Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai (24)

Jei reikia statistikai, tai pasiaukosiu.Dabar visi supras kokio lygio mano nuglušimas. blush2.gif
Patalpoje pagrindas streptokarpai.Jų maždaug 330 veislių.Sarašas nėra tikslus, nes turėjau netekčių.15 orchidėjų, 7 pelarginijos.30 kambarinių augalų, tai kolerija,gebenės,papartis ,chlorofitai, skindapai, antiuriai,stromantė, eucharis, vėzdūnė.Lauko augalų neskaičiuoju, tikrai bus apis 400 šimtus.Čia ir kaimo augalus priskaičiavau.Ir dar vandens lelijas.Gal kokios 7, jei išliks visos.

Augalai man malonumas ir meditacija.Gyvenu tik su mama, mažų vaikų nėra, tai galiu sau leisti durniuoti.Kulinarija nesidomiu ax.gif Dar turiu du šunis ir katiną.Gyvenu name ir turiu kaimelį.Taip, kad mažai nepasirodo. doh.gif Darbas su augalais nesusiijęs.
Diagnozė aiški , gobšumas ir proto stoka.Normalus žmogus neužkraus visos pirkios vazonais. lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Wėtra @ 2015 12 01, 15:22)
nu biški liūdesys apėmė  verysad.gif 

nieko sau naujienos. Tikrai liūdesys - ir kam taip žiauriai sad.gif
Atsakyti
Pasirodo aš dar visai normali irnesakyk.gif

Tikrai Wetra, kodėl tokie dideli pokyčiai g.gif Nors kai pagalvoji, tai apie dvidešimt strepsų pats tas 4u.gif
Atsakyti
Vaje,Wėtra, doh.gif kaip žiauru.Bet pačiau geriau matyti.Juk pradeda varginti tokie kiekiai. O jei dar nori kur pavažiuiti pailsėti, tai iš vis bėda doh.gif
Atsakyti

Patalpoje pagrindas streptokarpai.Jų maždaug 330 veisliu.
Diagnozė aiški , gobšumas ir proto stoka.

ohoho!!! Tai bet kur tokia armija surikiuoti!?!

Diagnoze aiski, bet nepiktybiska!!! 😆
Atsakyti
user posted image

Žygimanta, ši foto specialiai tau, kitos jau matė blush2.gif

Šių metų pavasaris , augaliukai sunešti į vieną vietą, kad mamai nereikėtų lakstyti po visą namą, paruošti mano atostogoms.Visi geria patys, stovi ant fitilio.Ir tai dar ne vis čia suneštii.Kai streptokarpai užkariauja širdį, nėra jokio skirtumo ar turi 290 ar 310 veislių.Kol yra iki 100 tai atrodo daug. lotuliukas.gif O paskui norisi dar daugiau.Šiandien peržiūrinėjau fragmentus, tai besišaknijančių gal 80 veislių.Kol kas esu rami,lyg ir nieko nenoriu.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 12 01, 20:50)
user posted image

Žygimanta, ši foto specialiai tau, kitos jau matė blush2.gif

Šių metų pavasaris , augaliukai sunešti į vieną vietą, kad mamai nereikėtų lakstyti po visą namą, paruošti mano atostogoms.Visi geria patys, stovi ant fitilio.Ir tai dar ne vis čia suneštii.Kai streptokarpai užkariauja širdį, nėra jokio skirtumo ar turi 290 ar 310 veislių.Kol yra iki 100 tai atrodo daug. lotuliukas.gif O paskui norisi dar daugiau.Šiandien peržiūrinėjau fragmentus, tai besišaknijančių gal 80 veislių.Kol kas esu rami,lyg ir nieko nenoriu.

As apakusi!!! Taip ir tiek jokiu galimybiu nebutu laikyti!!! Vyras berazume isvadintu, katinas patikrintti fitilius, i mazasis palaistytu pagal savo sugalvojima! Grazu tik paziureti! As va, jau 19 ju turiu, ir tai mastau kur juos patogiai ikurdinti. ;-)
Papildyta:
Pas Jus, kaip i muzieju!!! Reikia vesti ekskursijas su mokymais! Verslo nisa!!!
Atsakyti
Verslo nišos čia nėra ir niekada nebus.Jūs pasižiūrėkit kokiomis kainomis parduoda, kad ir DS serijos strepsiukus(ar fragmentus), ir kokiomis kainomis pardavinėja mūsų merginos.Čia Lietuva, čia viską stengiamasi įsigyti po pigiaja.Aš ir pati negalėčiau mokėti už augalą 100 eu.Kai rimčiau pradėsite domėtis augalais, pamatysit visą virtuvę.
Atsakyti
Oho, Lisitėja thumbup.gif

Sumažinau strepukų iki minimumo, nes...na tiesiog-toks gyvenimas...
Bet be strepukų aš dar turiu ritlenių, chiritų, kohlerijų ir, ir sanpaulijų wub.gif ir dar visokio gėrio ax.gif
Parodysiu, kokį strepuką norėč susigrąžinti biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 12 01, 21:32)
Verslo nišos čia nėra ir niekada nebus.Jūs pasižiūrėkit kokiomis kainomis parduoda, kad ir DS serijos strepsiukus(ar fragmentus), ir kokiomis kainomis pardavinėja mūsų merginos.Čia Lietuva, čia viską stengiamasi įsigyti po pigiaja.Aš ir pati negalėčiau mokėti už augalą 100 eu.Kai rimčiau pradėsite domėtis augalais, pamatysit visą virtuvę.

Tai jau suprantu, kad viskas, kas su vardu, kainuoja, tai galioja streptokarpams, sanpaulijoms, viedienems, pelargonijoms, brugmansijoms, kalijimoms, kt gelems. Jei pirkti is tiekeju, kainos nemenkos, plius siuntimo islaidos, kt. Bet! Yra proto ribos ir mes nesame tokie turtingi, kad svaistytume pinigus. Uztat ismokstame pacios isauginti, ispuoseleti gelytes. O uzsienietes to nenori ir negali, o kam, jei gali nebrangiai nusipirkti, lyginant su atlyginimais. Numire gelyre, perki kita. O musu rankos stebukladares! Mes darom viska pacios!!! Bet ne apie tau! Juk ziedai dziugina sirdi!
Atsakyti
Labai įdomi Wėtros parodyta veislė, nei matyta, nei girdėta.

Atsakyti
Na jei Rusmai nematyta, tai netektį atstatyti be šansų doh.gif Aš tyliai sau galvojau, kad pas pačias kiečiausias kolekcionieres bus.Žiedas efektingas.Ir pati nepraeičiau pro šalį, norėčiau tokio wub.gif
Atsakyti