Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai (24)

QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 12 02, 08:01)
tai netektį atstatyti be šansų doh.gif

pas rusus tik googlas randa - iš ten iškrapštyti šansų nėra. Panašu, kad ir žydėjimo potencialas labai didelis. Žodžiu, veislė labai įdomi, bet...

o aš panašu, kad Helter Skelter sportuką turėsiu. Gal, kad toks vėlyvas, bet be fantazy. Visgi gerai, kad nežydėjusių į pasaulį nepaleidau, jautė mano širdis, kad jie irgi sportuoja...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 02 gruodžio 2015 - 07:15
bet kokios kolekcijos pas jus merginos, ohoho, saunuoles jus.
Atsakyti
Ruffled Rose buvo iš Kaliningrado, bet ta mergina irgi jau neturi verysad.gif
Atsakyti
user posted image Aš žiemos miegu dar nemiegu.Pirmasis Kitty žiedelis.O jūs, jau miegat? mirksiukas.gif
Atsakyti
nemiegam,dar turim ziedeliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 12 06, 18:18)
Kitty

Labai patinka šita veislė - patenka tarp 3 šiemet man labiausiai įstrigusių į dūšią naujokų.

Nemiegam. Iki naujų dar nemiegam, o po naujų jau nemiegosim lotuliukas.gif
Atsakyti
Vis spalvinat temą žiedais thumbup.gif .
Pas mane kaip niekad ramybė- tik lapai. Gal, kad starterių nėra-visi seniai. Nors kelis žiestiebius turėjau, bet taip ir neužaugino žiedų, sunyko g.gif
Keli sanpaulijų žiedeliai žiba...

Visgi neatsilaikiau. Nors kiek kartų pažiūrėta ir nueita. Iš parduotuvės parsitempiau pora gloksinijų blush2.gif Kita tamsi violetinė, su vienu išsiskleidudiu paglamžytu žiedeliu.

user posted image
Atsakyti
O pas mane štilis biggrin.gif Pelargonijos miega, glioksinijos miega ir strepsai galima sakyti miega. Žydi porą sanpaulijų ir porą orchidėjų smile.gif Vienu žodžiu ilsisi, tik tiek kad man laistyti vis tiek reikia:)
Atsakyti
grazus dzuke tavo gloksiukas wub.gif merginos kodel taip tylu,vangu,paplepet smagu juk saltom ziemos dienom,as skaitinejau rusu forumus,tai ten ruskes gloksem nuima seklas ir pardavineja,aisku jau veislines negaunas,bet sau del ivairumo grazu,ir perka,idomiai ten,pas musu tokiu dalyku neteko girdet,ir isvis nera tokiu entuziasciu,kaip ten,gal vienetai pas musu,na bet ten salis plati,kas ta lietuvele,kelios babulkos biggrin.gif kaip strepsai,manieji keletas zydi,starteriai keli su pumpurais,ds monets garden,va idomu tas butu,ar sportas,ir ant kiek ta veisle sportuot linkus smalsu,gal tures jegu dar prazydet g.gif o ds maxaon zydejo gerai,o dabar du ziedai prazydo sportu blink.gif lisiteja,tau rasiau i az,bet tylu,gal negavai,kazkokie trikdziai unsure.gif vidam,kas tau zydi,parodykit ka nors blush2.gif
Atsakyti
Ne, Silvija, jokios tavo žinutės neradau g.gif Nejaugi taip SM durniuoja?
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2015 12 09, 11:57)
vidam,kas tau zydi,parodykit ka nors blush2.gif

Žinok tikrai neturiu ką parodyt. Maniškiai ilsisi, net ir starteriai nesiruošia žydėti. Pavieniais žiedukais tebežydi visi rodyti, net peržiūrėjau : Le Giuis, Barwa Indii, DS-Akvarel, Harleqiun Lace, Hototogisu, DS-Koldovskaja Noč ir Halter Skelter tebežydi tas vienintelis pirmas žiedukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 09 gruodžio 2015 - 13:28
taip,lisiteja rasiau,tik atsakymo jokio schmoll.gif man tai prasideda sanpauliju zydejimas,daug su pumpuriukais,noreciau kas nors tas ds monets garden prazydetu blush2.gif
Atsakyti