As irgi megstu pasiterlioti tirsciais, kai pirtyje pasikaitinu
Dabar paskaiciau apie visokius priedus
Tai jau reikes isbandyti su aliejukais, cinamonais... Mmmhh
Tik medaus bijau tepti, nes kai dariausi medaus masaza - alergine reakcija buvo..
QUOTE(siaubunė @ 2007 01 02, 17:48)
Jei kam įdomu-mano receptas:sumaišyt kavos tirščius su labai nedaug grietinėlės ir aliejuko(aš dedu migdolų),dar šiek tiek tarkuoto šokolado(pagal skonį
), po to butinai praustis su dušo žele.Man labai patinka 
o jau tu cia taip visai gurmaniskai
Man irgi idomu kokia sokolado paskirtis
Koki efekta jis priduoda?
Niu as jauciu greiciau suvalgyciau nei tepciausi ant kuno
QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2007 01 03, 18:52)
Man irgi idomu kokia sokolado paskirtis
Koki efekta jis priduoda?
Kadangi jį sudaro dalis kakavos sviesto-tai jis gerai odai, maitina, gerina cirkuliaciją :ax:Dar vieną receptą ištraukiau, bet niekada nebandžiau:6 puideliai tarkuoto šokolado, 2 puodeliai medaus, 2 puodeliai jūros druskos, 0,5 kavos puodelio vynuogių kaukiukų aliejaus. Šitaip odą šveičia Halle Berry, bet nemačiusi-nežinau
as irgi jau kolekcionuoju kavos tirscius
dar neisbandziau, bet bandysiu pagal skaityta recepta: isdziovintus tirscius sumaisyt su neriebia grietine..
QUOTE(seima @ 2007 01 09, 18:29)
as irgi jau kolekcionuoju kavos tirscius
dar neisbandziau, bet bandysiu pagal skaityta recepta: isdziovintus tirscius sumaisyt su neriebia grietine..
jau isbandziau
Aš taip pat kažkada su kavos tirsčiais trindavausi, kol neužkimšau vonios
nes pas mus su kanalizacija kažkas buvo biški kas ir užsikimšdavo
Bet va ką norėjau pasakyti, kad tryniausi vien kava, nes vieną kartą sumaišiau su grietine ir išsitriniau tai visą dieną pykino. Nes aš nemėgstu pieno, jo kvapo nors grietinę tai mielai valgau, o išsitrynus su kava + grietine visas kūnas smirdėjo pienu.
FUI
Bet va ką norėjau pasakyti, kad tryniausi vien kava, nes vieną kartą sumaišiau su grietine ir išsitriniau tai visą dieną pykino. Nes aš nemėgstu pieno, jo kvapo nors grietinę tai mielai valgau, o išsitrynus su kava + grietine visas kūnas smirdėjo pienu.
QUOTE(mergytė @ 2007 01 10, 14:04)
dabar bus baisu bandyt, nors gal ir nieko maisant su neriebia grietine-kaip tik svelnint odyte turetu...o tas kvapas juk nusiplauna...
QUOTE(siaubunė @ 2007 01 03, 07:43)
Kadangi jį sudaro dalis kakavos sviesto-tai jis gerai odai, maitina, gerina cirkuliaciją
tai gal tada geriau nusipirkti tik kakavos sviesto?
kiek pamenu jo būna prekybos centruose (ne į temą - labai neblogas vaistukas nuo peršalino - to kakavos sviesto issitirpinti šiltame piene...)
QUOTE(draugė_lija @ 2007 01 10, 15:44)
kiek pamenu jo būna prekybos centruose (ne į temą - labai neblogas vaistukas nuo peršalino - to kakavos sviesto issitirpinti šiltame piene...)
+kofeinas, man patinka šokoladas dėl jo kvapo ir dar gali pavalgyt gamindama šveitiklį
QUOTE(draugė_lija @ 2007 01 10, 14:44)
kakavos sviestas tai ne tas pats kaip tas prekybos centruose kur yra kakavinis sviestas - kakavos sviestas nebuna rudas,o baltas....
Nelabai supratau - aš kur pirkdavau gerklei, tai tas kakavos sviestas būdavo baltas... būklį jo kaip šokolado, tokiomis plytelėmis-plokštelėmis (aš ne apie tą , kur ant duonos tepamas...)