Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai (24)

Silvija kas nutiko, negi koks mylimas strepsius numiro ?

Aš pradėjau saviškius persodinėti. Vakar sanpaulijas persodinau. Kai buvo ant palangės nesimatė kad taip smarkiai paaugo per žiemą. Tiek jų daug doh.gif Šiandien užsiimsiu strepsais nes pradėjo augti kaip pasiutę. Pailgėjusios dienos daro savo, nežiūri tavo norų- ar tingi ar ne pareiga šaukia biggrin.gif

rusma jau šiandien pas mus plius vienas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 01 25, 11:09)

rusma jau šiandien pas mus plius vienas  g.gif

aha, tik aš nuo vakar nukirsta gripo sad.gif. Žiauriai aukšta temperatūra ir absoliučiai be sveikatos.
Atsakyti
rusma, sveikatos balionėlių 4u.gif 4u.gif 4u.gif Sako bjaurus šiemet gripas, būtinai reikia išsigulėti. Susirašysim kai pasveiksit 4u.gif
Atsakyti
mano dukrytei labai bloga,guldau i ligonine cry.gif del jokio strepso taip nepergyvenciau
Atsakyti
Silvija console.gif
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2016 01 25, 11:39)
mano dukrytei labai bloga,guldau i ligonine cry.gif del jokio strepso taip nepergyvenciau

Sveikite greiciau, nepasiduokite ligoms ir kitiems brudams.
mamai stiprybes, dukrytei linkiu sveikatos
Atsakyti
Sveikatytės Rusmai 4u.gif Labai šiemet bjaurus gripas, man tempos nebuvo, bet gerklės skausmas koks doh.gif

Aš irgi jau judu, kai kuriuos vaikučius atskyriau nuo motininio lapo, gal per drėgna, nes lapas pradėjo puvinėti.Mažoki dar, bet ne kur dėsis , turės augti.
Atsakyti
Sveikatos sergančioms 4u.gif

Pradedu metus DS'siukais smile.gif
user posted image
Atsakyti
Na va kaip smagu,sezonas atidarytas wub.gif pagyvės tema smile.gif
Atsakyti
labai grazus ziedukai dzuke,nejaugi cia dabar tau zydi? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2016 01 26, 08:51)
......nejaugi cia dabar tau zydi? unsure.gif

Taip, vieninteliai žvalgai biggrin.gif Nors ir gruody kitų veislių pora žiedelių turėjau.

Radau nuotrauką gal užpraeitų metų, tai vasario vidury jau kiek žydėjo blink.gif , šiemet nieko panašaus nebus schmoll.gif , gal kad visi atidalintų skrotelių- sEniai. Šiaip daug turėdavau jaunų, rudenį su pirmu žiedu startavusių augalų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 26 sausio 2016 - 10:41
Pas mane irgi po vieną vis žydėjo. Dar dabar Gaucho žydi nors jau į pabaigą. Toks žieminis žydėjimas kai po vieną ar porą žiedelių išskleidžia man nesiskaito schmoll.gif Dabar kai persodinu, tai pasirodo kad seniai be užrašų, kadangi kai žydėjo buvo aišku kas kur, o be žiedų man visi vienodi. Teks laukti kol pražys. Aš irgi peržiūrėjau nuotraukas, tai net nesitiki kad tokia graži palangė buvo biggrin.gif
Atsakyti