Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai (24)

QUOTE(Vidam @ 2016 01 26, 11:06)
Toks žieminis žydėjimas kai po vieną ar porą žiedelių išskleidžia man nesiskaito  schmoll.gif 

Man skaitos rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
Ligoniukai smile.gif gydykitės antioksidantu-vandens peroksidu 3 procentų ir gerkit 7,2-7,4 rūgštingumo vandenį ( pasigaminti patiems, man skanus, patiko ) rolleyes.gif
https://www.youtube....h?v=JJrUgONPzlU

Kaip pasigaminti vandenį 7,2-7,4 rūgštingumo
https://www.youtube....h?v=9aULFHlKfMM

Kodėl reikia gerti tik tokio rūgštingumo vandenį
https://www.youtube....h?v=eLNB3Mwl4a4

QUOTE(dzūkė @ 2016 01 25, 21:46)
Pradedu metus DS'siukais  smile.gif

DS-Gavaiskaja Večerinka wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klivija2: 26 sausio 2016 - 15:19
na merginos rodykit kas jau ka turit pardavimui biggrin.gif salciu neber galima bus siustis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 01 25, 21:06)
....., kai kuriuos vaikučius atskyriau nuo motininio lapo, gal per drėgna, nes lapas pradėjo puvinėti.Mažoki dar, bet ne kur dėsis , turės augti.

kažkaip pradėjau iš karto nepersodinėti--negelbėti mažų vaikučių jei fragmentas supuvo, jei imanoma tiesiog puvimą vis pakerpu, jei fragmentas visai supuvo -sudžiuvo ištraukiu neliesdama vaikučių, jie auga tame pačiame indelyje toliau, nemiršta rolleyes.gif laiko maža , nieko nespėju blush2.gif
Tiesa, auginu savaip, man taip geriau--kai tik pastebiu ,kad prie fragmento jau lenda vaikučių nosiukai iškarto traukiu iš šiltnamiu, net prakapsčius žemę pirštu, jei matau užuomazgas jau traukiu iš šiltnamio---pora kart prisiskaičius pabandžiau, po to patiko-- mažiau "rudyja " vaikų lapeliai ir patys vaikai auga drūtesni rolleyes.gif
Atsakyti
Klivija drinks_cheers.gif , labai taikliai pasakyta - rūdyja. Mano ūkelyje tokia problema.Tik kažkaip nemokėjau įvardinti.Jau kelis ištraukiau iš daiginimo konteiniariuko ir pastačiau šiltnamėlin pas vaikučius.Ten ventiliacija geresnė, neberūdys.Aišku, procesas lėtesnis, bet tikrai užaugs, aš niekur neskubu irnesakyk.gif
Atsakyti
Aš tokius fragmentus auginu be šiltnamio, jūs parašėt, kad iš daigyklos-konteinerio perstatėt į šiltnamį, gaunasi vėl po plėvele, pabandykit pora indelių nestatyti į šiltnamį, auginkit atvirai,gal patiks, jiems jau nereikia tokios drėgmės, Jie truputuką lėčiau augs, bet bus tokie ""drūtai- stori"" rolleyes.gif
Atsakyti
Šiandien atėjo siuntinukas su užsakytais titnago akmenėliais, vaikai pabandė padaužyti akmenį į akmenį, tikrai daužant pasirodydavo liepsnelė , pasižiūrėsim kaip jis išgrynins geriamą vandenį rolleyes.gif

Vėl temutė keliauja žemyn--tolyn . matyt ir man pravartu prisijungti tik prie skaitančiųjų mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš jokių eksperimentų nevykdau. Naujienų įvairovės nenoriu. Kol kas planuose tik- 4-6 strepsus įsigyt. Taip kad neturiu ką pasakyt blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
O mano planuose strepsių nulis smile.gif Įsigijau achimenių pulkelį ir daugiau nieko nenoriu. Gana... dar ir taip reiks praretinti.
Atsakyti
mano strepsai nusprende,kad ziema jau baigesi,ir pradejo krautis pumpurelius biggrin.gif o pats didziausias pumpuriukas pas ds gavaiskaja vecerinka,o ja nesenai persodinau,ir tada jokio pumpuriuko nemaciau unsure.gif na ziuresim kaip cia bus,ar jums jau kraunasi? blush2.gif
Atsakyti
Mano strepsai durnių volioja, nė kiek nesiruošia pavasariui.Tik džiaugiuosi, kad masiškai nepradėjo užvertinėti šaknų.Po visokių kovų su kenkėjais, pilstymais chemija ir neištobulinta hidroponika jau būtų ne nuostabu. blush2.gif
Tai va,kad senbuvės atsimeta, naujokės tik skaito ir bendrauti su mumis nenori.Jaučia širdis yra besidominčių strepsais naujų žmonių, bet va neišlenda į eterį, vis pogrindyje kaip partizanės.Nors ir aš gal du metus skaičiau ir niekaip nedrįsau prisijungti. blush2.gif Taip, kad lyskit panos lauk mirksiukas.gif
O titnagas nuo ko valo vandenį? Kad naikina mikrobus, kažką girdėjau, bet kad minkštintų tai lyg ir ne g.gif
Atsakyti
lisiteja,o pumpuriuku ar randi jau?nu gal nepabegs jos unsure.gif o tai neliks su kuo bendraut,kad naujokes cia uzsuka ir dingsta,matyt neidomu ar dar kas
Atsakyti