Įkraunama...
Įkraunama...

Šveičiam kūną

As irgi megstu pasiterlioti tirsciais, kai pirtyje pasikaitinu thumbup.gif Dabar paskaiciau apie visokius priedus bigsmile.gif Tai jau reikes isbandyti su aliejukais, cinamonais... Mmmhh wub.gif Tik medaus bijau tepti, nes kai dariausi medaus masaza - alergine reakcija buvo.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(siaubunė @ 2007 01 02, 17:48)
Jei kam įdomu-mano receptas:sumaišyt kavos tirščius su labai nedaug grietinėlės ir aliejuko(aš dedu migdolų),dar šiek tiek tarkuoto šokolado(pagal skonį biggrin.gif ), po to butinai praustis su dušo žele.Man labai patinka wub.gif

o jau tu cia taip visai gurmaniskai bigsmile.gif
Atsakyti
Man irgi idomu kokia sokolado paskirtis bigsmile.gif Koki efekta jis priduoda?
Niu as jauciu greiciau suvalgyciau nei tepciausi ant kuno lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2007 01 03, 18:52)
Man irgi idomu kokia sokolado paskirtis  bigsmile.gif  Koki efekta jis priduoda?
Niu as jauciu greiciau suvalgyciau nei tepciausi ant kuno  lotuliukas.gif

Kadangi jį sudaro dalis kakavos sviesto-tai jis gerai odai, maitina, gerina cirkuliaciją :ax:Dar vieną receptą ištraukiau, bet niekada nebandžiau:6 puideliai tarkuoto šokolado, 2 puodeliai medaus, 2 puodeliai jūros druskos, 0,5 kavos puodelio vynuogių kaukiukų aliejaus. Šitaip odą šveičia Halle Berry, bet nemačiusi-nežinau tongue.gif .Aš tai naudoju dėl kvapo ir masė vienodesnė būna.
Atsakyti
as irgi jau kolekcionuoju kavos tirscius smile.gif dar neisbandziau, bet bandysiu pagal skaityta recepta: isdziovintus tirscius sumaisyt su neriebia grietine..
Atsakyti
QUOTE(seima @ 2007 01 09, 18:29)
as irgi jau kolekcionuoju kavos tirscius smile.gif dar neisbandziau, bet bandysiu pagal skaityta recepta:  isdziovintus tirscius sumaisyt su neriebia grietine..

jau isbandziau thumbup.gif grietines namie neturejau, tai savo receptuko neisbandziau..tryniau tokia masazines medziagytes pirstine(kazkada buvo prie rinkinuko duso zeles ir kuno losjono rinkinio) ir dar siek tiek duso zeles uzsipyliau-mmm,dabar taip malonu ir gera...o odyte siek tiek kvepia kava, bet man patinka-kava su riesutais naudojau..tikrai malonus kvapas ir jausmas wub.gif
Atsakyti
Aš taip pat kažkada su kavos tirsčiais trindavausi, kol neužkimšau vonios 4u.gif nes pas mus su kanalizacija kažkas buvo biški kas ir užsikimšdavo biggrin.gif
Bet va ką norėjau pasakyti, kad tryniausi vien kava, nes vieną kartą sumaišiau su grietine ir išsitriniau tai visą dieną pykino. Nes aš nemėgstu pieno, jo kvapo nors grietinę tai mielai valgau, o išsitrynus su kava + grietine visas kūnas smirdėjo pienu. doh.gif FUI
Atsakyti
QUOTE(mergytė @ 2007 01 10, 14:04)

Bet va ką norėjau pasakyti, kad tryniausi vien kava, nes vieną kartą sumaišiau su grietine ir išsitriniau tai visą dieną pykino. Nes aš nemėgstu pieno, jo kvapo nors grietinę tai mielai valgau, o išsitrynus su kava + grietine visas kūnas smirdėjo pienu.  doh.gif FUI

dabar bus baisu bandyt, nors gal ir nieko maisant su neriebia grietine-kaip tik svelnint odyte turetu...o tas kvapas juk nusiplauna... g.gif as kava uzuodziau ant kuno, bet tik vos vos ir tikrai trumpai....nors papildomai po trynimosi nesiprausiau duso zele...
Atsakyti
QUOTE(siaubunė @ 2007 01 03, 07:43)
Kadangi jį sudaro dalis kakavos sviesto-tai jis gerai  odai, maitina, gerina cirkuliaciją ax.gif

tai gal tada geriau nusipirkti tik kakavos sviesto?
kiek pamenu jo būna prekybos centruose (ne į temą - labai neblogas vaistukas nuo peršalino - to kakavos sviesto issitirpinti šiltame piene...)
Atsakyti
QUOTE(draugė_lija @ 2007 01 10, 15:44)
kiek pamenu jo būna prekybos centruose (ne į temą - labai neblogas vaistukas nuo peršalino - to kakavos sviesto issitirpinti šiltame piene...)

+kofeinas, man patinka šokoladas dėl jo kvapo ir dar gali pavalgyt gamindama šveitiklį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(draugė_lija @ 2007 01 10, 14:44)

kakavos sviestas tai ne tas pats kaip tas prekybos centruose kur yra kakavinis sviestas - kakavos sviestas nebuna rudas,o baltas....
Atsakyti
Nelabai supratau - aš kur pirkdavau gerklei, tai tas kakavos sviestas būdavo baltas... būklį jo kaip šokolado, tokiomis plytelėmis-plokštelėmis (aš ne apie tą , kur ant duonos tepamas...)
Atsakyti