Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai (24)

Labai gražu, gražiai nuaugę strepsiukai 4u.gif
Gaila maniškis DS-Chrustalnoje Kruževo neišgyveno... O Blue Frills man irgi patinka, kaip tik jis man toks nepaprastas, žiedukai nedideli bet labai gražūs.

Maniškiai labai nenori augintis lapų g.gif Gal pavasarį atkus...
Atsakyti
Turbūt jau paskutinis žiedas šiais metais g.gif
user posted image
Atsakyti
Oho kokio margumo, ne kiekvienas dailininkas sugebėtų taip nuspalvinti wub.gif
Atsakyti
grazus,bet kvailas papugiukas Ruda biggrin.gif sunkiai auga lapai,praktiskai nenori augint,trumpi ziedkociai.

user posted image

Atsakyti
Parodė žieduką Halter Skelter, truputį pagailėjo brūkšnelių, bet kai pirmam, tai gana ir tiek smile.gif Gerklytė gražiai geltona, tik nuotraukoje neišryškėja.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 23 lapkričio 2015 - 10:57
QUOTE(Vidam @ 2015 11 23, 11:56)
Parodė žieduką Halter Skelter

teisinga nuotrauka, ko gero viena iš natūraliausiai atrodančių kiek man teko matyti 4u.gif Na gal kiek tamsesnis gyvas, bet vis tiek - labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

Pasirodau, kad dar nemiegu,Franken Alison, suvargęs, blyškus žiedelis. Normaliomis sąlygomis turėtų bųti didesnis žiedukas ir ryškesnė gerklytė.Patiks, kad tik išlaikyčiau.

O pas mane Ruda elgėsi pavyzdingai, bet lapijos lyg tai norėjosi daugiau.Bet pati dariau klaidą leisdama žydėti, tiek kiek buvo sukrauta žiedų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 23 lapkričio 2015 - 16:18
Halter Skelter--lb. gražus žiedukas: flirt.gif

Kolekcininkė lapus fragmentams dalina tiesiog suplėšydama norimo dydžio gabalėliais, be jokių peiliukų dezinfekavimo rolleyes.gif daug nesukdama sau galvos--fragmentai nepuva, augina vaikus , pagarba jai, aciuks.gif
Fragmentus visada dalinu peiliuku-man taip patogiau, greičiau , niekada peiliuko netryniau spiritais kaip daugumoje info rodo ir siūlo nuo pat pradžių, bet ir fragmentų netėjo į galvą sodinti juos suplėšant

https://www.youtube....h?v=6jjQjbl3kHM

spalva vienodi, skiriasi žiedo forma ir dydžiu
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klivija2: 23 lapkričio 2015 - 19:03
Man Balet gražesnis wub.gif

Pažiūrėjau kad video ilgas, reiks pažiūrėti kai būsiu tam nusiteikusi 4u.gif
Atsakyti
Cezar'is gražesnis, nes gerklytė margesnė.

Ačiū už video, labai įdomu pasisemti svetimos patirties.
Fragmentus karpau, kartais laužau, kai tingiu žikrklių atsinešti, kai tenka vieną augalą išfragmentuoti.Dezinfekantų irgi nenaudoju.Jei auga, tai ir taip auga, jei užeina puvimas, nieko nepadarysi.Šiemet kelios karštos dienos padarė daugiau nuostolių, nei kelios karštos savaitės pernai.
Ir iš viso, kuo mažiau žnojau ir skaičiau, tuo geriau sekėsi irnesakyk.gif

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 11 23, 19:32)
Cezar'is gražesnis, nes gerklytė margesnė.

Na va kaip gerai, jei mums juos atiduotų tai labai gražiai pasidalintume biggrin.gif
Atsakyti
Nemačiau tavo posto.Ale gi pataikyk taip blush2.gif Laukim geriau pavasario, gal naujienų kokių nors bus nematytų neregėtų.Nuostolių turėsiu, tai ir vietos pasilaisvins.
Atsakyti