Įkraunama...
Įkraunama...

Šveičiam kūną

QUOTE(draugė_lija @ 2007 01 10, 15:11)
Nelabai supratau - aš kur pirkdavau gerklei, tai tas kakavos sviestas būdavo baltas... būklį jo kaip šokolado, tokiomis plytelėmis-plokštelėmis (aš ne apie tą , kur ant duonos tepamas...)

nu sumaisiau tada-galvojau apie ta tepama kalbi doh.gif o kokiam prekybos centre tu radai jo? nes niekad dar nepastebejau as....
Atsakyti
Sveiciuosi ir as ir kuna ir veida,odyte super!
Atsakyti
O man labai patinka Lirene firmos modeliuojamasis kuno sveitiklis. Jis pasalina negyvas epidermio lasteles,islygina ir minkstina oda. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alacka @ 2007 01 12, 08:52)
O man labai patinka Lirene firmos modeliuojamasis kuno sveitiklis. Jis pasalina negyvas epidermio lasteles,islygina ir minkstina oda.  ax.gif

o jis ten kavos tirsciu a kaip? unsure.gif

veidui as kavos tirsciu biski prisibijau, kad per daug nusveis - vis tik veido oda jautresne ir jos sveist labai negalima schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutes, 4u.gif
ir as pabandziau, rezultatas - thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .. nerealu.. brangiausi sveitikliai taip nepadaro...gyvenime jokio nebepirksiu.. tik kava naudosiu... biggrin.gif o ir kvapas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Brigi. @ 2007 01 02, 23:15)
4u.gif seniai jau tirscius naudoju, poveikis tikrai liux, o va maisyt ju su niekuom dar nebandziau.. tad pasiskaicius cia, siandien nusprendziau pamaisyt su medumi.. paziuresiu kas gausis  blush2.gif  cool.gif

Pas mane lygiai tas pats.. thumbup.gif kavos tirščiai - first.gif
Labai nustebau, kad moterys juos maišo su šokoladu, cinamonu... blink.gif blink.gif

g.gif ...galvoju ar maišant kavos tirščius su dušo žele efektas nesumažėja?? kaip manot? g.gif
Atsakyti
As tai viena karta girdejau kaip Ozelyte pasakojo apie kavos tirscius, kad ji savaitgaliais pasidaro kavos ideria cinamono maza saukstuka, vanilinio cukraus maza saukstuka, isgeria ta kava (as paragavau visai neblogas skonis tokios kavos), ir su likusiais tirsciais sveicia kuna. Kvapas tikrai buna geras.

Ir dar cia ne i tema, bet toj laidoj mane prajuokino, kad su kremu nuo hemarojaus patepa paakius doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2007 01 17, 10:52)
As tai viena karta girdejau kaip Ozelyte pasakojo apie kavos tirscius, kad ji savaitgaliais pasidaro kavos ideria cinamono maza saukstuka, vanilinio cukraus maza saukstuka, isgeria ta kava (as paragavau visai neblogas skonis tokios kavos), ir su likusiais tirsciais sveicia kuna. Kvapas tikrai buna geras.

Ir dar cia ne  i tema, bet toj laidoj mane prajuokino, kad su kremu nuo hemarojaus patepa paakius  doh.gif  blush2.gif

O kas cia juokingo? Daug kas taip daro. Net ir holivudo turtuoles. Kremas nuo hemorojaus sutraukia oda, todel issilygina rauksleles.

As bandysiu det i tirscius cinamono. Tiesa as juos viasada sumaisau su laseliu duso zele - tolygiau pasiskirsto ant odos. smile.gif
Atsakyti
kavos tirščiai visam kūnui thumbup.gif
Atsakyti
Noriu paklausti blush2.gif blush2.gif blush2.gif ....noreciau isbandyti si buda, bet as ir vyras geriam kava su cukrum ax.gif .....aisku tas cukrus istirpsta, bet ar galima tokius tirscius nauduoti ? blush2.gif ACIUX 4u.gif
Atsakyti
As irgi naudoju kavos tirscius. Labai saunus dalykelis. Naudoju tirscius pirtyje. Issitepam ir pasedim kokias 10 min. Efektas tikrai labai nuostabus. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Oda tampa kaip silkine. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
Naudojam ir isgerta su cukrum, ir tam tikslui uzplikyta. Viskas labai gerai. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(seima @ 2007 01 10, 04:21)
nu sumaisiau tada-galvojau apie ta tepama kalbi  doh.gif  o kokiam prekybos centre tu radai jo? nes niekad dar nepastebejau as....

pasiklausiau tetos - tai vis dėlto gali būti, kad vaistinėje jo - kakavos sviesto - būna g.gif nes aš irgi apėjau visas Iki ir neradau smile.gif
Atsakyti