Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai (24)

vaiduokliuke,svajone lik sveika cray.gif jau iskeliaus i naujus namus,rado seimininke mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Vidam,2015 11 27, 12:28]
Graži spalva wub.gif Tai pradžiugink vaiduokliukę mirksiukas.gif jei jos svajonė tai turi išpildyti juk artėja Kalėdos 4u.gif

O kad taip ir issipildytu svajone wub.gif Gal net ir anksciau,kad ir gimtadienio proga mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi, laukiam laukiam, mes gelyciu laukiam!!!
Atsakyti
Tai va kas nugriebė vaiduokliukės svajonę biggrin.gif

O mano namuose štilis...nėra jokių norų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 27 lapkričio 2015 - 16:10
vidam,tokia jauna ir jau nieko nenori biggrin.gif nu jau...
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2015 11 27, 16:54)
vidam,tokia jauna

Ačiū už komplimentą hihihi.gif
Atsakyti
DS-641
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Klivija, nuostabu!!!
Atsakyti
Kaip stebuklingai žydi pas Kliviją thumbup.gif

DS Ognivo įspūdingas, nors gyvai nemačiau.O kur DS Zelionaja Boroda žalias apvadas?Vien dėl jo fragmentą vaikuoju, ar čia jis išdykauja kaip koks Cartier? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 11 28, 20:27)
.....O kur DS Zelionaja Boroda žalias apvadas?Vien dėl jo fragmentą vaikuoju, ar čia jis išdykauja kaip koks Cartier? g.gif

Mergaitės, strepsiukai jums sako aciuks.gif

Panašiai kaip ir pas Carter apvadas ryškiau matosi ant senesnių žiedų, žiedlapių krašteliai lenkiasi į vidų, apvadas bordo-pilkos -žalios spalvų mišinys , rudenį apvadas ryškesnis, neblunka, karštą vasarą per kelias dienas išblunka- įsilieja į geltoną spalvą, tampa rausvu rolleyes.gif šios veislės jauni žiedai man neįspūdingi--susiglamžę, kreivi-šleivi, bet toliau augdamas žiedas keičiasi--gražėja , pilnai atsiveria, ryškėja apvadas, žiedai laikosi tikrai ilgai, truputį mažesni už DS-Kalachari smile.gif
Atsakyti
Papasakosiu, koki stebukla patyriau, pamaciau!!! Ogi siandien pastebejau, kad mano bandymas isaknydinti streptokarpo gulscia lapa pavyko!!! Pamaciau maziukus maziukus stepsuukus vaikukus, mazycius lapiukus!!! Dziaugsmas neispasakytas! O juk ruduo, mazai sviesos, tai mano pirmasis "blynas", ir jis pavyko!!! Pasidaljnkite patirtimi, kaip auginti strepsiuku vaiku darzeli, kk vengti, ar kaip lepinti?
Atsakyti
Sveikinu sulaukus pirmųjų vaikučių.Nuostabus jausmas tongue.gif.Linkiu juos sėkmingai užauginti.
Sveikinu susirgus strepsialige mirksiukas.gif.Čia vienas iš pirmųjų požymių.Paprastai liga žaibiškai progresuoja. Labai smalsu kokia veislė apsivaikavo.
Atsakyti