vaiduokliuke,svajone lik sveika
jau iskeliaus i naujus namus,rado seimininke
Tai va kas nugriebė vaiduokliukės svajonę 
O mano namuose štilis...nėra jokių norų
O mano namuose štilis...nėra jokių norų
vidam,tokia jauna ir jau nieko nenori
nu jau...
QUOTE(silvija72 @ 2015 11 27, 16:54)
vidam,tokia jauna
Ačiū už komplimentą
Kaip stebuklingai žydi pas Kliviją
DS Ognivo įspūdingas, nors gyvai nemačiau.O kur DS Zelionaja Boroda žalias apvadas?Vien dėl jo fragmentą vaikuoju, ar čia jis išdykauja kaip koks Cartier?
DS Ognivo įspūdingas, nors gyvai nemačiau.O kur DS Zelionaja Boroda žalias apvadas?Vien dėl jo fragmentą vaikuoju, ar čia jis išdykauja kaip koks Cartier?
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 11 28, 20:27)
.....O kur DS Zelionaja Boroda žalias apvadas?Vien dėl jo fragmentą vaikuoju, ar čia jis išdykauja kaip koks Cartier? 
Mergaitės, strepsiukai jums sako
Panašiai kaip ir pas Carter apvadas ryškiau matosi ant senesnių žiedų, žiedlapių krašteliai lenkiasi į vidų, apvadas bordo-pilkos -žalios spalvų mišinys , rudenį apvadas ryškesnis, neblunka, karštą vasarą per kelias dienas išblunka- įsilieja į geltoną spalvą, tampa rausvu
Papasakosiu, koki stebukla patyriau, pamaciau!!! Ogi siandien pastebejau, kad mano bandymas isaknydinti streptokarpo gulscia lapa pavyko!!! Pamaciau maziukus maziukus stepsuukus vaikukus, mazycius lapiukus!!! Dziaugsmas neispasakytas! O juk ruduo, mazai sviesos, tai mano pirmasis "blynas", ir jis pavyko!!! Pasidaljnkite patirtimi, kaip auginti strepsiuku vaiku darzeli, kk vengti, ar kaip lepinti?
Sveikinu sulaukus pirmųjų vaikučių.Nuostabus jausmas
.Linkiu juos sėkmingai užauginti.
Sveikinu susirgus strepsialige
.Čia vienas iš pirmųjų požymių.Paprastai liga žaibiškai progresuoja. Labai smalsu kokia veislė apsivaikavo.
Sveikinu susirgus strepsialige