Labai tingiu fotografuoti, bet šitas garbanotas išverstakailis prikalbino. Reteniena, net Jenikejevas kažkodėl nepasirūpino pas save įtraukti. Gal galvojo, kad nevertas dėmesio, bet man įdomesnis pasirodė už jo analogiškus fantazeinikus su vardais, ir auga labai gerai, ir labai jauni žydi, ir sportai gražūs - bordo spalvos pilnavidurės rožytės. Jūsų dėmesiui DS 1313.

Gal ir įdomus, bet man negražus
Atrodo kaip peržydėjęs.

Gal ir nusišnekėsiu, bet man sportukas būtų gražesnis.
Gal kažkiek panašus Į DS Mocherovy Cvetok. Kažkodėl kabina jinai, kuo toliau ,tuo labiau kabina įsigyti.

Gal kažkiek panašus Į DS Mocherovy Cvetok. Kažkodėl kabina jinai, kuo toliau ,tuo labiau kabina įsigyti.
labai idomus egzempliorius
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 01 05, 20:25)
Man pūkuotais lapais sunkiai sekasi ir padauginti, ir šiaip auginti, lapai negražūs būna nesuprasi nuo ko ir pūti mėgsta. Tai Mocherovyj cvetok pagal lapus yra pūkuotis. Yra pas mane gal kokie 2-3 maži vargani vaikiukai kažkur daigyklose, bet ar aš juos užauginsiu tikra nesu. DS Venec tvorenije panašus, ir neaugina jis tų baisių ar gražių piestelių kaip Jenikejevo foto, ir šiaip veislė mano nuomone vieni pliusai.
Papildyta:
QUOTE(b.kite @ 2016 01 06, 20:57)
labai idomus egzempliorius
ačiū

taip,su pukuotais lapais kosmaras,pradedant ds pysnaja krasa,ta padaugint l sunku,bent jau man
baigiant naujomis ds veislemis
ds zolotoj kliucik ant kiek grazus ziedai,ant tiek kvailas augalas,kaip ji paaugint neikertu

QUOTE(silvija72 @ 2016 01 07, 12:30)
ds zolotoj kliucik ant kiek grazus ziedai,ant tiek kvailas augalas,kaip ji paaugint neikertu 

aš jau n metų neįkertu, taip kad... man geriau augint tuos, kurie auga, net jeigu jie ir negražūs (

matyt auga tik jenikejevo siltnamiuose,kitaip nezinau,ne po lempom neauga,ir niekas netinka.

Ir mano žiopliukai pradeda žydėti, pumpuriuotis. Net persodinti nespėjau...reiks persodinėti niekur nedingsi.Ko jie šiemet taip anksti bunda, gal kad dažnai perdžiovindavau

QUOTE(silvija72 @ 2016 01 07, 15:13)
matyt auga tik jenikejevo siltnamiuose,kitaip nezinau,ne po lempom neauga,ir niekas netinka. 

Enikejevas strepsius laisto tik osmosiniu vandeniu iš bačkos prijungtos prie sistemos, va

https://www.youtube....s...BjW&index=3
Jo šiltnamis - ištisas meno kūrinys

https://www.youtube....v4yBKhsRgWoDBjW
Silvija, Zimneje Solnce

tai ir pas mus yra ir osmosinių filtrų, ir distiliuoto vandens pirkt.
O burės labai fainos - ačiū už jas, kažkaip nebuvau dėmesio atkreipus - turėjau kitokių idėjų, kaip šešėlinti, bet čia akivaizdu, kad pigesnis variantas... Bet be kondicionierių vis tiek neišgyvens ir po burėm. O čia ir prasideda visas smagumas - pas juos gal elektra pigesnė, o pas mus - prisimenu pernykštę vasarą ir...

Man tai kitas dalykas nuostabą sukėlė - va šitaip pasišvaisčius vandeniu net ir ant strepsų, jau nekalbant apie sanpaulijas, pas mane tikrai galas pareitų - netyčia į skrotelę pataikau ir tai kartais tragedija baigiasi - o čia viskas liejasi laisvai
https://www.youtube....I...BjW&index=5