kaži ar kas pakenčiamo išeis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2015 10 23, 15:05)
Ruste, gal mažai būni namie ? ...manoi Birbė jei užtrunku būtinai padaro balą šalia...jei dėžutė nešvari ( ji per parą sisioja 3-4 kart) nors valau 1 kart ryte, vakare 2 kart..., tai žėk dar ir rimtą reikalą šalia padaro.....

Būnu beveik visada, na dabar čia tiks ligoninė/sanatorija/namai maratonas. Einu pati į wc ir kas kartą žiūriu kas pas katinus dedasi. Nu švaru tenai. Esmė ta, kad jie ne nuolatos ten daro, kur nereikia, taip pagal užplaukimą. Nes tikrai stebėjom ar eina į boksą - visi trys puikiai eina, išsitenka ir padaro ten ir kasa dar pusvalandį... vadinasi wc kaip ir tinka.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2015 10 23, 15:55)
vadinasi wc kaip ir tinka.

...tavo dar jaunikliai, tai nežinau, pas mane Bučkis mėgsta "bajarius"...bet mes viską nurašom senatviniam marazmui smile.gif

Beje ryt KS 3-čiasis gimtadienis savavališkai kviečiu kaunietes susiskambinus aplankyti prieglaudėlę.....o gal kas kokią dovanėlę suorganizuos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diinka: 23 spalio 2015 - 15:19
QUOTE(Nikuna @ 2015 10 23, 13:42)
Labukas,
ar manęs pasiilgot  biggrin.gif  aš Jūsų labai  wub.gif

Nikuna bigsmile.gif kaip tik galvojau kad ilgokai nesirodai smile.gif kaip nauja darbo aplinka? Ar sklandžiai įvyko persikraustymas? smile.gif
Šponkiuk - būtinai parodyk ir mums žvaigždes rolleyes.gif
Aš sau nusimačiau gulėjimo ir pasyvaus poilsio savaitgalį ax.gif atidirbau sirguliuodama tai dabar griūsiu ant sofos, katinais apsikaišysiu ir iki pirmadienio tingėsiu smile.gif
Dėl tuoletinių bajerių tai sunku būna kartais supaisyti kas į tas gauruotas galvas šauna. Grikis buvo man pradėjęs varyt pro šonus, bet čia gal labiau kad m****vo visu ūgiu atsistojęs ir permy**avo per tūliko kraštą. Kai naujus vonios baldus pagamino ir įvariau katams kakdėžę su bortais, didesniais nei Grikio ūgis, grįžo tvarka smile.gif taip aukštai Grikis nesugeba pavaryti, vistik katinas o ne fontanas biggrin.gif
Atsakyti
Merginos kit1 savaitę manęs nepasigeskit.. Digsiu iš eteriu. pas mus darbe - vet patikrinimas (vėl) ir mokesčių inspekcija iš paskos ... doh.gif doh.gif doh.gif Žodžiu,- iki mergiotės.. susitiksim daug vėliau
Atsakyti