Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai (24)

QUOTE(nute2 @ 2015 11 14, 22:51)
rusma, linkiu, kad operacija padėtų ir šunelis pasveiktų.
O kaip dėl LED lempų garantijos? Juk kažkokia garantija turi būt ir jei per metus sudegė, tai ar grąžina pinigus?

ačiū.

Vilniečiai svetimus produktus taisyti atsisakė. Man jas reikėtų vežti į Kauną, o ir tai neaišku, ar kažkas iš to gautųsi. Nes tai nėra vienas produktas, jų daug - lempos, šviestuvai, laidai, jungikliai. Ten gi visa sistema. Įrodinėk, kad buvo gerai sumontuota, tinkamai eksploatuota ir sugedo ne dėl mano kaltės. Būtų paprasta išardyti ir nunešti - būčiau pabandžius. Bet kai tokie kryžiaus keliai, pradedant nuo to, kad ardyt stelažą norint nuimt su šviestuvais, pakalbėjau su konkurentais vilniečiais, davė žmonės draugiškai suprasti, kad nieko nebus, tai kažkaip ir nieko nedariau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 15 lapkričio 2015 - 07:34
user posted image

Vostčnaja Roskoš.Viena iš gražiausių veislių, tik skrotelė didoka ax.gif Lapai baisūs po visokios chemijos.Šiandien dar jaunimėlis gaus previkiūro.Ne visi, kai kurie laikosi šauniai, yra keliolika kur jau ant ribos.Bandyminiai triušiai bus.

Purpliukas super veislė, visą vasarą buvo žieduose.O ir šiaip toks kompaktukas.

Dėl garantijų tai iš vis neverta prasidėti.Ten pas juos taip viskas apgalvota, kad vartotojas visada kaltas liks.Nebent tie daiktai dėžėse gulės nenaudojami. irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 11 15, 09:25)
user posted image

Vostčnaja Roskoš.Viena iš gražiausių veislių, tik skrotelė didoka ax.gif Lapai baisūs po visokios chemijos.Šiandien dar jaunimėlis gaus previkiūro.Ne visi, kai kurie laikosi šauniai, yra keliolika kur jau ant ribos.Bandyminiai triušiai bus.

Purpliukas super veislė, visą vasarą buvo žieduose.O ir šiaip toks kompaktukas.

Dėl garantijų tai iš vis neverta prasidėti.Ten pas juos taip viskas apgalvota, kad vartotojas visada kaltas liks.Nebent tie daiktai dėžėse gulės nenaudojami. irnesakyk.gif

Papildyta:
Atsiprasau,jau kazka pridirbau doh.gif

Silvija,sveikinu su pasirodymu Seimininkeje 4u.gif 4u.gif 4u.gif Labai saunu thumbup.gif Gal po tokio straipsnio atsiras daugiau tokiu,kurios prisijungs prie strepsu ar sanpauliju myletoju g.gif Smagu,kai yra bendraminciu...
Atsakyti
Kuriame Šeimininkės nr straipsnis buvo? Ir aš noriu paskaityti. O strepsininkių ir sanpaulisčių yra nemažai, tik reta kuri taip gali apsišviesti.Man tai būtų nedrąsu.
Atsakyti
Aha, mačiau ir aš, Nr.46. Šaunuolė Silvija.
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 11 14, 16:27)

Hugo Boss, visai gražus išmargintas mėlyniukas smile.gif

Ir man patiko, vienas paskutiniųjų užsiregistravusių žiedų biggrin.gif
user posted image

Labai apmažinau gėlynus, net vieną stovą išardžiau. Bet sanpaulijų lapų vistiek prisimerkiau doh.gif , kad pavasarį nereikėtų gailėtis.

fotkių neapsimokėjau, 2015 metus išsisaugojau taip http://auginugeles.b...eotokarpai.html
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2015 11 15, 16:25)
Labai apmažinau gėlynus, net vieną stovą išardžiau. Bet sanpaulijų lapų vistiek prisimerkiau doh.gif , kad pavasarį nereikėtų gailėtis.

lotuliukas.gif Aišku, ką čia žinai kokie norai pavasarį bus mirksiukas.gif
Aš tai stipriai pervertinau savo galimybes vietos atžvilgiu, taip kad teks pavasarį nemažai išdalinti. Palangės užimtos, o sanpaulijų lapų krūva, kurie dabar telpa vienoje dėžėje, vaikuojasi doh.gif Juk reiks kažkur padėti kai ateis laikas išsodinti vaikus. O kur dar strepsų fragmentai doh.gif

Visai gerą nuotraukų talpyklą radai 4u.gif Reiks ir man tokią užsivesti smile.gif
Atsakyti
Web щf Intrigue
user posted image

Šarmel
user posted image

Justa
user posted image

DS-Riušelje
user posted image

Maiskaja Akvarel
user posted image
Atsakyti
Gražiais žiedeliais pasipuošusi palangė 4u.gif garbaniukai labai mieli wub.gif
Atsakyti
kaip pas jus dar taip zydi.. pa mane jau miegui susiruose biggrin.gif gal tamsu pas mane..
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2015 11 18, 09:41)
kaip pas jus dar taip zydi.. pa mane jau miegui susiruose biggrin.gif gal tamsu pas mane..

nemanau - tiesiog čia jauni augalai - starteriukai, už tai ir žydi. Ne tamsume, o dienos ilgume esmė. Bet jaunuoliai gana dažnai žydi ir rudenį, per vasarą jėgas sukaupę.
Atsakyti
Kelis ziedus vis dar turiu:
user posted image

O va šitą be galo pamėgau, nors iš pradzių atrodė per paprastas ir nesimpatiškas smile.gif
user posted image
Atsakyti