Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hiperfunkcija

QUOTE(maskatukas @ 2016 01 14, 23:30)
Ar pagerejo po sio vaisto?

Kaip nuo šventinto vandens biggrin.gif
Kol manęs neišplovė plazmaferezės, niekas nepadėjo.
Atsakyti
QUOTE(Jolagra @ 2016 01 14, 19:57)
Sveikos, apsilankiau pas Jankauskienę, truko 3 min. pažiūrėjo ar matau, dar su aparačiuku, kuris šviečia ir išrašė dirbtinių ašarų ir Flarex lašų. Net nepasakė kurį laiką lašinti. Tai noriu paklausti gal dar kuri iš jūsų naudoja tuos lašus?

taip naudojau.Kiek man aiskino rajoninis akiu gydytojas, Flarex lasai naudojami akiu raumenu tinimui mazinti.Man asmeniskai siek tiek spaudima nueme. Jie naudojami ne ilgiau kaip dvi savaites, nes labai didina pacios akies akispudi, o tai didina kataraktos atsiradimo tikimybe, bent jau man taip sake.
O va dabar tai jau girsiuos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif Trys menesiai be metizolio- tyrimai normoje , valio thumbup.gif drinks_cheers.gif
O gal dar negaliu girtis g.gif , merginos koki laikotarpi ilgiausiai be vaistu istempet?
Atsakyti
QUOTE(ru_duo @ 2016 01 15, 22:53)

O va dabar tai jau girsiuos  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  4u.gif  Trys menesiai be metizolio- tyrimai normoje , valio  thumbup.gif  drinks_cheers.gif
O gal dar negaliu girtis g.gif , merginos koki laikotarpi ilgiausiai be vaistu istempet?

Mano panaši situacija mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, as be tyrozolio menesi jau gyvenu.
Atsakyti
Sveikutės, anoj temoj man niekas neatsako, tai įlindau šičia biggrin.gif Gal kuriai yra buvusi anksčiau hipofunkcija ir po to rodikliai nusimušė iki hiper? Man dar tikrai ne hiper, TTH 0,8, bet visada buvo hipo ir kažkaip jau geras pusmetis simptomai tokie kaip hiper, va, pasidariau kraujo tyrimus ir TTH numažėjęs blink.gif Nors skydliaukės problemų vaistais nesigydau, sakė, kad dar nereikia, tik stebėti.. Tai galvoju, ar galėjo čia taip būti nuo vaistų nuo depresijos, gal jie kažkaip paveikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2016 01 17, 16:15)
Sveikos, as be tyrozolio menesi jau gyvenu.

Saunuole 4u.gif , palaikymo komanda su tavim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ru_duo @ 2016 01 18, 19:32)
Saunuole 4u.gif , palaikymo komanda su tavim mirksiukas.gif

Lengviau eiti i prieki kai esi ne viena. 4u.gif
Atsakyti
Aš ilgiausiai ištempiau 9 mėnesius be Metizolio. Laikykit špygas, kad nebūtų komplikacijų - po savaitės guluosi pirmam Prednizolono lašinimui. 4u.gif
Deraramos, pasidomėkit daugiau... Aš knygoj skaičiau kažką apie vaistus nuo depresijos ir hyper ir hipo funkciją. Ir ten tikrai rašė, kad vaistai turi įtakos, tik nepamenu ar hyper ar hipo pasidaro, bet aš romaną skaičiau, tai ne pats patikimiausias šaltinis... Nors romanas "Prozaco karta"... smile.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Only1: 22 sausio 2016 - 23:28
[quote=Only1,2016 01 22, 23:28]
Aš ilgiausiai ištempiau 9 mėnesius be Metizolio. Laikykit špygas, kad nebūtų komplikacijų
Na va , o as jau atsipalaidavau.... unsure.gif O kokios tos galimos komplikacijos, kaip pajutai, kad vel liga grizta?
Atsakyti
Kaip ir sakiau čia, buvau pas Jankauskienę ir lašinausi su jos paskyrimu flarex lašelius. Dvi savaites pasilašinau, sukilo spaudimas, galvos skausmas nežmoniškas laikėsi tris paras, jokie vaistai nepadėjo. Įdomu ar nekalti lašeliai akims?
Atsakyti
Mano pirmas atkrytis buvo vėliausiai ir nejutau jokių simptomų. Nuėjau pasitikrint, nes laukiausi ir nes jau 6 mėn buvau nesitikrinus. Aš dabar suprantu, kad niekada nejaučiau bjauriųjų hipertirozės simptomų, nes mano FT4 visad buvo normoje. Šėliojo tik TTH. O pernai sukilo FT4 ir tada pajutau tai ką juto jūsų dauguma turbūt. 4u.gif Kitavertus, yra labai daug šansų, kad atkrytį išprovokavo nėštumas, o Jūs nesilaukiat, tai Jūs neatkrisit. biggrin.gif Tikėkit. Laikysim špygas. Kaip Jūsų akys?

Jolagra, aš įtarčiau vaistus. Gal pabandykit pasiskambint Jankauskienei? O ji Jums nesiūlo Prednizolono? Ar ji tikisi, kad Jums užteks Flarex? Man niekas nesiūlė nei Flarex, nei kitų vaistų akims, tik dirbtines ašaras ir Prednizoloną. doh.gif Beje, dar bajeris - endo sakė, kad turbūt už Prednizolono lašelines turėsiu susimokėti. doh.gif Skambinau į Ligonių kasas ir jie aišku sako, kad gydymas ligoninėj turi būti nemokamas. doh.gif Nenoriu nei mokėt pinigų, nei aiškintis ten su administracija, juolab kai laukia 12 savaitgalių ligoninėj. doh.gif
Atsakyti
[quote=Only1,2016 01 25, 00:08]
Na nėštumas man tikrai negresia biggrin.gif , dėl akyčių- atlaikiau dvi operacijas. Pirmoji- dekompresijos, šiek tiek sumažino išverstakumą, dvejinimasis išliko ir dar vizdys nukrito į apačią. Antrą kartą operavo žvairakumą. Į tolį matau neblogai, deja iš arti vaizdas vistiek dvigubinas. Viskas daugiau nieko nebegali padaryti. Su siuvimo mašina teks atsisveikinti verysad.gif Rytoj po devynių mėnesių biuletenio grįžtu i darbą, nežinau ką ten veiksiu, bet neišmetė. Gavau 3 grupę

Jolagra, aš rašiau kad sukelia spaudimą akyse, nuo to ir galvos skausmas tikriausiai. g.gif Nejuokaukit, nebesilašinkit
Atsakyti