Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hiperfunkcija

QUOTE(Jolete @ 2015 12 08, 11:40)
Nusipirkti  vaistų nuo nervų ir viduriavimo  biggrin.gif 

O jeigu rimtai, tai ko nepavartoti kokį žolinį vaistą raminantį.

Kažkodėl bijau raminamųjų vengiu bet kaip kad negerti. Tai dar neesu gerusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2015 12 08, 19:15)
Kažkodėl bijau raminamųjų vengiu bet kaip kad negerti. Tai dar neesu gerusi blush2.gif

Geriu 5 metai ir nesuku galvos. Geriau didesne doze, dabar simboliskai.
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2015 12 08, 20:21)
Geriu 5 metai ir nesuku galvos. Geriau didesne doze, dabar simboliskai.

Mačiau baisu pavyzdį savo mama, priklausomybe buvo baisi doh.gif tai mano baimė baisi.
Atsakyti
sveikos 4u.gif

norejau jusu paklausti... ar kuri nors su hyper funkcija buvote priaugusi svorio???

zodziu mano TTH 4,890 o as man svoris ne mazeja, o auga.. unsure.gif per metus gerus 8kg priaugau ir sunkiai senkasi numesti...
kaip cia dabar toks simptomu paradoksas.viskas priesingai

angliskuose forumuose nemazai kam taip yra. o kaip jums? ka daryti??

nes skaiciau angliskuose forumuose kad ant vaistu pasodintos moterys dar labiau isstambeja!! verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaštanka @ 2015 12 08, 20:59)
sveikos  4u.gif

norejau jusu paklausti... ar kuri nors su hyper funkcija buvote priaugusi svorio???

zodziu mano TTH 4,890  o as man svoris ne mazeja, o auga..  unsure.gif  per metus gerus 8kg priaugau ir sunkiai senkasi numesti...

nes skaiciau angliskuose forumuose kad ant vaistu pasodintos moterys dar labiau isstambeja!!  verysad.gif

Aš irgi apie 8 kilogramus priaugau schmoll.gif , dabar irgi niekaip neįsivaizduoju, kokiu budu numesti. Visą gyvenimą buvau liekna, o dabar... doh.gif . Nu ir ką bepadarysi
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2015 12 08, 20:47)
Mačiau baisu pavyzdį savo mama, priklausomybe buvo baisi doh.gif tai mano baimė baisi.

Ziurint ka vartojo? Kaip tas baisumas pasireiske? Tiesiog idomu.
Atsakyti
QUOTE(Kaštanka @ 2015 12 08, 22:59)
sveikos  4u.gif

zodziu mano TTH 4,890  o as man svoris ne mazeja, o auga..  unsure.gif  per metus gerus 8kg priaugau ir sunkiai senkasi numesti...

nes skaiciau angliskuose forumuose kad ant vaistu pasodintos moterys dar labiau isstambeja!!  verysad.gif

Man taip pat svoris nekrenta, gydytoja net nusistebėjo, sakė, kad turi kristi. Bet aš galvoju, kad dėl TTH ( 0,04), o kitų hormonų per daug. Prieš kokius 6 metus kai buvo blogai, tai svoris krito baisiai, bet tada tth buvo labai daug.
Atsakyti
QUOTE(Kaštanka @ 2015 12 08, 20:59)

Kaštanka, o Jums tikrai Hyper? Nes bent mano labaratorijoj TTH norma yra nuo 0,4 iki 4. Tai pas Jus jau kaip ir virš normos. g.gif
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2015 12 08, 22:30)
Ziurint ka vartojo? Kaip tas baisumas pasireiske? Tiesiog idomu.

rytoj pas endo tai gal ką patars, nors nežinau ar ryšiuosi gerti. vat toks nerimas dėl raminamųjų yra ir viskas g.gif

man svoris su metizol augo iki 8 kg priauga, perėjau prie tirozol viskas nukrito ir sveriu kaip ir iki vaistų g.gif galvoju gal hormonai ne tie parinkti g.gif
Atsakyti
[quote=Roga,2015 12 09, 14:36]
rytoj pas endo tai gal ką patars, nors nežinau ar ryšiuosi gerti. vat toks nerimas dėl raminamųjų yra ir viskas g.gif
man svoris su metizol augo iki 8 kg priauga, perėjau prie tirozol viskas nukrito ir sveriu kaip ir iki vaistų g.gif galvoju gal hormonai ne tie parinkti g.gif

Jus turite rimtu sveikatos problemu ar tik neramu del metizolio?
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2015 12 09, 11:18)
Kaštanka, o Jums tikrai Hyper? Nes bent mano labaratorijoj TTH norma yra nuo 0,4 iki 4. Tai pas Jus jau kaip ir virš normos.  g.gif

Tai as dabar susipainiojau.

Siandien pavyko pas endokrinologe nueit ji pasake kad man hipo o ne hyper.

Bet kai as internete skaitinejau apie Tth rodiklius tai man turetu but hyper? Ar as kazko nebesuprantu. g.gif

Mano TTH 4,89
FT4 13,95

Gal yra kas mane apsviestu.

Gavau recepta tiroksinui 3 menesiams ir D vitamino ampulemis gert
Atsakyti
Na mergičkos turiu eilinį nestandartinį klausimėlį. Jau 1,5 mėnesio gyvenu be metizolio, bet jau kelintą kartą darant cukraus kiekį kraujyje išlenda ta pati nesamonė - 7,5. Niekada neturėjau jokių problemu nei su gliukoze, nei su cholesteroliu (tas irgi į "pievas" plaukia). Kiek žinau šie parametrai padidėja esant hipotirozei, tai ką skydliaukė pušeno, pušeno , ir galutinai nusibaigė? g.gif Gal kas susidurėt su panašia situacija, pas endo tik sausio pabaigoje, ar bandyti brautis anksčiau rolleyes.gif
Atsakyti