QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 11 14, 06:35)
Didžiulė užuojauta
ačiū labai, mes stengsimės. Kažkaip jau susitaikėm su viskuo - svarbu, kad gyva, Vokietijoje galima ratukus užsakyti ir tokie nevaikštantys šuniukai gyvena. Vieną augintinį pernai praradom, nepadėjo ir operacija nuo skausmų išsivaduot, labai kankinosi, jau senas buvo, gal dėl to. O mergytė visai dar jaunutė ir labai tikimės, kad mums viskas bus gerai.
Lisitėja, mano visi fragmentai ne po lempom. Ir apskritai po lempom tik sanpaulijos. Ir tai tik todėl, kad skrotelės kreivai nenuaugtų, nes po lempom tai jos akivaizdžiausiai gražesnės. Labai nusivyliau dirbtiniu apšvietimu dėl jo nepatikimumo - teoriškai statėm 5 metam ir ant tiek sąnaudas skaičiavom, l. brangios buvo lempos. Ir dariau tam, kad nereikėtų kas pusmetį kaitalioti, nes liuminiscensinės man akvariumuose degdavo 4-5 mėnesius, užknisdavo tas lempas kaitalioti. Tai po metų iš 8 LED, su gamintojo nurodymu kiek valandų dega mano rėžimu tai sudaro 5 metus, liko veikiančios 4

Nu tai kur dar kišt pinigus į š... Lėčiau veiksmas vyksta kai diena trumpa, bet vyksta ir be tų lempų.