Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai (24)

user posted image

Ar įmanoma iš tokios nekokybiškos foto atsirinkti kas čia.Parašyta Christina.Bet man kyla abejonės.Ten lyg tai tokios geltonos gerklės nėra. Spalva realybėje tokia rašalinė - violetinė.

Labai gražiai visos žydit.O jau DS Čeburaška wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 11 08, 16:39)

Į JL Blue Ray panašu arba į Vizantijskaja Mozaika sportą. Į ką labiau - nežinau.

Šuo susirgo, tai galva visai išsijungus. Gal dar kas ateis kai protas sugrįš doh.gif
Atsakyti
Tuščia jo, to strepso irnesakyk.gif . Kas šuneliui ?Labai užjaučiu, nes ir pati bent du turiu.Jums paprasčiau, vis dėl to sostinė.Lengviau pagalbą rasti.
Atsakyti
DS-Dendi išdykauja smile.gif
user posted image

Bet neilgai, trečiu žiedu ant to pačio žiedstiebio pražydo teisingai smile.gif
user posted image

Rusma, kaip augintinis, suprantu-užjaučiu , pati 2,5 savaites kas antrą dieną tempiau katiną į vet, kliniką perrišimams , mano Maksas vaikšto kur nori, tai kažkur įkišo taip leteną , nuvarė nuo jos kone visą kailį , žaizda atvira mėsa, gydytojai perspėjo kad gresia amputacija, kai prisimenu-drebulys per nugarą pereina, bet šiandienai jau neblogai apgyje, labai dėkinga Buivydiškių klinikos gydytojams už jų pagalbą, jei ne jie nebeturėčiau Makso smile.gif
Atsakyti
DS-Dendi gražus ir išdykaujantis wub.gif

Truputį ir aš paspalvinsiu temą, taip apsiniaukę kad sunku nufotografuoti .

DS-Sova

user posted image

DS-Akvarel

user posted image

Le Giuis

user posted image
Atsakyti
user posted image DS Sofi Ruletovna.Puikiai žydėjo visą vasrą, dabar džiugina paskutiniais žiedais.

Nusiprikau Previkiuro verysad.gif. Dalies jaunimo lapų aprudavo, o dabar matosi kažkas panašaus į puvinį.Jaučia širdis, kad nepadės, bet negaliu pasiduoti taip paprastai.Toks dabar durnas laikas, fragmentai nelabai išsivaikuos be papildomo apšvietimo.Jo pas mane ir nėra. blush2.gif

Visiškai ne temon.Rusma, kaip šunelis laikosi ?
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 11 13, 20:44)

Visiškai ne temon.Rusma, kaip šunelis laikosi ?

padarėm viską, ką buvo galima, t.y. operaciją, kurios sėkmei nei 50 proc. nedavė. O dabar tai tik laikas mums teisėjas - arba pasveiks, arba liks neįgali. Matyt toks mano likimas, kad antras taksiukas su šita baisia liga - stuburo išvarža, nuo kurios kojas paraližuoja ir skausmai siaubingi cray.gif
Atsakyti
Didžiulė užuojauta console.gif Taksiukai specifinė veislė.Bet kokiu atveju laikykitės.O gal pateksite į laimingųjų sąrašą. Su taksiuku Vėjuku linkim sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 11 14, 06:35)
Didžiulė užuojauta  console.gif

ačiū labai, mes stengsimės. Kažkaip jau susitaikėm su viskuo - svarbu, kad gyva, Vokietijoje galima ratukus užsakyti ir tokie nevaikštantys šuniukai gyvena. Vieną augintinį pernai praradom, nepadėjo ir operacija nuo skausmų išsivaduot, labai kankinosi, jau senas buvo, gal dėl to. O mergytė visai dar jaunutė ir labai tikimės, kad mums viskas bus gerai.

Lisitėja, mano visi fragmentai ne po lempom. Ir apskritai po lempom tik sanpaulijos. Ir tai tik todėl, kad skrotelės kreivai nenuaugtų, nes po lempom tai jos akivaizdžiausiai gražesnės. Labai nusivyliau dirbtiniu apšvietimu dėl jo nepatikimumo - teoriškai statėm 5 metam ir ant tiek sąnaudas skaičiavom, l. brangios buvo lempos. Ir dariau tam, kad nereikėtų kas pusmetį kaitalioti, nes liuminiscensinės man akvariumuose degdavo 4-5 mėnesius, užknisdavo tas lempas kaitalioti. Tai po metų iš 8 LED, su gamintojo nurodymu kiek valandų dega mano rėžimu tai sudaro 5 metus, liko veikiančios 4 doh.gif Nu tai kur dar kišt pinigus į š... Lėčiau veiksmas vyksta kai diena trumpa, bet vyksta ir be tų lempų.
Atsakyti
Vis pagalvodavau kaip rusmos taksytė jaučiasi. Tikėkimės kad viskas bus gerai ir visai pasveiks 4u.gif Svarbiausiai kad nebeskaudėtų mažiukei...

Kad būtų į temą parodysiu du savo naujokus smile.gif

DS-1182 , visai manęs nesužavėjo. Visai kitokį įsivaizdavau.

user posted image

Hugo Boss, visai gražus išmargintas mėlyniukas smile.gif

user posted image
Atsakyti
visu ziedai nuostabus thumbup.gif
Atsakyti
rusma, linkiu, kad operacija padėtų ir šunelis pasveiktų.
O kaip dėl LED lempų garantijos? Juk kažkokia garantija turi būt ir jei per metus sudegė, tai ar grąžina pinigus?

Visų gėlytės gražios, aš tokių neturiu, tai man patinka. Pas mane tik Split'as baigia žydėt, o visi kiti dar žydi, tik tiek, kad kažkokių naujovių pas mane nėra, visi jūsų matyti, turėti.
Purple Peppered žydi nuo pavasario be perstojo. Kompaktiškas, nedaug vietos užimantis strepsas
user posted image
Atsakyti